Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej,ja dzisiaj od rana z bolami brzucha..kluje,rwie i ciagnie..
Wzielam cieply prysznic i troche lepiej,teraz leze..
Dziewczyny tez macie takie obfite uplawy? bo ja to mam i takie zolte,myslalam ze jak odstawe proga dopochwowego to jakos sie to zmniejszy..ale nie:(
-
CodziennoscM wrote:Od razu mi lepiej jak to napisałaś. W ogóle ostatnio stwierdziłam, ze będę oszczędniejsza w opowiadaniu i swoich uczuciach. Jak ktoś mnie zapyta jak się czuje chyba standardowo odpowiem - nieźle, dziękuję. Bo jak tylko człowiek się otwiera to od razu słyszy tysiąc złotych rad.
Oj tak! Czasami nawet nie trzeba otwierać buzi, a już lecą złote rady ...
Mnie ludzie ostatnio bardzooo irytuja!
Złote rady na każdy temat nawet jak Cię pierwszy raz na oczy widzą 🙄😐 -
No to oficjalnie chyba moge powiedziec, ze widac, ze jestem w ciazy. Stalam w kolejce, prede mna jeszze 3 osoby, a pani do mnie co podac. Ja mocno zdziwiona mowie co chce, a pierwsza w kolejce pani krzyzy ze teaz ona. Na co ekspedientka, ze ja bez kolejki, bo jestem w ciazy. Tadaaam! Bycie grubasem oficjalnie uznaje za rozpoczete!
Dominika32, mia4444, ManiaM, wiktoriaa, przedszkolanka:), brunetka91, japonka, kasia1518, Zimri, Jupik, Cabrera, nuśka91 lubią tę wiadomość
-
mia4444 wrote:Hej. Kochane jecie czasem słodkie? Mnie dzis naszło na czekoladę z orzechami
)
ale w sumie za bardzo mnie nie ciągnie. Raz zjadłam bo było mi słabo a musiałam wrócić od lekarza, skończyło się tak ze za chwile było mi jeszcze bardziej słabo. No nie warto
ale jak nie masz problemów z cukrem to czasem nie zaszkodzi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2019, 16:56
mia4444 lubi tę wiadomość
-
mia4444 wrote:Hej. Kochane jecie czasem słodkie? Mnie dzis naszło na czekoladę z orzechami
)
-
)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMnie od słodyczy odrzuciło. Na codzień nie jem nic. Czekolada w ogóle mogłaby nie istnieć. Wcześniej też raczej bardzo rzadko jadłam.
Ale dzisiaj miałam mały grzeszek, bo zaciągnęłam męża na lody i zjadlam mój ulubiony sorbet cytrynowy i był super, idealnie mega kwaśny
Chociaż cukru pewnie też mnóstwo, więc niech będzie, że dzisiaj była słodka sobotamia4444 lubi tę wiadomość
-
wiktoriaa wrote:A tak z innej beczki dziewczyny jak u Was ze współżyciem? Bo na 1 wizycie mi powiedział żeby się wstrzymać teraz mówił że jeśli chcemy to nie ma żadnych przeciwwskazań, tylko żeby ""nie skakać nie wiadomo jak" i kurde nie wiem, mężowi się oczy zaświeciły A ja przyznam że mam trochę opory w sumie sama nie wiem przed czym, bo już tyle snów miałam że hohokasia1518
-
meerici wrote:I jeszcze tak na dobranoc Wam powiem, ze wszyscy kazali mi czekać na koniec pierwszego trymestru, bo niby poczuję się lepiej, jak królowa! A tu skończony 15 tydzien, idzie 16 a ja nadal trupem jestem - mdłości, wymioty, ogólne samopoczucie do dupy, migreny straszne i plecy dają we znaki! nie jest lekko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2019, 19:01
kasia1518
-
