Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też pierwsze dziecko, więc trudno ocenić, ale intuicja mówi, że chłopak. Oczywiście jak każda z nas będę kochała każde i przede wszystkim, żeby było zdrowe
to jest najważniejsze. Mojemu mężowi przydałby się synek, bo córka z poprzedniego małżeństwa mimo, że go kocha bardzo to nie podzirla zainteresowań mimo jego usilnych starań. Z drugiej strony jak ostatnio weszłam do sklepu kupić coś w prezencie dla znajomego dziecka to te dziewczęce ubrania są tak słodkie (choć też raczej wybieram szarości) że pomyślałam pierwszy raz, że w sumie fajnie by było mieć dziewczynkę
Insta: @CodziennoscM
-
Haha, też miałam takie nastawienie- różowy ble, czemu nie ma innych kolorów. Od siostry z UK dostałam dużo małych ciuszkow właśnie na chłopca, dużo w kolorach uniwersalnych, białe, żółte, zielone, nie tylko niebieskie.. i jak kolejny raz na mieście ktoś mi powiedział- "ooo, jaki ładny chłopiec", to stwierdziłam, że pierdziele i od tamtej pory zawsze na spacer zakładam jej przynajmniej jedną rzecz różową lub fioletową
-
ManiaM wrote:CodziennoscM, jak spojrzałam do Ciebie na instagram to zrobiłam się głodna, tyle tam zdjęć pysznego jedzonka. Aż idę coś zjeść haha
Co do przeczucia, mam nadzieję że córka, choć to moja pierwsza ciąża i ciężko mi ocenić.plus byłam na diecie. A teraz mam dodatkowe WYZWANIE
ManiaM, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
Insta: @CodziennoscM
-
_nova wrote:Ja przeczuwam chłopaka, mąż dziewczynkę :p ale nie nastawiam się, że na genetycznych mi powiedzą. Ostatnio na tę informację musiałam czekać do połówkowych.
Kiniorek91 jak syn zareagował na "brata"? Można wiedzieć i jakiej lekarki byłaś?
U Patrycji Sodowakiejsyn sie cieszy ale imie mi nie pasuje
-
Remigiusz, dobrze pamiętam?
Mój będzie miał tak na imię*, nieważne, że podoba się TYLKO nam. Wszyscy kręcą nosem...
*jeśli teraz w brzuchu mam dziewczynkę to może następnym razemGrudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
Hej dziewczyny. Ale ciężko was nadrobić po weekendzie. No i mało pisze, bo mała jak zobaczy, że mam telefon, to też by chciała
Myślałam, że mdłości mi opuściły, bo od piątku było fajnie, ale dzisiaj po południu wszystko wróciło, dobrze, że rano dałam radę pojechać na badania.
Kiniorek gratuluję syna, oby tak zostało
Ja w pierwszej ciąży długo nie znałam płci, bo się mała zasłaniala. bardzo liczyłam na chlopca, a jak się okazało, że dziewczynka to przez parę dni byłam taka rozczarowana, że do dzisiaj mi głupio. Teraz w sumie wszystko mi jedno, oby było zdrowe -
Ja mam nadzieję, że będzie dziewczynka i chłopiec 😊 mamy już córeczkę, więc dwie kolejne dziewczynki... Mąż miałby przerąbane. Mam już imię, dla chłopca jeszcze nie. Pomiędzy fasolkami jest różnica więc tak sobie dumam, że starszy jest chłopiec, a dziewczynka młodsza.
Ja moją Zuzię też w róż zaczęłam ozdabiać po licznych pytaniach o jej płeć. Strasznie mnie to wkurzało.14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*] -
Ja nie myślę co będzie. Byle zdrowe. W sumie mogłabym czekać do porodu z płcią ale mój mąż chce znać. Z tyvh zabobonów wychodzi dziewuszka. Z tętna też. Może się sprawdzi.
Ubranka kupuję uniwersalne. Nawet teraz córce kupię bluzkę chłopięca jak jest dinozaur bo lubi.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2019, 18:59
sunshine03 lubi tę wiadomość
Bartuś 19.09.2019 20:14
37 tydzien 1 dzien
Witaj synku -
Kookosowa wrote:Ja nie myślę co będzie. Byle zdrowe. W sumie mogłabym czekać do porodu z płcią ale mój mąż chce znać. Z tyvh zabobonów wychodzi dziewuszka. Z tętna też. Może się sprawdzi.
Ubranka kupuję uniwersalne. Nawet teraz córce kupię bluzkę chłopięca jak jest dinozaur bo lubi.jakiś jednorożec by się przydał albo syrenka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2019, 19:05
-
emikey wrote:Ja mam już przesyt dinozaurów. I samochodów. Dla chłopaków ciągle te dinozaur u samochody. Dinozaury I samochody. Dinozaury kierujące samochodami
jakiś jednorożec by się przydał albo syrenka
Emikey bo masz chłopaka. Dziewczynce i chłopięce nałożysz to pasuje
Bartuś 19.09.2019 20:14
37 tydzien 1 dzien
Witaj synku -
CodziennoscM wrote:Moni05 Remigiusz to świetne imię
znałam kiedyś fantastycznego Remka
Dziękuję, już wybrane lata temui tylko ta jedna opcja dla chłopaka, dla dziewczynki jest więcej
Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019