Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Kiniorek91 wrote:Ja jeżdżę, ale tylko z górą pasa. Dół daje za siebie. Lepsze zabezpieczenie takie niż żadne.
meerici lubi tę wiadomość
-
Nikt sie nie przywital😋
Ja takze mam termin na pazdziernik
Wdl usg 10.10
Jest to moja 3 ciaza w domu mam dwie corki:)
Cicho licze ze bedzie synek.
17tego mam wizyte i licze ze poznam plec.
Moze teraz mnie ktos zauwazy😊
Co do pasow ja jeszcze jestem na etapie zapinania normalnie bez adaptera
Mimo 14t2d tez nie czuję jeszcze ruchow. Irytuje mnie to bo w tym okresie wlasnie czulam pierwsze ruchy w poprzednich ciazach:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2019, 15:48
Kookosowa, Kasiulina, przedszkolanka:), Dominika32, Karooo93, nuśka91, ManiaM, Neroli, Cabrera, Kaktusia, Aguuula;2525, kasia1518, Jupik, CodziennoscM, Goemi, brunetka91 lubią tę wiadomość
Karolina 10.10.2019💞
Lena 8.11.2012💞
Samantha 27.10.2009💞
-
Monalisa88 wrote:Nikt sie nie przywital😋
Wdl usg 10.10
Mimo 14t3d tez nie czuję jeszcze ruchow. Irytuje mnie to bo w tym okresie wlasnie czulam pierwsze ruchy w poprzednich ciazach:)
Duża różnica między dziećmi? Ja jeszcze też nie czuje wyraźnych. Czułam rybkę. Czasem coś mnie Smyrnie. Ale jeszcze to nie to co chce poczućWiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2019, 15:48
Bartuś 19.09.2019 20:14
37 tydzien 1 dzien
Witaj synku -
Wdl usg 10.10
Mimo 14t3d tez nie czuję jeszcze ruchow. Irytuje mnie to bo w tym okresie wlasnie czulam pierwsze ruchy w poprzednich ciazach:)w jakim wieku córki?
-
Kiniorek91 wrote:To będę zapinać. Tylko że mi brzuch przeszkadza i nie umiem dołu przeciągnąć pod brzuchem żeby się opierał jak należy na miednicy
-
Kasiulina wrote:Raczej zostaniemy przy dwójce
Jeszcze w listopadzie tez mowilam ze nie zdecyduje sie na trzecie mimo namowom meza;) zdecydowalam sie w nowym roku i pierwszy cykl jakims cudem zakonczony celnie😋😉Kasiulina lubi tę wiadomość
Karolina 10.10.2019💞
Lena 8.11.2012💞
Samantha 27.10.2009💞
-
nick nieaktualny
-
Monalisa witamy
Ja też w tym wysypie chłopców cichutko liczę na dziewczynkę. Ale przygarnę wszystko:)
Ja narazie zapinam pasy normalnie ale jezdze takie krótkie trasy po 20 minut. Jutro czeka mnie pierwszy dłuższy wyjazd z krk do w-wy i trochę się obawiam.
-
Wdl usg 10.10
Mimo 14t2d tez nie czuję jeszcze ruchow. Irytuje mnie to bo w tym okresie wlasnie czulam pierwsze ruchy w poprzednich ciazach:)
U mnie dokładnie to samo:-) 2 panienki w domu i czekamy na 3 dzieciątko. I szczerze to uwielbiam dziewczynki ale mam nadzieje zw wszyacy wokol oczekują że byśmy naprawde byli szczesliwi to musi byc chlopak. 3 dziewczyny jakby nam wspolczuli ale mnie to na maxa wnerwia. Wiec wszystkim mowie ze czuje ze bedzie dziewczynka czyli moja 3 ksiezniczka do strojenia:-). Choc mąż chyba też po cichu pragnie chłopca. -
adella1 wrote:Hej🙂 U nas też trzecie, ale tą ciążę znoszę najgorzej.
Ja tez najgorzej:-).
Choc rodzac mlode mialam troche ponad 25 i prawie 27 a teraz bedzie 34:-). Wiec moj kochany mąż mowi że wtedy byłam o wiele wiele młodsza wiec nie ma co sie dziwic:-) -
Ja miałam.wczoraj ten test pappa. Pojechałam bo.lekarzowi nie podobało sie tetno malucha ale wczoraj bylo juz ładne. No ale wczoraj powiedział ze nie widzi kości nosowej. Tak wiec czekam do wtorku na wyniki pappa ale jestem dobrej mysli. Bo w wtorek powiedzial mi ten sam lekarz ze nosek jest ladny a wczoraj nagle noe widzial. Bo ale powiedzial ze wtedy sie spieszyl i wiedzial ze mnie po 3 dniach spotka dlatego tak wpisał.
Nie panikuje i ufam że tam jest:-) -
Mi w sumie plec obojetna. Liczy sie by zdrowe bylo. A w tej ciazy jakas panikara na stare lata sie zrobilam i ciagle mysle ze cos nie tak bedzie i pewnie do porodu bede sie tak meczyc.
Uwemhe spokojnie. Napewno tam jest:)Karolina 10.10.2019💞
Lena 8.11.2012💞
Samantha 27.10.2009💞