Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny wy macie takie maleństwa a ja mam w domu 12latkę, jak urodzę to już 13 lat różnicy będzie.
Mówią, że przy takiej różnicy to już się drugiego jedynaka wychowuje ale co zrobić jak los tak chciał.
W moim wieku to płeć też nieważna, najważniejsze zdrowie malucha.Dominika32 lubi tę wiadomość
-
Wracając do chińszczyzny..nie wnikam w wyliczenia. Na mamatoja córcia się zgadza, a teraz pokazuje mi, że będzie chłopak. No zobaczymy
Klamka1982,jak to jest Twój rok urodzenia to bez przesady..bo "w moim wieku" zabrzmiało jakbyś pod 5 dych podchodziła
Ja niewiele młodsza, więc luz.
A z tą różnicą. Mój mąż ma o tyle młodszą siostrę. Potwierdzam, to dwoje jedynaków. No ale czasem tak bywa. Życie. No chować razem i bawić się nie będąKlamka1982 lubi tę wiadomość
-
Klamka1982 wrote:Dziewczyny wy macie takie maleństwa a ja mam w domu 12latkę, jak urodzę to już 13 lat różnicy będzie.
Mówią, że przy takiej różnicy to już się drugiego jedynaka wychowuje ale co zrobić jak los tak chciał.
W moim wieku to płeć też nieważna, najważniejsze zdrowie malucha.
To jestesmy w takiej samej sytuacji,miedzy moimi tez bedzie taka roznica.
Ja w polowie pazdziernika koncze 34.Klamka1982 lubi tę wiadomość
-
Wiem o ciąży ja i mąż, pochwaliłam się tez bliskiej cioci- przyjaciółce, która mieszka 400 dalej. Ona i tak nie ma komu rozglądać, a fajnie mieć kogoś z kim sie ma o tym porozmawiać... jak będzie serduszko to powiem moim dziadkom, teściom chciałabym po 12 tc i przyjaciółkom. Teściowa nie będzie zadowolona, wiec oszczędzę sobie jej reakcje jak najdłużej
10dpo-18,5 beta, 12dpo-94,6 beta
24 lata -
Niecierpliwa... wrote:U mnie luby rodzice i najlepsze przyjaciółki
Po usg we wtorek jeśli będzie wszystko dobrze to powiem teściom i w pracy:)
Dobrze, że tu jesteś :*Niecierpliwa... lubi tę wiadomość
Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
nick nieaktualny
-
Ale fajnie się Was czyta ja też mam przeczucie że będzie dziewczynka tym razem, mój synek ma juz 11lat i jemu jest obojętne co będzie mowi że najważniejsze zeby było, nie istotne co Też tak jak wy sugeruje się zupełnie innym samopoczuciem niż w pierwszej ciąży. Obajwy mam takie znikome, że ciagle nie moge uwierzyć, że to się dzieje naprawdę.
-
Klamka1982 wrote:Dziewczyny wy macie takie maleństwa a ja mam w domu 12latkę, jak urodzę to już 13 lat różnicy będzie.
W moim wieku to płeć też nieważna, najważniejsze zdrowie malucha.
Moja koleżanka ma córkę 23,corke 14 i teraz blizniaki będą chłopak i dziewczyna. To też mówi, że te starsze nie mają ze sobą dużo wspólnego i się nie dogaduje.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2019, 16:29
-
Termin midwife mam na 4 lutego to bedzie moja pierwsza wizyta u niej, nic o skanie nie wiem, pewnie dopiero mi zleca na następnej wizycie
-
Kotecki wrote:Termin midwife mam na 4 lutego to bedzie moja pierwsza wizyta u niej, nic o skanie nie wiem, pewnie dopiero mi zleca na następnej wizycie
U mnie skany 8tc, 12-14tc, 20tc i 32tc. Ciekawe jak u was w Szkocji.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2019, 16:38
-
Ja nie się nie napalam na wczesny skan, jedyne co moge zrobic to powtórzyć sobie test elektroniczny
-
kalcia wrote:Wiem o ciąży ja i mąż, pochwaliłam się tez bliskiej cioci- przyjaciółce, która mieszka 400 dalej. Ona i tak nie ma komu rozglądać, a fajnie mieć kogoś z kim sie ma o tym porozmawiać... jak będzie serduszko to powiem moim dziadkom, teściom chciałabym po 12 tc i przyjaciółkom. Teściowa nie będzie zadowolona, wiec oszczędzę sobie jej reakcje jak najdłużej
Dlaczego teściowa nie będzie zadowolona?? U mnie wie mąż i dwie przyjaciółki reszta po serduszku się dowie.
Chociaż teściowej nie mam ochoty mówić bo zadręczy mnie swoimi "dobrymi" radamiprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
Paolka _25