Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Dodaje kolejnego chłopaka do listy. Lekarz powiedział, że z tego dziewczynki już nie da się zrobić
zdrowiutki, waży 150g.
sunshine03, Aguuula;2525, przedszkolanka:), Cabrera, Kookosowa, Karooo93, japonka, Jupik, wiktoriaa, basia1987, nuśka91, Dominika32, mia4444, Kotecki, Kasiulina, adella1, Dreamer, brunetka91, CodziennoscM lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Też gratuluje
Dziewczyny, pomocy- mam pytanie z innej beczki- jaki podkład byście poleciły? (Najlepiej taki co można w Rosmannie kupić). Ja się praktycznie nie maluję, no ale na Chrzciny (mamy w niedzielę) muszę, mam jakiś stary podkład Loreal, ale już chyba pójdzie do śmieci, bo nawet nie pamiętam kiedy był kupiony. Chodzi o jakiś w miarę delikatny, naturalnie wyglądający, bez efektu maski, no ale żeby wyrównał koloryt i przyglądzil. Czego używacie? Będę wdzięczna za odp.choc to mało ma wspólnego z dziećmi, hahaOlala lubi tę wiadomość
-
Jupik wrote:Też gratuluje
Dziewczyny, pomocy- mam pytanie z innej beczki- jaki podkład byście poleciły? (Najlepiej taki co można w Rosmannie kupić). Ja się praktycznie nie maluję, no ale na Chrzciny (mamy w niedzielę) muszę, mam jakiś stary podkład Loreal, ale już chyba pójdzie do śmieci, bo nawet nie pamiętam kiedy był kupiony. Chodzi o jakiś w miarę delikatny, naturalnie wyglądający, bez efektu maski, no ale żeby wyrównał koloryt i przyglądzil. Czego używacie? Będę wdzięczna za odp.choc to mało ma wspólnego z dziećmi, haha
Jupik lubi tę wiadomość
Wrzesień 2019, urodził się synuś 💙
Czerwiec 2022, urodziła się córcia❤
4xIUI,3x transfer
,1x crio
,1x transfer -biochemiczna
, 1x crio
, drugi crio
-
Dziewczyny, pomocy- mam pytanie z innej beczki- jaki podkład byście poleciły? (Najlepiej taki co można w Rosmannie kupić). Ja się praktycznie nie maluję, no ale na Chrzciny (mamy w niedzielę) muszę, mam jakiś stary podkład Loreal, ale już chyba pójdzie do śmieci, bo nawet nie pamiętam kiedy był kupiony. Chodzi o jakiś w miarę delikatny, naturalnie wyglądający, bez efektu maski, no ale żeby wyrównał koloryt i przyglądzil. Czego używacie? Będę wdzięczna za odp.choc to mało ma wspólnego z dziećmi, haha
Z podkładów z rossmanna to polecam Bourjois Healthy Mix, leciutki podkład, ale zakrywa co trzeba 😊Jupik, adella1, Awaria_90 lubią tę wiadomość
-
Aguuula;2525 wrote:Max Factor face finity z pompką w szklanej butelce. Akurat kupiłam jakis czas temu na promocji ale polecam.
Jupik, Aguuula;2525 lubią tę wiadomość
-
Bardzo rzadko używam podkładu ale kilka już używałam i najbardziej lubię Rimmel lasting finish 25 HR breathable. Jest raczej rzadki, nie tworzy efektu maski i jest bardzo lekki.
Drugim ulubionym jest Rimmel stay matt mus w tubce. Ale on już jest gęsty i cięższy.Jupik lubi tę wiadomość
Bartuś 19.09.2019 20:14
37 tydzien 1 dzien
Witaj synku -
Gratuluję wszystkim dobrych wiadomosci!
Jupik, to mnie tak wnerwiła kuzynka. Dowiedziała się jako pierwsza o ciąży w 9 tygodniu, bo przyjechała w odwiedziny na jakiś czas i musiałam powiedzieć bo i tak by zobaczyła, że biorę heparyne. Byłyśmy na zakupach i stwierdziłam że się przemoge i kupię pierwsza rzecz dla maluszka. Tak po prostu, dla radości. Wkładam do koszyka, a ona "no co ty, nie kupuj jeszcze. Przecież jesteś jeszcze przed prenatalnymi, nie wiesz czy wszystko będzie dobrze". Tak mnie to zdołowało, że ciuszek odlozylam i w sumie do dzisiaj jeszcze ani jednej rzeczy nie kupiłam chociaż jestem po usg genetycznym. -
Olliiii wrote:Gratuluję wszystkim dobrych wiadomosci!
Jupik, to mnie tak wnerwiła kuzynka. Dowiedziała się jako pierwsza o ciąży w 9 tygodniu, bo przyjechała w odwiedziny na jakiś czas i musiałam powiedzieć bo i tak by zobaczyła, że biorę heparyne. Byłyśmy na zakupach i stwierdziłam że się przemoge i kupię pierwsza rzecz dla maluszka. Tak po prostu, dla radości. Wkładam do koszyka, a ona "no co ty, nie kupuj jeszcze. Przecież jesteś jeszcze przed prenatalnymi, nie wiesz czy wszystko będzie dobrze". Tak mnie to zdołowało, że ciuszek odlozylam i w sumie do dzisiaj jeszcze ani jednej rzeczy nie kupiłam chociaż jestem po usg genetycznym.Olliiii lubi tę wiadomość
2017 #1
2019 #2