Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
meerici wrote:Pytanie do bardziej doświadczonych - czy taki delikatny chwilowy łaskotek, tak jakby ktos mi przejechał pędzlem od wewnątrz to mogą być pierwsze ruchy? Wczoraj dla odmiany w tym samym miejscu czułam ukłucia.
meerici lubi tę wiadomość
❤❤❤.
-
Meerici ja mam takie wlasnis
jakby mi ktos smyral od srodka
Przedszkolanka, po 4godz przeszlo na szczeacie.
Wiecie, slyaszlam dzisiaj melgo na detektorze. Fajne uczucie. Poczylam taki spokoj.Ale jakos nie mam potrzeby, zeby jednak zakupic. Mysle, ze jak cos sie bedzie dzialo, to pojde na ip. W sumie ponad miesiac do wizyty. Mam nadzieje ze przeleci
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
ja jeszcze nie czuję rybki, ale jak mnie kłuje to detektor i wiem gdzie buszuje
z Polą poczułam po lodach i galaretce to może wypróbuję i teraz
ps. Polę poczułam dopiero w 17/18 tygodniu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2019, 20:41
-
nick nieaktualnypaulina2811 wrote:Od którego miesiąca zakłada się nakładkę na pasy?
-
japonka wrote:Oj, to się pewnie trochę zestresowałaś tym... ale Emikey miała to samo zdaje się i za drugim razem już się udało. Może też było trochę za wcześnie? Ja ide dopiero w 13 tygodniu chociaż nie wiem jak wytrzymam.
-
sunshine03 wrote:Mnie od słodyczy odrzuciło. Na codzień nie jem nic. Czekolada w ogóle mogłaby nie istnieć. Wcześniej też raczej bardzo rzadko jadłam.
Ale dzisiaj miałam mały grzeszek, bo zaciągnęłam męża na lody i zjadlam mój ulubiony sorbet cytrynowy i był super, idealnie mega kwaśny
Chociaż cukru pewnie też mnóstwo, więc niech będzie, że dzisiaj była słodka sobota
My od dziś w Polsce -
Ja dziś nie tyle poprosiłam o pomoc a zarzadalam. Na lotnisku nie była dziś czynna winda. Cztery piętra schodów. A ja z dwiema torbami dzieckiem i wózkiem. Każdej kobiecie przedemna mówili, że nie ma windy i tyle. A ja stanęłam i powiedziałam, że jestem w ciąży i nie mogę dźwigać wszystkiego bo ich winda nie działa. Więc muszę dostać pomoc. I zniesli mi wózek i torby
przedszkolanka:), Jupik, meerici, mia4444, japonka, nuśka91, kasia1518 lubią tę wiadomość
-
My po imprezie urodzinowe córy. Fajnie było, ale padam z nóg. A mąż właśnie poleciał po mm dla Kingi bo nam się skończyło, a przez to wszystko zapomniałam dziś kupić (miałam kupić odbierając tort..).
Po imprezie Kinia padła, nawet do kąpania nie braliśmy. Ale dzielnie zniosła imprezę, wrzeszczących kuzynów i wszystko. Jestem z niej dumna. I tak pożegnaliśmy pierwszy rok jej życia. Szok. A za rok już będzie obchodzić urodziny w towarzystwie chyba brata. Aż trudno uwierzyćmia4444, Kookosowa, nuśka91 lubią tę wiadomość
-
paulina2811 wrote:Od którego miesiąca zakłada się nakładkę na pasy?
W pierwszej ciąży kupiłam dopiero ok.5 mca. Teraz jeżdżę z nią już od miesiąca. Zapinając pas normalnie (bez tego adaptera) czuję się źle- ciągle myślę, czy w razie stluki pas mi nie zgniecie dziecka -
Dzień dobry, wczoraj skończyłam wymiotować o 21 wieczorem. Czuje się jak wrak, nie mam siły się nawet z łóżka podnieść, boję się cokolwiek zjeść czy wypić bo nie wiem czy zostanie ze mną na dłużej. Drugi trymestrze przybywaj, wszyscy mówią że ma być lepiej.
-
nick nieaktualny
-
Miłej niedzieli wszystkim
Dziewczyny, czy można normalnie octu używać w ciąży? Miałam taką wizję obiadu na dzisiaj, mielone, ziemniaczki, mizeria i teraz się zastanawiam czy moge do mizerii dodać ocet? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny