Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, ja się jutro jednak zapisałam na dodatkowe USG, nie podglądać dzidziola między 7 tygodniem a 11-12 to jednak nie na moje nerwy (ostatnie USG miałam 16 marca a prenatalne 16 kwietnia). Trzymajcie kciuki jutro po 12:30, wiecie, żeby dalej był gdzie powinien, serducho biło, urósł, itp. Jak wszystko będzie ok (musi być!) to po skończeniu 10 tc będę się uspokajać detektorem.
Paolka_25, _nova, mia4444 lubią tę wiadomość
-
Kiniorek91 wrote:Dobra... Chyba skoncze mierzyc to cisnienie... 99/68/98... Wzielam sobie na noc ten isoptin... Moze cos to zmieni ale oewnie na efekt pare dni bede czekac. W
Wiecie, poki czlowiek nie jest swiadomy, to jakos funkcjonuje. A jak sie dowie ze cos nie trybi to zaczyna gdybac.
Dzis mi tesciowa otowrzyla klepke, czy moje nerwobole w klatce nie byly od serca. W sumie kiedys mialam z tego powodu skierowanie do kardio ale glupia bylam i nie poszlam... A teraz w ciazy sie martwiezeby maluszkowi nic nie bylo...
2017 #1
2019 #2
-
Paolka_25 wrote:Mój pierworodny wstaje przed 5:30-6 pytam jak żyć? Jak funkcjonować? :'(
Dzisiaj mam wizytę u swojego gina.
No i chyba idę z synkiem do lekarza bo wyczuwam już oskrzela...
Łączę się w bólu. Mój też wstaje tak 5:20-5:40... Ja chcę spaaaaaać! -
Paolka_25 wrote:Mój pierworodny wstaje przed 5:30-6 pytam jak żyć? Jak funkcjonować? :'(
Dzisiaj mam wizytę u swojego gina.
No i chyba idę z synkiem do lekarza bo wyczuwam już oskrzela...2017 #1
2019 #2
-
A ja dzieci nie mam, a sama budzę się o 5 rano
ale też kładę się wcześnie, więc to może dlatego.
Ja kupiłam sobie spodnie ciążowe w hm. Stare czarne spodnie mi się zniszczyły i stwierdziłam, że jak już kupować to od razu ciążowe. W pasie są jeszcze trochę luzne, ale nie spadają. W stare się jeszcze mieszcze, tylko czasem mnie coś cienie. Zatem używam wymienneInsta: @CodziennoscM
-
Spirit wrote:Lepiej zapytaj jak będziemy żyć od soboty bo mój też tak wstaje :p
Hej. Łączę się w bólu z Wami, dziewczyny. Moje dzieci też wstają o 5, bardziej syn. Przychodzi i budzi wszystkich, więc i córka czy chce czy nie chce wstaje. Zresztą, on nigdy nie spał dużo, nawet jako noworodek.
A w weekend pobudka o 4😯 -
Hej
Mojej Poli zdarzało się wstawac o 4 😀 teraz o 6 na ogól ją budzimy i do spania po 19. Dzisiaj odespala trochę chorobę bo spała całą noc
Kciuki za wizyty dzisiaj! Ja dopiero na 15;30 i to pewnie z poślizgiem.Kasiulina lubi tę wiadomość
-
Przedszkolanka mam pytanie,bo Ty masz detektor i wiesz dokładnie gdzie masz bobaska.Czy miewasz bóle dokładnie w miejscu gdzie jest bobo? Ja mam swoje po prawej stronie,i dokładnie w tym miejscu wczoraj wieczorem mialam straszny ból,kłucie trwalo to jakieś 2-3 min jakby jajnik pękł strasznie się wystraszylam,No ale kilka godz wczesniej mialam prenatalne i wszystko ok,nie chce panikowac dlatwgo pytam czy Wam też się to zdarza?
-
Dominika32 wrote:Przedszkolanka mam pytanie,bo Ty masz detektor i wiesz dokładnie gdzie masz bobaska.Czy miewasz bóle dokładnie w miejscu gdzie jest bobo? Ja mam swoje po prawej stronie,i dokładnie w tym miejscu wczoraj wieczorem mialam straszny ból,kłucie trwalo to jakieś 2-3 min jakby jajnik pękł strasznie się wystraszylam,No ale kilka godz wczesniej mialam prenatalne i wszystko ok,nie chce panikowac dlatwgo pytam czy Wam też się to zdarza?
Ja też mam dokładnie takie kłucie tam gdzie jest dzidzia. Nie mam pojęcia czym to może być spowodowane -
wiktoriaa wrote:Czy duphaston może nasilać objawy? Wczoraj cały wieczór rzygałam jak kto, myślałam że się nie odkleje od wc, a już tak dobrze się czułam... nawet nie wiem czy ostatnia tabletka zdążyła się wchłonąć, eh
Tak, duphaston nasila objawy. Mi się zaczynaja mdłości ja zażyje. Lekarka tez mi mówiła będę się po nim zle czuć fizycznie i psychicznie. Ona twierdzi ze po godzinie już napewno nie ma go w żołądku. Ale jeśli wymioty są wcześniej to trzeba ponownie zażyć.
Swoją droga obiecała mi na początku ze w 12 tygodniu odstawiamy. Teraz zmieniła zdanie i mówi ze dopiero w 16:/
Ale stopniowo zmniejszamy dawkę.
-
Ja tam bez detektora sie czuje jakos spokojniej. Pozniej bym schizowala, ze nie umiem znalezc tetna.
Za 1.5godzn mam miec chrzestna i kuzynke. I jestem w czarnej dziurze... Ogarnelam kuchnie. Jeszcze wc, kurze, poodkurzac i podlogi umyc...
Jeszcze mialam glupi sen, ze maz sie ze mna rozstali taki humor do dupy.
Wiem co mialyscie na mysli o ruchach jelit... Od wczoraj mi jezdzi tak ze wszystko slychac ;]Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2019, 09:48
.Aleksandra. lubi tę wiadomość