Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Kiniorek, nie zrozum mnie źle, życzę ci, aby nie było żadnych niespodzianek oraz nie twierdzę, że byłaś u kiepskiego lekarza, ale nie wierzę, że nawet najlepszy lekarz w tej kwestii nigdy się nie pomylił na tak wczesnym etapie ciąży. Myślę, że dla własnego dobra, przynajmniej do kolejnego usg do informacji o płci lepiej podchodzić z dystansem
-
Kiniorek, dziewczyny maja troche racji, corka mojej kolezanki na usg tez miala takie cos miedzy nogami
oby jednak pomylki nie bylo, jesli ten scenariusz Ci pasuje :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2019, 16:10
Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
Dziewczyny wy już się coraz lepiej czujecie... A u mnie mdłości dopiero się rozkrecaja!wczoraj hafta puscilam ale mialam nadzieje ze to jednarazowy wypadek, okazalo się że nie...normalnie oszaleje.Ktoras z was pisala że swierze powietrze dobrze jej robi na mdłości,a u mnie odwrotnie jak idę na spacer i to powietrza dmuchnie mi w twarz odrazu odruch wymiotny,tak samo mam przy wchodzeniu na 2 pietro jak już jestem na górze...biegiem do kibla.
-
Ja np w pierwszej ciąży myślałam,że będzie dziewczynka. Myślałam,
Ba byłam przekonana 😜 jest chłopiec!
Teraz jest mi to kompletnie obojętne,nie nastawiam się na konkretną
Płeć, aczkolwiek ochotę pod względem jedzenia mam zupełnie inna niż z
Jasiem i dlatego pojawiło się u mnie pytanie odnośnie jedzenia 😁 -
Kiniorek gratuluje synka
Ja ciekawe czy mi w ogóle powie,bo ja tak z przymrużeniem oka to i tak wezmę.
Przed apapem byl haft..zjadlam i wzięlam ale niezbyt pomoglo 😐 a musze się na jutro ogarnąc,na pogrzeb nie ide ale na stype chociaz.. -
Karooo93 wrote:Ja np w pierwszej ciąży myślałam,że będzie dziewczynka. Myślałam,
Jasiem i dlatego pojawiło się u mnie pytanie odnośnie jedzenia 😁
Jabtez czuje dziewczynke. -
nick nieaktualnykkkaaarrr zdaję sobie sprawę z tego, że poznanie płci na genetycznym pewne nie jest, ale mimo wszystko chciałabym mieć jakiś punkt zaczepienia
jak się zmieni to nie szkodzi
do połówkowych raczej nic dziecku kupować nie będę, bo szkoda mi miejsca w domu.
Poza tym nawet, jeśli będzie dziewczynka to i tak kupię uniwersalne ciuszki/lekko chłopięce, bo nienawidzę koloru różowego, a prawie wszystkie ubrania dla dziewczynek są właśnie różowejakby nie mogły być żółte, pomarańczowe, zielone, turkusowe...
I przy nicku będę dodawać płeć, jak już będzie wiadomo, bo czeka nas miesiąc USG genetycznych -
Dominika32 wrote:Dziewczyny wy już się coraz lepiej czujecie... A u mnie mdłości dopiero się rozkrecaja!wczoraj hafta puscilam ale mialam nadzieje ze to jednarazowy wypadek, okazalo się że nie...normalnie oszaleje.Ktoras z was pisala że swierze powietrze dobrze jej robi na mdłości,a u mnie odwrotnie jak idę na spacer i to powietrza dmuchnie mi w twarz odrazu odruch wymiotny,tak samo mam przy wchodzeniu na 2 pietro jak już jestem na górze...biegiem do kibla.
-
Karooo93 wrote:Ja np w pierwszej ciąży myślałam,że będzie dziewczynka. Myślałam,
Jasiem i dlatego pojawiło się u mnie pytanie odnośnie jedzenia 😁ManiaM lubi tę wiadomość
-
sunshine03 wrote:kkkaaarrr zdaję sobie sprawę z tego, że poznanie płci na genetycznym pewne nie jest, ale mimo wszystko chciałabym mieć jakiś punkt zaczepienia
Znam historie dziewczyny, której lekarz na genetycznych powiedział, że chłopiec, ona uwierzyła w to święcie. Wybrali imię, cały świat poinformowany, że będzie syn. Na połówkowych okazało się, że dziewczynka i do porodu nie chciała się z tym pogodzić, tak bardzo zdąrzyła przywiazać się do myśli, że będzie miała syna przez te ~2 miesiące. -
sunshine03 wrote:Poza tym nawet, jeśli będzie dziewczynka to i tak kupię uniwersalne ciuszki/lekko chłopięce, bo nienawidzę koloru różowego, a prawie wszystkie ubrania dla dziewczynek są właśnie różowe
jakby nie mogły być żółte, pomarańczowe, zielone, turkusowe...
I przy nicku będę dodawać płeć, jak już będzie wiadomo, bo czeka nas miesiąc USG genetycznychWrzesień 2019, urodził się synuś 💙
Czerwiec 2022, urodziła się córcia❤
4xIUI,3x transfer
,1x crio
,1x transfer -biochemiczna
, 1x crio
, drugi crio
-
Ja to samo, cała garderoba najchetniej w szarościachGrudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
Apropo przeczuć co do płci to mam cichą nadzieje na dziewczynkę
Ciężko mi porównać objawy, bo to nasze 1 dziecko. Zobaczymy w piątek
japonka lubi tę wiadomość
Wrzesień 2019, urodził się synuś 💙
Czerwiec 2022, urodziła się córcia❤
4xIUI,3x transfer
,1x crio
,1x transfer -biochemiczna
, 1x crio
, drugi crio
-
Aguuula;2525 wrote:Jakbym siebie "słyszała" jesli chodzi o ciuszki haha. Tez nie mogę jak widzę tylko rożowe dla dziewczynki. Jest tyle innych pięknych kolorów! Smialismy sie z M ze jak bedzie dziewczynka i bedziemy mieli odwiedziny, przy których wiadomo kazdy cos przyniesie pewnie różowego, to bedziemy odkładać ciuchy na kupki "te do ubierania" i "różowe"
Aguuula;2525 lubi tę wiadomość