Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
U nas kokos gryka. Materac po 3 latach jak nowy. Tyle że tak jak mówi spirit dzieci mają różne awarie w czasie spania i trzeba często wietrzyć albo zainwestować w dobry ochraniacz
U teściowej w łóżeczku turystycznym mamy zwykła pianka i nie polecam tak na codzien. Szybko się odkształca
Bartuś 19.09.2019 20:14
37 tydzien 1 dzien
Witaj synku -
U nas tez gryka kokos. Jestem z materaca zadowolona, ale do dzis nie znalazlam zastosowania dla strony z gryka. Przynajmniej w tym moim ta gryka jest w takich jakby muldach, to niby mialo byc tak syper zdrowo, ze naturalny masaz itd. Ale ja sobie nie wyobrazam na tym spac, wiec i dziecka nie klade. Dodatkowo do szelesci przy kazdym ruchu no i znow jak tu spac na czyms co szelesci. Tak wiec, syn spi caly zas na kokosie i nie wykluczone, ze nowej dzidzi kupie kokos kokos jesli takie sa
-
Wzięłam APAP bo już chodziłam po ścianach od bólu zatok i mam wyrzuty sumienia, obiecałam sobie, że nie będę brać nic bez potrzeby... a wiem że wolno i nawet moja ginekolog mi mówiła, że mogę ale jakoś się boję, że zaszkodzę
-
Dreamer wrote:A tak zapytam z ciekawości jakie miałaś ryzyko porodu przedwczesnego ?
Mi wyszło 1:110 chyba. I ciekawe jak to się ma do rzeczywistości -
A jakiej firmy? Bo powiem szczerze, trochę się zasadzalam na FikuMiku - polska firma, na kwietniowkach parę dziewczyn kupiło, ale nie kokos gryka tylko raczej pianki alergiczne ito.i są zadowolone. A jak weszłam na opinie kokos gryka to tam kurde, że w materacach są..robaki. No i mnie to trochę z nóg zwaliło
-
Japonka, ostatnio słyszałam o „gałganku Alicji” u Pana tabletki. Wpisz sobie w google. Ponoć działa.
My materac mamy dla Młodego pianka lateks. Tez się naczytałam o robakach w tych kokosowych i jakoś mi się odechciało.
I warto założyć pod prześcieradło nieprzemakalny podkład taki na gumce. Zawsze dodatkowo ochroni materac -
Jupik nie wiem jakie robaki u nas po tylu latach nic nie ma. Może był źle przechowywany albo brak czystości. Też czytałam o tych robakach.
My z mężem mamy na swoim łóżku materac z pianki menory i też jest super. Ale nie wiem czy są takie dla dzieci. Zakupiony w IKEA.
Paulina u nas pod prześcieradłem był podkład z Rossmana ale Judka od początku tak się kręci że często podkład nie wystarczył
Bartuś 19.09.2019 20:14
37 tydzien 1 dzien
Witaj synku -
japonka wrote:Wzięłam APAP bo już chodziłam po ścianach od bólu zatok i mam wyrzuty sumienia, obiecałam sobie, że nie będę brać nic bez potrzeby... a wiem że wolno i nawet moja ginekolog mi mówiła, że mogę ale jakoś się boję, że zaszkodzę
Zatoki ciagle chore;-( Ino inhalacje i syrop z cebuli ha gówno mi to pomoże...mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
Hsg sono- jajowody drożne
Było clo i letrozol....nic
..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
4 lata starań CUD!!!
-
Ja mam dziś 11 tydz i 2dzien A brzuszek ha wyszedł jak bańka hah od czegoś to zależy podobno mowi się pierwsza ciaze widac w 4 miesiącu a mi jednak wcześniej...nie należę do jakiś osób z nadwagą czy niedowagą mam 60.8 kg na 169 wzrostu.. u was tez cos juz widać ?mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
Hsg sono- jajowody drożne
Było clo i letrozol....nic
..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
4 lata starań CUD!!!
-
A ja polecam nieprzemakalne przescieradla na gumke. Aby ufajdac materac trzebaby zdjac przrscieradlo. Choc moje dziecko jest zdolne w zakresie akrobacji lozkowych to tego jeszcze mu sie osiagnac nie udalo
-
nick nieaktualny
-
Paulina099 wrote:Japonka, ostatnio słyszałam o „gałganku Alicji” u Pana tabletki. Wpisz sobie w google. Ponoć działa.
My materac mamy dla Młodego pianka lateks. Tez się naczytałam o robakach w tych kokosowych i jakoś mi się odechciało.
I warto założyć pod prześcieradło nieprzemakalny podkład taki na gumce. Zawsze dodatkowo ochroni materacfirmy Hevea
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2019, 07:26