kkkaaarrr wrote:No to oficjalnie chyba moge powiedziec, ze widac, ze jestem w ciazy. Stalam w kolejce, prede mna jeszze 3 osoby, a pani do mnie co podac. Ja mocno zdziwiona mowie co chce, a pierwsza w kolejce pani krzyzy ze teaz ona. Na co ekspedientka, ze ja bez kolejki, bo jestem w ciazy. Tadaaam! Bycie grubasem oficjalnie uznaje za rozpoczete!kasia1518
-
kasia1518 wrote:W pierwszej ciąży też tak miałam, pani tak mnie zaskoczyła że zapomniałam co chciałam kupić bo przede mną było jeszcze z 7os. Teraz póki co jeszcze nie widać, ale fajne jest to że można kupować bez kolejki ☺
Też bym się zdziwiła. Mnie w dwóch ciazach to może raz ktoś przepuscil w kolejce. Spotykalam mnie raczej wtedy niemiłe sytuacje. -
Ja zamierzam się upominać o swoje jak tylko będę czuła taką potrzebę. Ostatnio tak mi się słabo w sklepie zrobiło, akcja serca milion uderzeń na minutę, mroczki przed oczami - szybko wzięłam co chciałam i poleciałam do kasy, na szczęście nie było kolejki. Gdyby była to bym się żadnymi emerytkami i innymi roszczeniowcami w ogóle nie przejęła i wcisnęła na chamca. Akurat pod tym względem nie mam żadnych skrupułów. Nasze organizmy pracują na najwyższych obrotach, chociaż to nam się należy. ZUS nas dyma, pracodawcy wiadomo jacy są, o dobrego lekarza też trzeba toczyć walkę, same porodówki to w większości kiła i mogiła, niech nas przynajmniej w kolejce przepuszczają! Takie moje zdanie
przedszkolanka:), mia4444, kasia1518, Jupik, .Aleksandra., nuśka91 lubią tę wiadomość
🤵🏽♀️34
ahm <0,1 / KIR BX, kilka nieobecnych / Allo mlr 0%
🤵🏻♂️34 ⭐
2019 - Angelius GM - amh 0,14;
bakteria, po wyleczeniu -> Cud 👶💗
2022 - Angelius MP - amh leci, omnitrope, androtop, cycloprogynova
✨ 11.2023 DuoStim -> 2 komórki
-> ❄ 5BB -> ET ❌
✨ 9.2024 Stymulacja -> punkcja -> lipa
✨ 11.2024 Stymulacja przerwana (poor responder)
✨ 2.2025 Stymulacja -> punkcja -> lipa
Decyzja o AZ 🔮
Czeka na nas 3BB 🌼-> maj 2025 ? -
Pytanie do bardziej doświadczonych - czy taki delikatny chwilowy łaskotek, tak jakby ktos mi przejechał pędzlem od wewnątrz to mogą być pierwsze ruchy? Wczoraj dla odmiany w tym samym miejscu czułam ukłucia.
🤵🏽♀️34
🤵🏻♂️34 ⭐
-> ❄ 5BB -> ET ❌
Decyzja o AZ 🔮
Czeka na nas 3BB 🌼-> maj 2025 ? -
kasia1518 wrote:Meerici to samo miałam w pierwszej ciąży... Ogólnie ciąża to był dla mnie słaby okres, nie wspominam tego dobrze. Mówiłam do męża że drugie dziecko będzie jak ktoś mi poda na tacy - strasznie byłam zmęczona tym okresem: najpierw krwiak i leżenie, potem wymioty do 18tyg , szybko zrobiło się gorąco i nogi mi puchly, potem skracająca się szyjka i znowu leżenie. Bol plecow, nie moglam spac w nocy. Teraz póki co jest lepiej, mimo że wymiotuje nadal, ale jakoś przy 8mc dziecku nie mam czasu na myślenie o ciąży i analizowanie jej.
ale zaciskam zęby i odliczam kolejne tygodnie
Ja się zastanawiam jak sobie radzą kobiety z niechcianą ciążą i to taką trudną ciążą, bez wspracia kogokolwiek na przykład. Nie wyobrażam sobie takiej sytuacji.
🤵🏽♀️34
🤵🏻♂️34 ⭐
-> ❄ 5BB -> ET ❌
Decyzja o AZ 🔮
Czeka na nas 3BB 🌼-> maj 2025 ?