Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
paulina2811 wrote:Ja miałam ciągnięcia do 8 tygodnia gdzieś i potem przerwa, a w 11 znowu się powtórzyly.mysle,że to normalne w końcu bobas rośnie
a co acardu ja biorę 75 ze względu na krzepnięcie krwi
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5e56b1e8baa8.jpg
Moja pierwsza próba dodania zdjecia zobaczymy czy sie uda jak to to zgadujcie płećWiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2019, 17:31
-
.Aleksandra. wrote:Ponawiam pytanie czy ktoras mialabtakie ciagniecia dopiero w 11 tc ?Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
emikey wrote:Trzeci linked daj
ten na samym dole
Dzieki jeeee udało sie -
.Aleksandra. wrote:Ponawiam pytanie czy ktoras mialabtakie ciagniecia dopiero w 11 tc ?
Ja miałam dokładnie w 11 tyg i dokładnie przez tydzień.Mialam wrażenie że macica mi zaraz wypadnie...poszlam nawet na nieplanowana wizyte do mojego ginka i powiedział że to macica się rozciaga,i kazal podwoić dawke magnezu.i brać buskopan.
-
paulina2811 wrote:Mi lekarz powiedział, że dopóki nie ma plamień to nic złego się nie dzieje. Każda z nas inaczej przechodzi ciążę. Ja akurat klucia nie miałam. Nie miałam ani razu wymiotów, moja siostra miała cały czas do 4 miesiąca.
Mam nadz ze wszystko dbrze. -
.Aleksandra. wrote:I takie lekkie klucie i dzwne uczucie " pelnosci "🤵🏽♀️34
ahm <0,1 / KIR BX, kilka nieobecnych / Allo mlr 0%
🤵🏻♂️34 ⭐
2019 - Angelius GM - amh 0,14;
bakteria, po wyleczeniu -> Cud 👶💗
2022 - Angelius MP - amh leci, omnitrope, androtop, cycloprogynova
✨ 11.2023 DuoStim -> 2 komórki
-> ❄ 5BB -> ET ❌
✨ 9.2024 Stymulacja -> punkcja -> lipa
✨ 11.2024 Stymulacja przerwana (poor responder)
✨ 2.2025 Stymulacja -> punkcja -> lipa
Decyzja o AZ 🔮
Czeka na nas 3BB 🌼-> maj 2025 ? -
Dominika32 wrote:Ja miałam dokładnie w 11 tyg i dokładnie przez tydzień.Mialam wrażenie że macica mi zaraz wypadnie...poszlam nawet na nieplanowana wizyte do mojego ginka i powiedział że to macica się rozciaga,i kazal podwoić dawke magnezu.i brać buskopan.
Dominika32 lubi tę wiadomość
-
paulina2811 wrote:To jeszcze dobrze, że od czasu do czasu. Ja miałam w 8 tygodniu przez pół dnia jakbym miała dostać okresu, rozciąganie i ból. Spokojnie, na pewno jest wszystko w porządku, bobas rośnie
-
nick nieaktualny
-
CodziennoscM wrote:Sprawdziłam wszędzie gdzie się dało.
i naciskalam. W pewnym momencie tak że potem nawet mnie trochę skóra bolala,
nawet znalazłam tętno ale swoje
jeszcze godzina i kawałek i idę na usg. Jak dobrze mieć dwa gabinety w bloku
Tez mam gabinet u mnie na klatce schodowej:) i niestety nadużywam tego przywileju -
Też mam do tej pory ciągnięcia i dziwne kłucia. Czasem zaboli. Ale dzidziol rośnie macica też. Narządy nam się przesuwają. Ma prawo coś zaboleć.
Gratulacje wizyt. Super że zdrowe dzidziole.
Ja nie mam detektora i nie chce mieć. Do wizyty tak mi czas szybko leci. Dziś już czwartek nawet nie wiem kiedy ten tydzień zleciał. Zaraz święta i majówka to zleci.
Bartuś 19.09.2019 20:14
37 tydzien 1 dzien
Witaj synku -
Ja ciągnięcia i klucie też mam cały czas z przerwami na dzień lub dwa.
Zrobiłam usgserduszko jak dzwon.
ciąża książkowa i niepotrzebnie się zamartwiam. O detektorze powiedziała, że od 16-17 tygodnia poleca. Wcześniej nawet w szpitalu z tego nie korzystają.
tak więc jak wam się udaje to macie podobno dużo szczęścia. Chyba kolejny raz na detektor się nie skuszę
Wyleczylam się.
Dominika32, japonka, Spirit lubią tę wiadomość
Insta: @CodziennoscM