Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Kiniorek91 wrote:Ja na pierwszy ogien ide. Za 15min wychodzimy... Dzieki za kciuki. Mam nadzieje ze bedzie ok
Trzymam kciuki! Bedzie dobrze! Pięknych widokówWrzesień 2019, urodził się synuś 💙
Czerwiec 2022, urodziła się córcia❤
4xIUI,3x transfer
,1x crio
,1x transfer -biochemiczna
, 1x crio
, drugi crio
-
mia4444 wrote:Aguuula2525, bierzesz jeszcze luteine czy duphaston?
mia4444 lubi tę wiadomość
Wrzesień 2019, urodził się synuś 💙
Czerwiec 2022, urodziła się córcia❤
4xIUI,3x transfer
,1x crio
,1x transfer -biochemiczna
, 1x crio
, drugi crio
-
Aguuula;2525 wrote:Od dzis schodze jeszcze bardziej z tych leków. Tz 1x1 duphaston (zostało mi 7 tabletek) i 1x1 luteina (20 tabletek) mam to do konca zużyc. Jedynie zostaje mi stale neoparin i acard.
❤❤❤.
-
Cześć dziewczyny. Robię kartki pamiątki. Może któraś z Was będzie zainteresowana.
https://www.olx.pl/oferta/kartki-recznie-robione-CID628-IDy9c36.htmlManiaM lubi tę wiadomość
W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca. P.C.
-
Trzymam kciuki za wizyty. Moja dopiero o 18. Ja właśnie z pracy wybiegłam z goraczkujacym dzieckiem. Muszę ją odstawić babci i jeszcze wrócić do pracy. Więc nawet nie wiem kiedy czas mi leci.
mia4444 lubi tę wiadomość
Bartuś 19.09.2019 20:14
37 tydzien 1 dzien
Witaj synku -
Mia jest dozwolona jakaś ilość kofeiny na dzień,wiec spokojnie jak wypijesz mala to nic się nie stanie
Z Polą nie pilam a teraz drugi raz..raz bo mega głows mnie bolała 4 dni i tylko ona mi pomogła a dzisiaj na ciśnienie i od razu lepiej(moje stale to 60/100).
Kiniorek bedzie wszystko dobrze na bank!
Co do bolu to u mnie dzisiaj i wczoraj to samo,ale detektor również mnie uspokoilmia4444 lubi tę wiadomość