Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
wiktoriaa wrote:Irka ja dziś od rana mam armagedon, już 4 razy wymiotowałam, czuje się wypompowana ze wszystkich siłWrzesień 2019, urodził się synuś 💙
Czerwiec 2022, urodziła się córcia❤
4xIUI,3x transfer
,1x crio
,1x transfer -biochemiczna
, 1x crio
, drugi crio
-
CodziennoscM wrote:Cześć dziewczyny. Ja dziś po USG genetycznym, które totalnie nie wyszło. Próbujemy za tydzień. Dziecko za małe i tak się ustawilo, a i moja macica ma dziwny ksztalt ,że nic nie mogliśmy stwierdzić oprócz tego ma mózg w odpowiedniej formie na ten tydzien i bije serduszko. Tak więc kolejny tydzień oczekiwania.
-
Olliiii wrote:ManiaM, dużo zdrowia dla maluszka!
Dziewczyny, jecie normalnie wędliny? Np krakowska sucha czy jakieś szynki? Ja jem normalnie, ale oczywiście jak weszłam w internet to nagle się okazuje że nic nie można.
-
nick nieaktualny
-
przedszkolanka:) wrote:A próbowałyście jesc lżej,co godzinne po troszke? Ja w sobote poszalałam-sledzie,mieso,salatka i dwa dni odchorowalam. Teraz jem wiecej ,rozmaicie ale i tak uwazam jeszcze.
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
Wrzesień 2019, urodził się synuś 💙
4xIUI,3x transfer
,1x crio
, 1x crio
, drugi crio
-
My dzisiaj przy okazji zakupów weszliśmy do sklepu z wózkami. Ojjj bedzie dylemat
juz bym chciała kupowac takie rzeczy. Foteliki samochodowe tez w fajnych cenach z Maxi Cosi akurat patrzyliśmy. Co do ciuszkow tez ledwo sie powstrzymałam. Jeszcze poczekam na wizytę po świętach. Moze już nam nasz lekarz potwierdzi tego "80%" chłopca
o ile znów młody nie strzeli foha i się w całej okazałości pokaże hehe.
Wrzesień 2019, urodził się synuś 💙
4xIUI,3x transfer
,1x crio
, 1x crio
, drugi crio
-
japonka wrote:Oj, to się pewnie trochę zestresowałaś tym... ale Emikey miała to samo zdaje się i za drugim razem już się udało. Może też było trochę za wcześnie? Ja ide dopiero w 13 tygodniu chociaż nie wiem jak wytrzymam.
i tak na NFZ jestem umówiona na 12 kiwetnia i ten termin sama sobie wyliczylam
.czułam się zawiedziona i smutna. Człowiek czeka w napięciu, że czegoś się dowie, a tu dupa. Trzyma mnie takie rozżalenie dziś. Wszyscy mnie wkurzają. Denerwuje mnie jak koleżanki, które urodziły albo są w późniejszej ciąży mówią żebym się nie nastawiała i nie przejmowała i takie tam. Kurczę, ciekawe czy one były takie spokojne jak czekały na swoje prenatalne...
Insta: @CodziennoscM
-
nick nieaktualny
-
CodziennoscM wrote:No niby 4,5 cm miał, ale jak mi lekarz kazał zrobić między 5 a 8 kwietnia to też mi się wydawało za wcześnie, ale przecież nie ja medycynę kończyłam
i tak na NFZ jestem umówiona na 12 kiwetnia i ten termin sama sobie wyliczylam
.czułam się zawiedziona i smutna. Człowiek czeka w napięciu, że czegoś się dowie, a tu dupa. Trzyma mnie takie rozżalenie dziś. Wszyscy mnie wkurzają. Denerwuje mnie jak koleżanki, które urodziły albo są w późniejszej ciąży mówią żebym się nie nastawiała i nie przejmowała i takie tam. Kurczę, ciekawe czy one były takie spokojne jak czekały na swoje prenatalne...
