Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
.Aleksandra. wrote:Czy wy tez klocicie sie ze swoimi mezami? Zamiast spokojnie cieszyc sie ciaza ciagle mamy o cos konflikt.
.Aleksandra. lubi tę wiadomość
Insta: @CodziennoscM
-
.Aleksandra. wrote:Czy wy tez klocicie sie ze swoimi mezami? Zamiast spokojnie cieszyc sie ciaza ciagle mamy o cos konflikt.
My jesteśmy bardzo zgodni. Czasem coś się znajdzie najczęściej w czasie jazdy samochodem hehe
Mój mąż też bardzo mnie wspiera. Wie że czuje się źle i wszystko robi w domu.
Bartuś 19.09.2019 20:14
37 tydzien 1 dzien
Witaj synku -
nick nieaktualnyKiniorek, jeśli nie ma kości nosowej, to jest ryzyko wad wrodzonych i potrzebna jest dalsza diagnostyka.
Dziewczyny dzisiaj w badaniu moczu wyszły mi bakterie.Wizytę mam w czwartek. Powtórzyć badanie jutro czy już czekać do wizyty? Mocz pobrałam raczej dobrze. Objawów też raczej nie mam
-
I ja już po badaniu, wszystko prawidłowo
termin zmienił mi się na 27 września, obecnie Bejbik ma 6 cm, FHR 158, NT 1,6, kość nosowa obecna. Krew pobrana, wynik za tydzień. No i prawdopodobnie chłopczyk
Kookosowa, przedszkolanka:), CodziennoscM, sunshine03, emikey, Irka, Paolka_25, Aguuula;2525, _nova, moni05, Awaria_90, brunetka91, Jupik, Kotecki, Dominika32, Neroli, Cabrera, XYZ89, kkkaaarrr, kasia1518, APrzybylska, japonka lubią tę wiadomość
🤵🏽♀️34
ahm <0,1 / KIR BX, kilka nieobecnych / Allo mlr 0%
🤵🏻♂️34 ⭐
2019 - Angelius GM - amh 0,14;
bakteria, po wyleczeniu -> wonder baby 👶💗
2022 - Angelius MP - amh leci, omnitrope, androtop, cycloprogynova
✨ 11.2023 DuoStim -> 2 komórki
-> ❄ 5BB -> ET ❌
✨ 9.2024 Stymulacja -> punkcja -> lipa
✨ 11.2024 Stymulacja przerwana (poor responder)
✨ 2.2025 Stymulacja -> punkcja -> lipa
Decyzja o AZ 🔮
Czeka na nas 3BB 🌼-> 4.2025 ? -
CodziennoscM wrote:My o dziwo nie, ale po pierwsze już się naklocilismy w swoim związku, a po drugie jeszcze wiele przed nami. Nie zamartwiaj się. Ciąża to trudny czas dla partnerów, wiele obaw, emocji, niewiadomych. Mój mąż odkąd dowiedzieliśmy się o dziecku liczy kasę. To normalne, że jest napięta atmosfera. Odetchnij i odpuść - mam już doświadczenie, bo to już mój drugi mąż
-
Sunshine ja bym już do wizyty chyba czekała, tymczasem dużo wody pij i jedz żurawinęsunshine03 lubi tę wiadomość
-
meerici wrote:I ja już po badaniu, wszystko prawidłowo
termin zmienił mi się na 27 września, obecnie Bejbik ma 6 cm, FHR 158, NT 1,6, kość nosowa obecna. Krew pobrana, wynik za tydzień. No i prawdopodobnie chłopczyk
-
Kiniorek91 wrote:Slyszalyscie moze o tym zeby lekarz nie mogl znalezc kosci nosowej?
-
.Aleksandra. wrote:Dzieki. Wiem to tez wina hormonow. Poza tym u nas oprocz ciazy jeszcze jedna zmiana szukanie mieszkania wiec stresy dodatkowe.
