Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczynki moje kochane. Ja niestety nie doczekałam się dzis na wynik
o 16 tam dzwoniłam ale jeszcze nie było. Położna mówiła że to monitoruje bo pani doktor tez dopytywala czy są wyniki. Obiecywala że jeśli sie pojawi do wieczora że lekarka na pewno zadzwoni... nie zadzwoniła więc pewnie nie ma. Najgorsze jest to ze ta lekarka jutro ma wolne i nie wiem czy czegoś sie dowiem
(( już nie mam siły...
Dominika32 lubi tę wiadomość
13 cs szczęśliwy ❤
25.01 beta 197
28.01 beta 599
31.01 beta 1636 -
nick nieaktualnyUff.. Ja tez po wizycie u mojego gina, namowilam go na krotkie usg przez brzuszek bo chorowałam i sie bardzo martwiłam. Dzidzia ruchliwa bardzo, ciesze sie. Narazie wiem tyle... 8go prenatalne. Faktycznie wysyp tych chłopców, moze u mnie bedzie wyjątek
Dominika32, Kookosowa lubią tę wiadomość
-
Kiniorek91 wrote:Nova ja tez dziewczynke widze
a na grupach sie napatrzylam na nuby :p
Aprzybylska, jesli czytasz to wiesz ze jestesmy z Toba :* trzymam kciuki za drugiego maluszka :*
Basia odezwij sie :*
Paolka cudne wiadomoscisami faceci!
Ja drugi dzien z bolem glowy. Apap drugi dzien nie przyniosl ulgi, cmilo i znowu boli. Dobrze ze sie zdrzmenelam.
Moj mnie wkurzyli mnie podbrzusze zaczelo bolec. Chyba za duzo nerwow
Jeszcze mi ciasto nie chce wyrosnac
Dziewczyny gratuluję wszystkich wspaniałych wiesci. I nadal trzymam kciuki za te, u których jakieś problemy...mia4444 lubi tę wiadomość
Insta: @CodziennoscM
-
Heh no ja miałam cichą nadzieję na dziewczynkę ale i tak kocham nad życie!
Myśląc ekonomicznie mam wszystko po starszaku! Mój dzisiaj był strasznie ruchliwy, ruszał rączkami, krzyżował nóżki, otwierał buźkę lekarz się śmiał, że gaduła, ziewał... No cudowny widok!
Neroli lubi tę wiadomość
Paolka _25 -
basia1987 wrote:Dziewczynki moje kochane. Ja niestety nie doczekałam się dzis na wynik
o 16 tam dzwoniłam ale jeszcze nie było. Położna mówiła że to monitoruje bo pani doktor tez dopytywala czy są wyniki. Obiecywala że jeśli sie pojawi do wieczora że lekarka na pewno zadzwoni... nie zadzwoniła więc pewnie nie ma. Najgorsze jest to ze ta lekarka jutro ma wolne i nie wiem czy czegoś sie dowiem
(( już nie mam siły...
Basia będzie dobrze,wszystkie jesteśmy myślami z Tobą i Twoim maluszkiem:)
-
Ja też już po wizycie. Ciążowe jeansy z lidla zadebiutowały dzis
Tym razem było krótko, maluch rośnie prawidłowo, ale zapomniałam Zapytać ile ma CRL ehh. Wyniki z pappy tez w porządku
Duphaston mam odstawiać powoli tzn. Powiedział żebym przez najblizszychh kilka dni brała mniejsza dawkę, a potem calkowicie zaprzestała. A tera ide spać bo po prostu padam na pysk.
