Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie mogę spać i zaczęłam czytać tutejsze początki
okazuje się, że mnóstwo z was miało problemy. Ja starałam się o dziecko z przerwą na zmianę męża w sumie 10 lat, ale z obecnym 2 lata. Ostatecznie udało się naturalnie bez większej pomocy
ale najśmieszniejsze jest to, że tak czekałam, że w końcu jak mi się spóźnił okres to byłam pewna, że to nie to. Wy beta robiliście jak było 300, a ja swoje zrobiłam jak już miałam 28 tysięcy jednostek
to takie tylko nocne dygresje
Awaria_90 lubi tę wiadomość
Insta: @CodziennoscM
-
Kiniorek91 wrote:Kokosowa wiem
byle mial wygodnie a czy niebieskie czy rozowe to tam malo wazne
No a ktory Ty masz tydzien? U mnie skorygowalo na 12+2 ale juz suwaczek zostawiam tak jak jesti tak jeszcze sie zmieni cos znowu hehe
A brzuszek tak mi troche wywalilo bo mam wzdecia i czuje powietrze u gory pod klatka ale od dolu sie zaokragla
U mnie dziś 10 tydzień i 6 dzień. Z córką miałam lekki brzuszek niewidoczny pod bluzka do 5 miesiąca. Teraz idzie szybciej. Wzdęcia też w tym pomagają bo dziś już mniejsze i brzuch inaczej wygląda.
Dominika mnie od soboty ścięgna macicy mocniej bolą. Odczuwam też jakby kucie w szyjce. I od tego bolu wywaliło mi brzuszek. Myślę że szybko rośnie i to dlatego.
Bartuś 19.09.2019 20:14
37 tydzien 1 dzien
Witaj synku -
Mi też brzuch już wywaliło :o wczoraj był ogromny, dzisiaj trochę mniejszy. najgorzej, że jutro wizyta i ważenie. Aż się boję ;p
Mnie też skończył ciągnąć brzuch. Teraz sporadycznie czuję krótki, lekko ból z prawej lub lewej strony i tyle.
Kciuki za dzisiejsze genetyczne!
Sunshine, jakbyś mogła dopisać informację, że moja wizyta 30.03, to też genetyczne, to byłoby super ;*Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2019, 08:59
-
No cześć
muszę powiedzieć, że ostatnio nie śpię po nocach A dziś proszę godz 9 A ja dopiero otworzyłam oczy .
Co do boli Ja mam tylko tkliwa macice i jajniki kilka h Bo stosunku. A tak to nic.
Żadnych objawów. Jeszcze aż 6 dni do wizyty, odchodzę od zmysłów haha
-
Ja sie zdrzemnelam jak zobaczylam ze tu cisza a mlodego do szkoly wywalila.
Macica sie bedzie powiekszac ciagle takze moze byc ze chwila ciszy i za xhwile znowu :p ja mam akurat cisze a pare dni mnie ciagnelo. Ale przy kichaniu daa razy moze zabolalo.
Ja mam problem ze wzdexiami wieczoremi serio nie moge nic zjesc na kolacje bo czuje ze pekne...
-
Sądząc po kobietach z mojego otoczenia to brzuszek w kolejnych ciazach wychodzi wcześniej. Mojej bratowej tak szybko wywaliło że obstawialismy bliźniaki. Mi ciężko powiedzieć bo po synu zostało mi co nieco na brzuchu. Więc nie zaczynam z takim samym.
-
nick nieaktualnyMi dzisiaj przyszły spodnie dżinsowe z hm mama i taka wygoda, że się tego nie spodziewałam
dobrze, że zamówiłam super skinny, bo są mega elastyczne. Jak przymierzałam zwykłe dżinsy stacjonarnie w hmie to były strasznie sztywne.
Muszę jeszcze sobie zamówić jakieś legginsy z allegro do chodzenia po domu i mam nadzieję, że jakoś doczekam do wiosny i ciepełka, żeby chodzić już tylko w sukienkach
odliczanie do wieczora zaczęte, mimo stresu jakoś jestem dobrej myśli, oby bobas był zdrowiutki!!! -
A ja czuje ze bede miala przeboje z zebami. Musi mi teraz dac pozwolenie bo zwariuje... Ulamal mi sie do reszty kawalek ostatni piatki (pol mi ulamal dentysta a pol mi w nocy odpadlo dzisiaj) i mam zab w dziasle tylko... Pewnje bez zaniegu sie nie obejdzie... Masakra. A mogl dac od razy ta zgode a teraz sie bede bujac.... Ech
-
Sunshine03, znaczy się za 3-4 tygodnie czeka mnie zmiana garderoby? Na razie mieszczą się bez problemu w swoje stare spodnie, ale tylko te z wysokim stanem. A ponieważ nic nie kupuje to jest połowa miesiąca a ja na koncie mam jeszcze dużo kasy.Insta: @CodziennoscM
-
sunshine03 wrote:Mi dzisiaj przyszły spodnie dżinsowe z hm mama i taka wygoda, że się tego nie spodziewałam
dobrze, że zamówiłam super skinny, bo są mega elastyczne. Jak przymierzałam zwykłe dżinsy stacjonarnie w hmie to były strasznie sztywne.
Muszę jeszcze sobie zamówić jakieś legginsy z allegro do chodzenia po domu i mam nadzieję, że jakoś doczekam do wiosny i ciepełka, żeby chodzić już tylko w sukienkach
odliczanie do wieczora zaczęte, mimo stresu jakoś jestem dobrej myśli, oby bobas był zdrowiutki!!!
Będą getry ciążowe w Lidlu jakoś teraz:)sunshine03 lubi tę wiadomość
-
Witam się i ja ! Powodzenia na wizytach!
Mnie wczoraj tak ciągnęło w brzuchu we wszystkie strony, że masakra. Może to też przez zaparcia, miałam 4 bezowocne podejścia do wc, tragedia dla mnie. Rano 2 razy kichnęłam to mnie tak zakuło po prawej stronie, że aż usiadłam na łóżko. Byle do wizyty, a to jeszcze taki kawał czasu -
nick nieaktualnyCodziennoscM wrote:Sunshine03, znaczy się za 3-4 tygodnie czeka mnie zmiana garderoby? Na razie mieszczą się bez problemu w swoje stare spodnie, ale tylko te z wysokim stanem. A ponieważ nic nie kupuje to jest połowa miesiąca a ja na koncie mam jeszcze dużo kasy.
część spodni już te 3-4 tygodnie temu ledwie dopinałam, ale ja chodzę głównie w obcisłych rurkach, więc drobna zmiana obwodu brzucha sprawiła, że zapinałam je na gumkę do włosów
niektóre spodnie są dobre do tej pory, ale są takie luźniejsze, nie rurki.
ManiaM, Awaria_90, CodziennoscM lubią tę wiadomość