Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
A w ogóle zauwazyłyście jakie bzdury są na tych suwaczkach? Moje dziecko waży 14g? Skąd oni to biorą... a wyżej widzę ze w 16tc 28g... toc na usg które miałam ostatnio było 99g...Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
paulina2811 wrote:Mam krwiaka.. Bezwzględne leżenie.. Dziewczyny boję się o mojego bobasa..
Uważaj na siebie i naprawdę się oszczędzaj. Wtedy będzie dobrze, trzymam kciuki!
Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
nick nieaktualnyPaulina, musisz zaprzyjaźnić się z łóżkiem i odpoczynkiem.
Ale z tego co czytałam, krwiaki często się zdarzają i to niekiedy sporych rozmiarów, najważniejsze, jak są umiejscowione i czy mogą powodować odklejanie się np. kosmówki...
Trzymamy mocno kciuki -
nick nieaktualnymoni05 wrote:A w ogóle zauwazyłyście jakie bzdury są na tych suwaczkach? Moje dziecko waży 14g? Skąd oni to biorą... a wyżej widzę ze w 16tc 28g... toc na usg które miałam ostatnio było 99g...
dlatego ja ich już nie czytam
jedynie patrzę na odliczanie
moni05 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJak byłam w Gyncentrum to trafiłam na dr Szwaczkę (super lekarz) ale powiedzial ze nie bedzie mi okreslal płci teraz bo tak sie nie robi. Czesto sa pomyłki bo jajeczka malutkie moga byc wypuklymi wargami wiec wiecie. Czekam jeszcze kilka tyg na werdykt
A moj mąż powiedzial, ze chce miec niespodziankę, wiec do końca bede musiala trzymać jezyk za zebami, chyba żę mąż odpusci -
Hej, Paulina to odpoczywaj i staraj się nie martwić. Będzie dobrze! Właśnie zauważyłam że też jesteś z Białegostoku.
Wizytowalam dziś, zleciła zbadać mocz raz jeszcze. Mam brać urosept, jakieś globulki. A na drętwienie palców i kołatanie serca aspargin.
26 kwietnia następna wizyta. No a 17 kwietnia odbiór pappy. -
Jupik wrote:My mamy 2 dawki meningokokow za sobą.. po pierwszej ryczala przeokropnie (a zazwyczaj szybko po szczepieniach jej przechodziło), pod skórą na nodze dość długo miała też gulę. Ale przynajmniej nie gorączkowała (po szczepieniu daliśmy ibufen raz i starczyło) i nóżka ją nie bolała. Po drugiej dawce na samym szczepieniu mniejszy ryk, szybciej się uspokoiła, za to wieczorem wysoka gorączka i jeszcze nóżka ją tak bolała, że nie chciała na niej stać
na szczęście następnego dnia było już lepiej i przynajmniej nie miała takiej guli jak za 1 razem. Niemniej faktycznie najgorsze szczepienie z dotychczasowych.
kasia1518
-
adella1 wrote:Hej, Paulina to odpoczywaj i staraj się nie martwić. Będzie dobrze! Właśnie zauważyłam że też jesteś z Białegostoku.
Wizytowalam dziś, zleciła zbadać mocz raz jeszcze. Mam brać urosept, jakieś globulki. A na drętwienie palców i kołatanie serca aspargin.
26 kwietnia następna wizyta. No a 17 kwietnia odbiór pappy.
Często masz wizyty? Ja mam co 3-4 tygodnie... -
Paulina leż i odpoczywaj. Nie martw się na zapas. Krwiak nie jest groźny jeśli słuchasz lekarza i leżysz.
Co do płci to też uważam że za wcześnie. Mój lekarz odrazu mówi że to jeszcze nie ten etap. I czekamy. Mąż jest napalony na wiedzę ja bym mogła mieć niespodzianke. Może się uda go przekonać. Zobaczymy
Bartuś 19.09.2019 20:14
37 tydzien 1 dzien
Witaj synku -
nick nieaktualny
-
paulina2811 wrote:Mam krwiaka.. Bezwzględne leżenie.. Dziewczyny boję się o mojego bobasa..
Spokojnie, dużo wypoczywaj i się nie przemęczaj. Też miałam go parę tygodni temu. Był spory i blisko maluszka, ale na szczęście szybko się wchłonął i już po dwóch tygodniach została tylko blizna. U mnie wystąpiło przy tym jasnoczerwone plamienie i lekarka poinformowała, że krew może pojawiać się jeszcze kilkukrotnie, ale tym się nie martwić tylko wypoczywać a będzie ok. Więc głowa do góry i bez szaleństw!Awaria_90 lubi tę wiadomość