Dominika32, Kookosowa, sunshine03, moni05, Jupik, nuśka91, Paolka_25 lubią tę wiadomość
🤵🏽♀️34
ahm <0,1 / KIR BX, kilka nieobecnych / Allo mlr 0%
🤵🏻♂️34 ⭐
2019 - Angelius GM - amh 0,14;
bakteria, po wyleczeniu -> Cud 👶💗
2022 - Angelius MP - amh leci, omnitrope, androtop, cycloprogynova
✨ 11.2023 DuoStim -> 2 komórki
-> ❄ 5BB -> ET ❌
✨ 9.2024 Stymulacja -> punkcja -> lipa
✨ 11.2024 Stymulacja przerwana (poor responder)
✨ 2.2025 Stymulacja -> punkcja -> lipa
Decyzja o AZ 🔮
Czeka na nas 3BB 🌼-> maj 2025 ? -
basia1987 wrote:Dziewczynki moje kochane. Ja niestety nie doczekałam się dzis na wynik
(( już nie mam siły...
-
Paolka_25 wrote:Heh no ja miałam cichą nadzieję na dziewczynkę ale i tak kocham nad życie!
Myśląc ekonomicznie mam wszystko po starszaku! Mój dzisiaj był strasznie ruchliwy, ruszał rączkami, krzyżował nóżki, otwierał buźkę lekarz się śmiał, że gaduła, ziewał... No cudowny widok!
nuśka91, Paolka_25 lubią tę wiadomość
-
meerici wrote:Ja też już po wizycie. Ciążowe jeansy z lidla zadebiutowały dzis
Tym razem było krótko, maluch rośnie prawidłowo, ale zapomniałam Zapytać ile ma CRL ehh. Wyniki z pappy tez w porządku
Duphaston mam odstawiać powoli tzn. Powiedział żebym przez najblizszychh kilka dni brała mniejsza dawkę, a potem calkowicie zaprzestała. A tera ide spać bo po prostu padam na pysk.
I jak te spodnie. Bo ja dziś też pierwszy raz założyłam u dziwnie się czuję w nich. Niby za luźne ale w udach takie sztywne.
Bartuś 19.09.2019 20:14
37 tydzien 1 dzien
Witaj synku -
(( już nie mam siły...
Kurczę, Baśka... takie czekanie jest najgorsze, ale wierzmy, że będzie wszystko OK! -
Kookosowa wrote:I jak te spodnie. Bo ja dziś też pierwszy raz założyłam u dziwnie się czuję w nich. Niby za luźne ale w udach takie sztywne.
-
Dobra... Chyba skoncze mierzyc to cisnienie... 99/68/98... Wzielam sobie na noc ten isoptin... Moze cos to zmieni ale oewnie na efekt pare dni bede czekac. W
Wiecie, poki czlowiek nie jest swiadomy, to jakos funkcjonuje. A jak sie dowie ze cos nie trybi to zaczyna gdybac.
Dzis mi tesciowa otowrzyla klepke, czy moje nerwobole w klatce nie byly od serca. W sumie kiedys mialam z tego powodu skierowanie do kardio ale glupia bylam i nie poszlam... A teraz w ciazy sie martwiezeby maluszkowi nic nie bylo...
-
Zimri wrote:Ja w tych spodniach trochę już chodzę. Na początku w udach wydawały się ciasne. Rozciagnely się i zjeżdżają mi, czekam aż brzu h urośnie i wypcha 😉
To muszę je rozchodzić. Z brzucha też spadają zawijam ten pas na pół. Ale w zwykłym dżinsach już mnie zaczęło uciskać na dole. Narazie i tak brzuch wygląda jakbym za dużo zjadła.
Bartuś 19.09.2019 20:14
37 tydzien 1 dzien
Witaj synku -
Kookosowa wrote:
Strasznie mi przykro. Znam ten ból. Ale z drugim wszystko dobrze??
Tak, pisała że z drugim maluszkiem wszystko Oki. -
Kookosowa wrote:To muszę je rozchodzić. Z brzucha też spadają zawijam ten pas na pół. Ale w zwykłym dżinsach już mnie zaczęło uciskać na dole. Narazie i tak brzuch wygląda jakbym za dużo zjadła.