🤵🏽♀️34
ahm <0,1 / KIR BX, kilka nieobecnych / Allo mlr 0%
🤵🏻♂️34 ⭐
2019 - Angelius GM - amh 0,14;
bakteria, po wyleczeniu -> Cud 👶💗
2022 - Angelius MP - amh leci, omnitrope, androtop, cycloprogynova
✨ 11.2023 DuoStim -> 2 komórki
-> ❄ 5BB -> ET ❌
✨ 9.2024 Stymulacja -> punkcja -> lipa
✨ 11.2024 Stymulacja przerwana (poor responder)
✨ 2.2025 Stymulacja -> punkcja -> lipa
Decyzja o AZ 🔮
Czeka na nas 3BB 🌼-> maj 2025 ? -
meerici wrote:O matko, ja tez mam takie koleżanki, jeszcze parę tygodni temu same pełne obaw i paniki, a teraz ledwo urodziły i wszystkie najmądrzejsze, mam się niczym nie martwić tylko cieszyć ciążą! Irytujące
ManiaM, Karooo93, Karooo93, moni05 lubią tę wiadomość
Insta: @CodziennoscM
-
Olliiii wrote:Właśnie weszłam, żeby o to samo spytać
my mieliśmy już zaplanowany wypad całą rodziną do Chorwacji zanim zaszlam w ciążę. I teraz domek zapłacony i dla każdego to oczywiste, że pojedziemy, a ja sobie nie wyobrażam w 28 tygodniu jechać 2000 km do Chorwacji gdzie jest mega gorąco. Spytam jeszcze lekarza co o tym myśli, ale ja jestem na nie.
My w ciąży też odpuściliśmy Cromoni05 lubi tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:A próbowałyście jesc lżej,co godzinne po troszke? Ja w sobote poszalałam-sledzie,mieso,salatka i dwa dni odchorowalam. Teraz jem wiecej ,rozmaicie ale i tak uwazam jeszcze.
-
Aguuula;2525 wrote:Własnie tak będę od dziś robić. Wczoraj kapustka kiszona smakowała... Ojj smakowała ale to chyba nie dla mnie w obecnym stanie. No i też faktycznie za dużo. Myslałam.że podziała na moje zaparcia ale niestety. Nic a nic...
-
Kiniorek91 wrote:Ja u tej kolezanki podsluchalam malego na tym detektorze. Fajnie bylo slychac.
Ale mnie dzisiaj kuje z prwej strony. Tak troche wyzej niz jajnikjakby ktos mi wbijal szpile
teraz sobie poleze, mam nadzieje ze przejdzie
Ale za to juz mi niewygodnie- ani stac,ani lezec ani siedziec a brzuch przeciez nie jest ogromny jeszcze!Kiniorek91 lubi tę wiadomość
-
wiktoriaa wrote:U mnie się już lżej nie da, rano ledwie jakieś śniadanie, potem na obiad zupa, jakieś owoce i czasem drugie danie ale byle bez mięsa bo coś mi odstawiło
-
brunetka91 wrote:A ja z rana znów posłuchałam serduszka malucha
I tak mnie wzięło na przeglądanie wózków i wyglądem podobają mi się takie retro. Nawet o dziwo mój mąż powiedział, że jest bardzo ładny.
https://www.olx.pl/oferta/wozek-dzieciecy-viko-retro-3w1-wozki-dzieciece-babeboss-fotelik-CID88-IDycVwD.html
Co o nich myślicie? -
przedszkolanka:) wrote:Może owoce? Ja jabłka nie mogę i cytrusów ale winogrono(bez pestek) juz owszem. Co godzine-półtora najlepiej cos lekkiego i co wchodzi. U mnie np.kanapka,jajko na miękko,za chwilę lekki tost,zupa,jogurt,deugie danie ile wejdzie no i najgorzej kolacja na siłe ale musi kanapka byc. Ostatnio z sałatka i serkiem wiejskim weszla ale naciągalo po niej ;p
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:Mnie własnie kłuje i kluje i słucham a tu mały buszuje w tym miejscu 😀
Ale za to juz mi niewygodnie- ani stac,ani lezec ani siedziec a brzuch przeciez nie jest ogromny jeszcze!
Ale tez masz tak ciagle? Ze czy lezeysz czy spisz to kluke? Zdrzemnelam sie, myslalam ze przejdzie i dalej mnie tak jakby podszczypuje