Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja po wizycie u genetyka. Ryzyko trisomii jest niskie, więc samo to nie jest wskazaniem do aminopunkcji. Nie mam jeszcze wyników awidności, ale wartości IgM i IgG rosną, więc optymistyczny scenariusz co do toxo poszedł się... Jak dojdzie awidność do będzie debata: kłuć czy nie...
Sunshine, proszę Cię o wpisanie połówkowych na 4.06Dominika32, sunshine03, przedszkolanka:), mia4444 lubią tę wiadomość
Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
nick nieaktualnyPrzeglądałam listę i
Aszka36,
Klamka1982,
Balerina,
lena198808,
Truskawka1805,
Ewelina.,
kasia112
dajcie znać czy nas czytacie i co u Was, nie ma przy Waszych nickach serduszek, więc albo nic nie pisałyście o pierwszym USG serduszkowym ani później albo post został przeoczonymoni05, Dominika32 lubią tę wiadomość
-
Ja zrobiłam dziś pyszną jarzynową, witaminki i te sprawy, ale cóż z tego jak po zjedzeniu wszystko wylądowało w wc...
Za szybko pochwaliłam się że wymioty przeszłymia4444 lubi tę wiadomość
Wrzesień 2019, urodził się synuś 💙
Czerwiec 2022, urodziła się córcia❤
4xIUI,3x transfer
,1x crio
,1x transfer -biochemiczna
, 1x crio
, drugi crio
-
nick nieaktualnyJa mialam 3 dni cudownego spokoju od mdlosci, a od wczoraj wieczorem dupa. Maz mnie zabral za miasto na pyszny deserek ale pozniej myslalam ze wykituje. Dzis srednio na jeza.
Dziewczyny koncze 12 tydzien, czy wy tez czasem nic nie odczuwacie w brzuszku? Zero klucia itp? Oszalec mozna -
nick nieaktualny
-
Ja brzucha w ogóle nie czuję. Gdyby nie mdłości i to, że mi brzuch rośnie to bym nie wiedziała, że jestem w ciąży
tym bardziej, że nawet cyce flaki od początku
Detektorem raz na kilka dni sprawdzam pukawke małego i dzięki temu wiem, że tam jest mimo, że go nie czuję. Super będzie, jak już zaczniemy czuć dzieciaczki -
sunshine03 wrote:Przeglądałam listę i
Aszka36,
Klamka1982,
Balerina,
lena198808,
Truskawka1805,
Ewelina.,
kasia112
dajcie znać czy nas czytacie i co u Was, nie ma przy Waszych nickach serduszek, więc albo nic nie pisałyście o pierwszym USG serduszkowym ani później albo post został przeoczony[/QUO
Witam sie wtorkowo, powodzenia na wizytach dzisiaj.
Mnie tam w ogole nie ma na tej liscie, mam termin 19.10 aczkolwiek sie nie przywiązuje
, bede pewnie wrześniówką.
Kawe można, oczywiście nie jakas super mocną i w dużej ilosci, ale jedną nawet dwie filiżanki dziennie jakiegoś latte żeby przezyc jak najbardziej.
Ja mam przykaz od mojej gin, ze jak brzuch boli jak na okres to mam lezec i brac Relanium p/ skurczowo; klucia, pociągania, jakies boczne bole sa dozwolone ale taki jak na okres jest sygnalem, ze trzeba odpoczac.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2019, 12:47
-
No to sie meldujemy. Dzisiaj bez zdjecia ale za to ze wszystkimi pomiarami
Maly ma 111gramoczywiscie spal i go obudzilismy. Przeskoczyl na 15tc wiec znowu suwaczek do zmiany. Lozysko ok. Ilosc wod plodowych prawidlowa
Mam wiecej pic bo widzi po wynikach, ze pije za malo.
No i kolejna wizyta juz u nowego lekarza bo on jednak ochodziwiec do 9.05 bedzie sie ciagnelo...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2019, 12:47
Kookosowa, brunetka91, pOla34, basia1987, przedszkolanka:), wiktoriaa, moni05, japonka, Dominika32, kasia1518, Cabrera, mia4444, sunshine03, ManiaM, Dreamer, nuśka91 lubią tę wiadomość
-
brunetka91 wrote:Oliiii, a gdzie robiłaś te prenatalne na NFZ w Bydgoszczy? Ja będę miała robione w poniedziałek w szpitalu Miejskim na Szpitalnej.
Zamówiłam sobie dzisiaj detektor Doppler H5. Już nie mogę się doczekać jak przyjdzie
Ja robiłam w ikarze. Moja lekarka mówiła, że tam podobno najlepiej, ale nie wiembrunetka91 lubi tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:Kiniorek no i super
A czemu okresowy ból to źle teraz? Ja mam na ogól pikanie miejscowe,rozciaganie itp.,ale ostatnio bolało mnie okresowo w miejscu gdzie był maluch i myślałam że po prostu tam szaleje (nawet ciut to poczulam). -
Ja jeszcze mówiłam, że chłopak, a na liście nie ma
emikey lubi tę wiadomość
-
Spirit wrote:Nawet mi nie mów że w 15tygodniu dajdj!!Wrzesień 2019, urodził się synuś 💙
Czerwiec 2022, urodziła się córcia❤
4xIUI,3x transfer
,1x crio
,1x transfer -biochemiczna
, 1x crio
, drugi crio