Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Też mam ta sama zagwostka. Ale chyba skłaniam się bardziej do tego łóżeczka dziecięcego. Gabi będzie miał 1,9 i za chwilę i tak trzeba by było mu kupować łóżeczko. Drugie łóżeczko niemowlęce to bezsensowny wydatek w naszym wypadku, moim zdaniem. A turystycznych nie lubię więc też odpada. Kosz Mojżesza drogi wydatek jak na 3-4 miesiące więc też nie.
-
nick nieaktualny
-
brunetka91 wrote:Jak Wy to robicie, że pod waszym postem jest wykres, w którym tygodniu ciąży jesteście? Czy to wystarczy udostępnić swój wykres czy jak to zrobić?
brunetka91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnybrunetka91 wrote:Jak Wy to robicie, że pod waszym postem jest wykres, w którym tygodniu ciąży jesteście? Czy to wystarczy udostępnić swój wykres czy jak to zrobić?
później wklejasz to w podpisie profilu w edytuj swoj profil
brunetka91 lubi tę wiadomość
-
Hej.
Ja wczoraj pojadłam i dzisiaj zupełnie inaczej się czuję. Ale brzuch mi dzisiaj trochę przeszkadza.
Znalazłam też maluszka dzisiaj i się chował i noe wiem czy to przez to tętno ciut mnoejsze czy już się normuje i spada (podobno od 12 tyg.to normalne). Bo zawsze było ok.170 a dzis 162-165 -
Ale się dzisiaj wyspałam! Mąż jest w domu, więc rano przejął malego, a ja spałam do 8:30. Coś pięknego! Moi chłopcy poszli na spacer, więc na spokojnie przygotuje obiad i lecę się zbierać na wizytę. Stresik jest, ale mam przeczucie, że będzie dobrze. Dzisiaj mam w końcu mieć zakladaną kartę ciąży
przedszkolanka:), Dominika32, Jupik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
emikey wrote:Też mam ta sama zagwostka. Ale chyba skłaniam się bardziej do tego łóżeczka dziecięcego. Gabi będzie miał 1,9 i za chwilę i tak trzeba by było mu kupować łóżeczko. Drugie łóżeczko niemowlęce to bezsensowny wydatek w naszym wypadku, moim zdaniem. A turystycznych nie lubię więc też odpada. Kosz Mojżesza drogi wydatek jak na 3-4 miesiące więc też nie.
Kurde u mnie też ten dylemat, nie chce kupować drugiego łóżeczka. Od sierpnia jak Zosia skończy rok chcemy przenieść ja do swojego pokoju i tam już wstawić łóżko z barierka- ale czy ona nie będzie na to za mała? To jeszcze wcześniak to tak jakby miała 10mcykasia1518
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny