Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Kiniorek91 wrote:Dziewczyny a do kiedy robi sie usg 4d? Zeby ladnie wygladalo. Chcialam okolo 28tyg ale nie wiem czy nie za pozno...
Ja z córką nie robiłam specjalnie USG 4d ale właśnie w 28 tyg byłam na echo serca i mi zrobili zbliżenie na buzie w 4d i dostałam dwa zdjęcia buzi. Oczywiście łapy na buzi ale widać już ślicznego bobaska.
Bartuś 19.09.2019 20:14
37 tydzien 1 dzien
Witaj synku -
paulina2811 wrote:Dziewczyny jestem w 14 tygodniu i mam od wczoraj ciągnący się śluz jak na owulacje tylko kolor bardziej mleczny. To normalne?
-
Kokosowa ja mialam w 24 z Kasprem i w tedy dowiedzialam sie, ze to chlopak.
Moj maz zadal mi pytanie, co bym zrobila jakbym miala 1000zl tylko na wlasne wydatki.
No i pewnie to usg 4D. Ksiazka z przepisami. Jakies kosmetyki ciazowe. Ten segregator od MamyGinekolog. I preparat do czyszczenia tapicerki auta xD a dalej nie wiem. Nic konkretnego. Serio. Tylko takie duperele mi przyszly do glowy... -
Kookosowa wrote:1000 zł na siebie? Hmm kupiłabym nowa lampę do hybryd, jakiś ładny ciuch i pewnie bym przepadła w dziale dla dzieci.
ja oplacilabym sobie kurs fotografii
albo przebimbala na ciuchy i kosmetyki
Insta: @CodziennoscM
-
Kiniorek91 wrote:A tam apropo tych segregatorow od MG. Jest to warte swojej ceny?Insta: @CodziennoscM
-
Mam segregator ten za 49 zł i uważam że jest super. Cena wysoka ale warto.
Codziennośćm wiem że na siebie ale zawsze myślę o Judycie i ciężko tak sobie kupić a dziecku nic. Na pewno sobie bym coś kupiła do ubrania, jakieś książki. Ale jak widzę te ciuchy dziewczęce albo jakieś super książki dla niej to nie potrafię się powstrzymaćze swojego prezentu urodzinowego kupiłam Judycie nowe butki i płaszczyk hehe mama moja się złapała za głowę
Bartuś 19.09.2019 20:14
37 tydzien 1 dzien
Witaj synku -
Dreamer wrote:prawdę powiedziawszy od mamyginekolog przekonują mnie tylko te białe ubranka dla niemowlaków, które można prać w 90 stopniach. Czy któraś z Was miała może styczność? czy warte swojej ceny ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2019, 22:27
-
Kookosowa wrote:Mam segregator ten za 49 zł i uważam że jest super. Cena wysoka ale warto.
Codziennośćm wiem że na siebie ale zawsze myślę o Judycie i ciężko tak sobie kupić a dziecku nic. Na pewno sobie bym coś kupiła do ubrania, jakieś książki. Ale jak widzę te ciuchy dziewczęce albo jakieś super książki dla niej to nie potrafię się powstrzymaćze swojego prezentu urodzinowego kupiłam Judycie nowe butki i płaszczyk hehe mama moja się złapała za głowę
co prawda ja jeszcze tego nie miałam okazji poczuć, ale wyobrażam sobie to uczucie
Kookosowa lubi tę wiadomość
-
Co do spacerówki- my mamy wpinana i przodem i tyłem, i jakoś od początku stwierdziliśmy, że Kinia będzie jeździć przodem do świata nie do nas i z tej opcji tylko korzystaliśmy. A-wyszlismy z założenia, że nasze gęby ogląda w kółko, więc po co ma się na nas glampic jeszcze na spacerze-chcielismy, żeby od początku patrzyła sobie na ludzi, drzewka i ptaszki, a nie na nas, b-nie miałam ochoty jej potem odzwyczajać znowu od tego, że widzi mnie w kółko, c- prowadząc wózek wolę być skupiona na otoczeniu a nie na dziecku - dookoła nie brakuje palantów co w ogóle nie patrzą jak idą/jeżdżą. A zawsze mogę ją podejrzeć przez okienko w budce, czy jej słońce nie świeci czy coś, dla nas wystarczające. Więc kto ma jakie potrzeby, ja bym spokojnie mogła mieć spacerowe tylko przodem do kierunku jazdy.
sunshine03, Kotecki lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJupik ja nie mam doświadczenia w kwestii wózków żadnego póki co, dlatego się zastanawiałam, czy to przekładanie się przydaje
dla mnie nie jest niezbędne, bo też wydaje mi się, że dla dziecka ciekawsze będzie otoczenie.
Mój mąż też się nie zna, ale wiadomo, że jak coś ma opcję jeździć i tak, i tak to jest na plus
Na szczęście do września dużo czasu, jeszcze mam czas na zostanie wózkowym ekspertem 😎
Tak czy siak warto wiedzieć, że jazda przodem i tak dla większości dzieci wygrywaWiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2019, 00:36
-
Dreamer wrote:prawdę powiedziawszy od mamyginekolog przekonują mnie tylko te białe ubranka dla niemowlaków, które można prać w 90 stopniach. Czy któraś z Was miała może styczność? czy warte swojej ceny ?2017 #1
2019 #2
-
CodziennoscM wrote:Kookosowa, wiem wiem
co prawda ja jeszcze tego nie miałam okazji poczuć, ale wyobrażam sobie to uczucie
kasia1518