Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ciekawa jestem ilu z tych naszych chłopaków na połówkowych okaże się być dziewczynkami
Poza Sunshine, oczywiscieTwoj juz nie ma szans
sunshine03, Cabrera, kasia1518 lubią tę wiadomość
Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
moni05 wrote:Ciekawa jestem ilu z tych naszych chłopaków na połówkowych okaże się być dziewczynkami
Poza Sunshine, oczywiscieTwoj juz nie ma szans
-
XxMoniaXx wrote:Dziewczyny majace juz dzieci. Jakie polecacie wozki? Chodzi mi o gondole , spacerowke ktora bedzie miala wysokie oparcie i w miarę koszyk ( nie miniaturowe) i kolka normalne a nie wszystkie 4 duze jak kiedys bo mi sie nie podoba.
Wczesniej mialam w 2015 baby design lupo a teraz chyba zmienimy. Co polecacie?
-
nick nieaktualnyPowpisywałam, co brakowało
Jakbym czasem zapomniała czegoś wpisać, to się przypominajcie
za tydzień wracam do pracy, więc będę mieć mniej czasu na ogarnianie forum, więc czasem pewnie będziecie musiały się przypomnieć
Uwemhe z badań laboratoryjnych lekarz nie dostaje żadnych profitów. Dla jego zysków liczy się jedynie wizyta i USG, z której dostaje jakiś procent, zazwyczaj ok.30%, z czego musi opłacić jeszcze podatki i zusy.
Płacisz za badanie laboratoryjne, a lekarz ma jedynie ciut więcej roboty, bo musi powpisywać dane z pappy do pomiaru ryzyka. Mówią o zaletach, bo lekarze mają obowiązek informować o tym, co współczesna medycyna oferuje w diagnostyce prenatalnej, taka jest najbardziej aktualna wiedza. Po samym USG wie się tylko, że na 70% będzie dobrze, a po USG+pappa na 95%. -
nick nieaktualny
-
kkkaaarrr wrote:Podobno rzadziej z chłopców robią się dziewczynki niz na odwrót. A ka zaczynam lekko żałować, że zapytałam o płeć, bo zaczynam nastawiać się na dziewczynkę, a to jeszcze takie niepewne. Nawet ostatnio odkladalam jakas za mala bluzke Borysa i wczrsniej zawsze byla mysl 'bedzie dla rodzenstwa' a teraz byla myśl 'nie przyda sie, bo z koparka'
O tak, raczej sie nie zrobiąpo prostu to na tym etapie wygląda bardzo podobnie. A ja znam dwa przypadki, że "to coś między nogami" to nie był siusiak
Ja tylko pragnę usłyszeć, że jest zdrowe.
Raczej nocka z głowy...Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
Na sierpniówkach też więcej chłopców jak dziewczynek
Sunshine, mnie możesz wpisać na 17.04 wizyta i 14.05 połówkowe🤵🏽♀️34
ahm <0,1 / KIR BX, kilka nieobecnych / Allo mlr 0%
🤵🏻♂️34 ⭐
2019 - Angelius GM - amh 0,14;
bakteria, po wyleczeniu -> Cud 👶💗
2022 - Angelius MP - amh leci, omnitrope, androtop, cycloprogynova
✨ 11.2023 DuoStim -> 2 komórki
-> ❄ 5BB -> ET ❌
✨ 9.2024 Stymulacja -> punkcja -> lipa
✨ 11.2024 Stymulacja przerwana (poor responder)
✨ 2.2025 Stymulacja -> punkcja -> lipa
Decyzja o AZ 🔮
Czeka na nas 3BB 🌼-> maj 2025 ?