Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Agu1 wrote:Ja mam juz taki jeden piekny wozek... mozna kur wicy z nim dostac, ciezkie cholerstwo a spacerowka jak z koziej pupy...
Haha tak myślałamale spoko, przed zakupem będę oglądać to cudo, nie kupię w ciemno z internetów
a przy "ładnym" wózku nie wiem czy w ogóle nastawiać się na spacerówke czy nie będzie sprzedany i kupiony osobny.
-
Przekonałyście mnie do tego basenu
Nie mam jakoś szczególnie tendencji do infekcji, już dawno nic mi się nie przytrafiło, ale chyba zaopatrzę się w probiotyki dla świetego spokoju, tak jak radzi mama ginekolog.
sunshine03 lubi tę wiadomość
🤵🏽♀️34
ahm <0,1 / KIR BX, kilka nieobecnych / Allo mlr 0%
🤵🏻♂️34 ⭐
2019 - Angelius GM - amh 0,14;
bakteria, po wyleczeniu -> Cud 👶💗
2022 - Angelius MP - amh leci, omnitrope, androtop, cycloprogynova
✨ 11.2023 DuoStim -> 2 komórki
-> ❄ 5BB -> ET ❌
✨ 9.2024 Stymulacja -> punkcja -> lipa
✨ 11.2024 Stymulacja przerwana (poor responder)
✨ 2.2025 Stymulacja -> punkcja -> lipa
Decyzja o AZ 🔮
Czeka na nas 3BB 🌼-> maj 2025 ? -
nick nieaktualny
-
meerici wrote:Dziewczyny co myślicie o chodzeniu na basen w ciąży? Chętnie bym się popluskała, tym bardziej że plecy zaczynają mi dokuczać, ale boję się infekcji... Lekarz nie widzi przeciwwskazań, ale mam obawy.
jest bosko, bo właśnie czuje się bezpiecznie. Nigdy nie miałam skłonności do bakterii itp. więc jakoś się nie martwię, ale jestem też po badaniach moczu i było ok. Polecam
Insta: @CodziennoscM
-
A ja nie wiem czy w owulacji czy nie bo mi test owulacji nie wychodził, a akurat czekałam na nowy cykl żeby zrobić monitoring owulacji w klinice
za to dziecko się zrobiło. Poza tym to nie tylko kwestia kiedy, ale też wytrzymałości plemników
Insta: @CodziennoscM
-
Dreamer wrote:Ale jaja z tymi chłopakami
a będą mówić ze prawdopodobieństwo pół na pół:p
Na wrześniówkach tez wysyp chłopców.
Ja również jutro genetyczne...2017 #1
2019 #2
-
Ja planuje ćwiczyc,mam trenerkę (teź w ciąży
) i płyty dla ciezarnych,ale to bede dopiero na kolejnej wizycie pytac o zielone światło. Basenu nie lubię ;p
Co do płci to na tym etapie to podobno ciężej z chlopca zrobić na dziewczynkę niż z dziewczynki chlopca
Kciuki za wizyty dzisiaj!!moni05 lubi tę wiadomość
-
A u nas byl 2.01. i ja strasznie byla marudna i nie chciala xD moj cos glupiego powiedzial i byl seks z fochem xD
A ogolnie to nie wiedzialam kiedy mam owulacje bo po pazdzirniku i zabiegu nie mialam okresu... Wiec u nas to loteria.
Maz wzial urlop i postanowil ze dzisiaj ja siedze a on robi. Jedzie ze mna na morfologie. Stwierdzil ze zrobi okna w koncu. I od rana naczynia sprzata. Zly byl ze dzwigalam lozko do skladania. No szok i niedowierzanie 😳_nova lubi tę wiadomość
-
Kiniorek91 wrote:A u nas byl 2.01. i ja strasznie byla marudna i nie chciala xD moj cos glupiego powiedzial i byl seks z fochem xD
A ogolnie to nie wiedzialam kiedy mam owulacje bo po pazdzirniku i zabiegu nie mialam okresu... Wiec u nas to loteria.
Maz wzial urlop i postanowil ze dzisiaj ja siedze a on robi. Jedzie ze mna na morfologie. Stwierdzil ze zrobi okna w koncu. I od rana naczynia sprzata. Zly byl ze dzwigalam lozko do skladania. No szok i niedowierzanie 😳
Czasami widzisz warto się pokłócić
Rozmawiałaś z mężem, czy sam się zaoferowal, że beddzie pomagać? Oh. Faceci. Jak takiemu nie rozrysujesz, o co Ci chodzi, to w życiu nie zrozumieją...
Sunshine, wpisz mi proszę wizytę na 16.04 :* -
Kciuki za wizyty! Ja zdecydowałam, że jednak pójdę dzisiaj prywatnie na usg genetyczne. Nockę już miałam z głowy, tak mnie brzuch boli ze stresu, a tu wizyta dopiero wieczorem..