Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
kasia1518 wrote:Tak z racji tego żeby sprawdzać długość szyjki i mieć pod kontrolą czy się nie skraca.
A ostatnio się zastanawiałam czy jest możliwość, że szyjka się będzie skracac wcześniej? Np 15 tydzień? -
Olliiii wrote:A ostatnio się zastanawiałam czy jest możliwość, że szyjka się będzie skracac wcześniej? Np 15 tydzień?
Nie mam zielonego pojęcia bo mi zaczęła się po 28tc skracać. Teraz już mi od początku mierzy.
Na logikę wydaje mi się że może ale wtedy z reguły jest miękka i lekarz może to wyłapać przy badaniu. I pewnie zakładają pessarWiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2019, 13:47
kasia1518
-
Ja proszę o wpisanie USG genetycznego na 16.04 - _nova, mamy tego samego dnia wizytę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2019, 14:11
-
brunetka91 wrote:Oliiii, a gdzie robiłaś te prenatalne na NFZ w Bydgoszczy? Ja będę miała robione w poniedziałek w szpitalu Miejskim na Szpitalnej.
Zamówiłam sobie dzisiaj detektor Doppler H5. Już nie mogę się doczekać jak przyjdzie❤❤❤.
-
nick nieaktualnyKiniorek91 wrote:No to sie meldujemy. Dzisiaj bez zdjecia ale za to ze wszystkimi pomiarami
Maly ma 111gramoczywiscie spal i go obudzilismy. Przeskoczyl na 15tc wiec znowu suwaczek do zmiany. Lozysko ok. Ilosc wod plodowych prawidlowa
Mam wiecej pic bo widzi po wynikach, ze pije za malo.
No i kolejna wizyta juz u nowego lekarza bo on jednak ochodziwiec do 9.05 bedzie sie ciagnelo...
Także na Twoim miejscu już nic bym nie zmieniała
dzieci rosną wtedy w różnym tempie, skokowo i np. w tydzień nadrobi o tydzień, a kolejny zwolni. Poza tym jedne dzieci rosną większe a inne mniejszemoni05 lubi tę wiadomość
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a3ea9537b98f.jpg
Dziewczyny kochane o to mój Skarbek;*.brunetka91, Dominika32, _nova, pOla34, Cabrera, kasia1518, Aguuula;2525, przedszkolanka:), Kookosowa, moni05, Kasiulina, emikey, Goemi, nuśka91, japonka lubią tę wiadomość
❤❤❤.
-
nick nieaktualny
-
sunshine03 wrote:po prenatalnych nie powinno się już zmieniać terminu porodu
Także na Twoim miejscu już nic bym nie zmieniała
dzieci rosną wtedy w różnym tempie, skokowo i np. w tydzień nadrobi o tydzień, a kolejny zwolni. Poza tym jedne dzieci rosną większe a inne mniejszenie wiem od czego to zależy
-
Matko dziewczyny ja dzisiaj cały dzień jem...I ciagle jestem głodna...
Leżę,ogladam seriale i wpierda...m Bo inaczej tego nazwać nie mogę
Pochlaniam wszystko..Ale po tych 3 miesiącach mdłości,bóli i wymiotow...należy mi sie:)mia4444 lubi tę wiadomość