Jak mnie mąż wkurza to mu grozę, że jak będzie tak dalej gadał to uratuje go tylko jubiler
a jego córka odpowiada "albo nowe buty" i atmosfera się rozluźnienia
Insta: @CodziennoscM
-
meerici gratki
No właśnie on jej powiedział że nie umie znaleźć. W sumie wydaje mi się że widze i nos i kość w miejscu gdzie zaznaczyłam. Może się mylę... a przezierność ma w normie bo 2 ..
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b7f3a29e1c88.pngWiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2019, 21:07
-
przedszkolanka:) wrote:ja polecam camarelo wózek ,zwłaszcza dla wysokich mam. Duża gondola,koła pompowane, duża spacerówka do tego, byłam meeeeega zadowolona przy Poli z niego
gratuluje XYZ córci (wstępnie)
Goemi to razem mamy genetyczneu mnie będzie 12+5
nova znam dzieci które już same śpią w tym wieku, wszystko zależy od dzieckaprzedszkolanka:), Kookosowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKiniorek u mnie lekarz zrobił zbliżenie na kość nosową, jak pokazywał i jak dla mnie ona wyglądała tak jakby była odrobinę przed głową, a nie w tym miejscu co zaznaczyłas. Ale ze mnie żaden ekspert to raz i dwa dziecko może przechylić głowę i to już będzie inaczej widać.
W czwartek mam jeszcze jedno usg genetyczne, to zwrócę dokładniej na to uwagę, jak ta kość jest umiejscowiona i dam znać.
Ja bym poszła na drugie usg na Twoim miejscu. Szkoda, że odwołałaś to w gyncentrum. Miałabyś 2 dla porównania. Pewnie ta kość jest tylko ginka nie mogła znaleźć. Ma certyfikat fmf? -
sunshine03 wrote:Kiniorek u mnie lekarz zrobił zbliżenie na kość nosową, jak pokazywał i jak dla mnie ona wyglądała tak jakby była odrobinę przed głową, a nie w tym miejscu co zaznaczyłas. Ale ze mnie żaden ekspert to raz i dwa dziecko może przechylić głowę i to już będzie inaczej widać.
W czwartek mam jeszcze jedno usg genetyczne, to zwrócę dokładniej na to uwagę, jak ta kość jest umiejscowiona i dam znać.
Ja bym poszła na drugie usg na Twoim miejscu. Szkoda, że odwołałaś to w gyncentrum. Miałabyś 2 dla porównania. Pewnie ta kość jest tylko ginka nie mogła znaleźć. Ma certyfikat fmf?
Ale to nie mojenapisałam że to znajomej. strasznie przeżywa... i nie wiem jak ją uspokoić, a iść chce znowu do innego lekarza ale za kilka dni... a nawerami to sobie sama krzywde zrobi
-
nick nieaktualnyAch ok
myślę, że znajomą uspokoi dopiero drugie usg. Najlepiej u specjalisty od usg z certyfikatem fmf i dobrym sprzętem i jak najszybciej tak naprawdę dla jej komfortu psychicznego
często te historię kończą się dobrze, więc trzeba być dobrej myśli
w ostateczności jest jeszcze nifty itd. i amniopunkcja, żeby sprawdzić czy dzidzia zdrowa
-
Co do łóżeczka dla starszaka. Ja nie jestem przekonana, że moja będzie gotowa. Jak tylko zaczęła wstawać musieliśmy zamienić zwykłe łóżeczko na turystyczne, bo tak nam się obijała, że chyba byśmy musieli całe w ochraniaczach obłożyć. I do tej pory śpi w turystycznym. Często się przewala, podczas snu wędruje z jednego końca na drugi, uwielbia leżeć na samej krawędzi, czyli w sumie na ściance, i jakoś biorąc wszystko do kupy nie widzę jej za pół roku w łóżeczku dziecięcym