Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Miałam dać znać. Beta 1213,68. Wg naszego kalkulatora przyrost jest 104%
sunshine03, Baylee, przedszkolanka:), Paolka_25, basia1987 lubią tę wiadomość
Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
kkkaaarrr wrote:Ten chiński kalendarz z linka z kilku postów wyżej źle liczy na podstawie wpisanych danych. Sama tabelka jest ok, ale po wpisaniu daty urodzenia dodaje ze dwa lata i przesuwa do tylu miesiąc poczęcia.
Tu ta sama tabelka, wystarczy spojrzec na wiersz z swoim wiekiem, chyba wszystkie tu zgromadzone mialysmy owu w styczniu, wiec poatrzymy na kolumne pierwsza i wiersz ze swoim wiekiem.
https://dzidziusiowo.pl/planujemy-ciaze/starania-o-dziecko/1880-chinski-kalendarz-plci-jak-zaplanowac-plec-dziecka
U mnie w pierwszej, straconej ciazy kalendarz pokazywal chlopca a byla dziewczynaka. Za drugim razem pokazywal chlopca i byl chlopiec. Celnosc 50%. Teraz pokazuje dziewczynkekalcia lubi tę wiadomość
-
emikey wrote:Bo kalendarz chiński liczy miesiące księżycowe a nie kalendarzowe. Czyli 28 dni. Dlatego tabelki nie są wiarygodne bo nie wiesz ile tak naprawdę masz lat i miesięcy księżycowych. Trzeba znaleźć kalkulator który liczy miesiące księżycowe.
kalcia lubi tę wiadomość
-
kalcia wrote:Dokładnie, dlatego wyżej pisałam, ze do swojego wieku dodajemy 9 miesięcy.
Mam obecnie 33 lata i 7 miesięcy, a po wpisaniu daty urodzenia pokazuje mi wiersz = 35 lat
Dodatkowo owu była w polowie stycznia, a pokazuje w tabelce grudzien -
Wiesz kkkaaarrr to tylko zabawa dla mnie , w sensie nie patrzyłam na to żeby mieć córkę czy syna, 4 osóbom się sprawdzi a kolejnym 4 nie, podobno nie ma żadnej metody planowania płci , wszystko to 50/50 ale dla zabawy można sprawdzać
10dpo-18,5 beta, 12dpo-94,6 beta
24 lata -
Dziękuje Wam
Chiński kalendarz z przymrużeniem oka sprawdził się w przypadku mojej mamy: ja i moje dwie siostry, w moim: moja córcia, a teraz wróży mi chłopcaGrudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
emikey wrote:No u mnie do szkoły to 2 lata różnicy będzie przez to że mały z grudnia. Mi się powoli kończyli bezdzietni znajomi. Zostali w sumie ci co nie chcą, albo nie mają z kim, albo nie mogą.
Sarrrra a chciałabyś teraz córkę czy syna? Ja to czasem myślę, że dla siebie chciałabym córkę bo brakuje mi różu ale z drugiej strony dla małego lepiej było by mieć brata. Mała różnica, te same zabawy zabawki zainteresowania.
Chciałabym córkę. w rodzinie z nowego pokolenia 12 chłopaków po mojej stronie i męża i tylko 3 dziewczynki. Mowa o dzieciach rodzeństwa i najbliższych kuzynow . U mnie wie większość.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2019, 15:06
-
nick nieaktualny