Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Dreamer wrote:moja skóra też tragedia, twarz, dekolt i plecy całe w kropkach. Ślicznotka ze mnie w tej ciąży, może na dziewczynkę ?
nuśka91 lubi tę wiadomość
Wrzesień 2019, urodził się synuś 💙
Czerwiec 2022, urodziła się córcia❤
4xIUI,3x transfer
,1x crio
,1x transfer -biochemiczna
, 1x crio
, drugi crio
-
Tknelo mnie bo piekna pogoda i balkon umylam :)ztroche sie urobilam ale po zimie juz trzeba bylo. I siedze sobie i pije herbatke w sloneczku
Edit. A za godz z mlodym do lekarza bo mu spuchlo cos na szyi. Nie wiem czy wezel chlonny czy cos innego... I boli go to...
Przy okazji odbiore wyniki. Mam nadzieje ze mocz ok wyszedlWiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2019, 13:27
-
Borsuk przykro mi
trzymaj się.
U nas słonko pięknie świeci ale na dworze czuć mrozek. Prima aprilis zrobiła nam dziś wiosna. Już chce lato, słońce, brakuje mi tego.
Ja teraz z braku jedzenia owoców mam szara cerę i trądzik gdzie niegdzir. Ale coraz lepiej się czuję. Już nawet woda wchodzi do picia to się polepszy. Z córką w ciąży miałam podobnie. Włosy bez zmian.
Bartuś 19.09.2019 20:14
37 tydzien 1 dzien
Witaj synku -
Kokosowa a widzisz, mnie sie przetluszaczaja...
Kurde chcialam sobie zrobic znowu blond na glowie, a fryzjerka mowi, ze ona by mimo wszystko nie ryzykowala tylko zrobila mi refleksy, bo to mocny rozsjasniacz (mam naturalne czarne wlosy, tylko farbowalam sobie 1.5msc zeby siwe zatuszowac)... I nie wiem czy sie uprzec czy jednak zrobic tak jak ona.mowi... -
pOla34 wrote:Za 2 tyg mam taki wazny powiedzmy egzamin i najwiekszym moim problemem, ze nie mam sie w co ubrac- moje male czarne aktualnie sa za male
bo brzuszek jest juz dosc widoczny. Nawet nie wiem, czy chce go ukrywać czy eksponować- chyba to drugie nie zaszkodzi
. Widzialyscie gdzieś jakaś elegancka sukienkę- czarna, granatowa, oficjalną bardziej? w internetach nic nie zacheca, a nie mam sily chodzic po galerii echhh ale chyba nie bede miala wyjscia.
Nuśka jak opisałas reakcje tesciowej to tez sie popolaklam - ach ten progesteron.
https://answear.com/1631517-desigual-sukienka.html
pOla34 lubi tę wiadomość
-
Kiniorek ja i tak myję codziennie
pracuje z dziećmi więc myje świeże i normalne włosy. Ale nie wypadają i nie czuję żeby były gorszej kondycji. Może na córkę
Myślę że mit z farbami już obalony w ciąży się fryzjerka może mieć rację. Mocny rozjaśniaczy niszczy włosy osłabia je. A teraz jak hormony dają swoje to lepiej poczekać.
Bartuś 19.09.2019 20:14
37 tydzien 1 dzien
Witaj synku -
japonka wrote:Hej pOla, ja właśnie siedzę na Answear.com bo do końca dnia mają weekend zniżek -30% i znalazłam taką kieckę (od ceny jest -30% jeszcze), ja czarnych nie noszę ale podoba mi się pomysł z tą szarfą
https://answear.com/1631517-desigual-sukienka.html
japonka lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny kochane widziałam maleństwo jak mała laleczka;) serduszko bije jak dzwon,*;*. Kolejne badania 19.04 .. ;*;*. Dziękuję za kciuki ;*.
Również 3mam za was ;*;*.przedszkolanka:), Jupik, sunshine03, Kookosowa, brunetka91, Dominika32, pOla34, moni05, adella1, Dreamer, kasia1518, japonka, Cabrera, nuśka91 lubią tę wiadomość
❤❤❤.
-
Kiniorek91 wrote:Nie sa duzo powyzszone. Bo do 10 a ja mam 11. Ale ostatnio bylo w porzadku... A z moczu to chyba ich sie nie pozbede
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2019, 15:09
❤❤❤.
-
Hej dziewczyny,
Na wstępie - Borsuk, bardzo mi przykro
Za dzisiejsze badania trzymam kciuki, a te które już po to gratuluję
U nas też śliczne słońce chciał chłodno. Byłam na standardowym spacerze i liczę że uda mi się coś zrobić dziś w domu. Kupiłam nowe książki z gotowaniem, więc też mam spore plany.
Ja na urodę nie narzekam. Może mam bardziej suchą skórę i znowu wyszły mi zaczerwienienia, ale nie ma tragedii. Ja tam czuję, że to chłopak, ale moje wróżenie z fusów może wyjaśni się w sobotę
Insta: @CodziennoscM
-
nick nieaktualny
-
paulina2811 wrote:Dziewczyny jak sobie radzicie z niezdrowymi zachciankami? Ja mam na chipsy i cole.. Powstrzymuje się bo wiem, że to nie zdrowe
Mam w domu Pepsi-na mdłościostatnio miałam ochotę na Sprite więc mi mąż kupił, a dziś zjadłam pół czekolady
jak mam zachciankę to staram się ją w najmniejszym stopniu chociaż zaspokoić, bo rzadko mi się czegoś w ogóle chce..