Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Bardzo proszę o wykreślenie mnie ze wszystkich list, i nie wpisywanie mnie do mam aniołkow. Lekarz powiedział, że ok 9tc serduszko się zatrzymało.
Życzę Wam bardzo nudnej ciąży! -
nick nieaktualny
-
Ja poprzednio robiłam Harmony w 10+2, wyszło. Teraz robię w 11+0Awaria_90 wrote:Sunshine, Dziewczyny, w którym tygodniu oddawać krew do badań typu NIPT (Nifty, harmony)? Zaczęłam 10 tydzień i chciałabym już, ale nie wiem czy nie za wcześnie.
Awaria_90 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny. Jak tam u Was ?
Jeśliby któraś z Was miała ochotę na dołączenie do grupy
Mam oczekujących na dzieciątko w październiku to zapraszam 😁
Na maila :
[email protected]
Imię i nazwisko, Milena znajdzie Was na FB i doda do tajnej
Grupy 🙂 -
Mia, będzie dobrzemia4444 wrote:Zaraz jadę na wizytę strasznie się boje...
Chyba strach mnie nigdy nie odpusci..
ja witam się z L4, najbliższe 8 dni laba.
mia4444 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mnie lekarka mowiła, żeby poczekać chociaż do 3.04 to bedzie 11+4 (chociaz teraz nie wiem czy nie liczyla wieku ciazy z OM a nie z owu)wiec tak zrobie. Wiesz Awaria, im pózniej tym wiecej DNA płodu we krwi, wiekszosc tych testow ma w chrarakterystyce po skonczonym 10 hbd wiec bym jeszcze poczekala ten tydzien chociaż, bo zrozumiałam,japonka wrote:Ja poprzednio robiłam Harmony w 10+2, wyszło. Teraz robię w 11+0
że masz zaczety 10 a nie skonczony.
Borsuk bardzo mi przykro, trzymaj się.
Awaria_90 lubi tę wiadomość
-
No ja jestem wyjątkiem w takim razie- moja Kinga przesiadła się do spacerówki jak miała 5 mcy (w gondoli przekręcała się na brzuch i tak chciała jeździć z głową do góry, żeby wszystko widzieć), i od razu była posadzona tyłem do nas- najpierw trochę na płasko, potem już w pozycji półleżącej. No i ja nie daję dziecku do wózka chrupek, mleka czy czegoś tam, więc nie było ryzyka, że mi się zakrztusi lub uleje.
-
Borsuk, przykro mi

Kciuki za wizyty, dziewczyny!
Jupik, ja mam to samo... Jestem wypryszczona od początku. Ale mimo to "niby" wyglądam ładnie... Więc już nie wiem
mia4444 lubi tę wiadomość
Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019

)

❤❤❤.