Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
CodziennoscM wrote:Hej. Jestem w temacie bo mi wyszły tragicznie wyniki skorygowane po pappie. W Polsce nie robi się już nigdy. Na tej samej licencji jest sanco i czeka się 6 d i. Na te wszystkie inne od 10-14.
Jutro idę do genetyka więc liczę że dowiem się na które się zdecydować. -
Codziennosc, trzymam kciuki za Twoja wizytę
daj koniecznie znać. Za inne, jeśli są, również!
Właśnie mi chyba tez umknęło coś od Basi, jeśli pisała. Odezwij się do nas, Basiu, napisz, ze jest ok a my jesteśmy ślepe po prostuCodziennoscM lubi tę wiadomość
Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
Dzięki dziewczyny. Wizyta dopiero o 19:15 a przede mną trudny dzień bo mam pogrzeb mojego wujka, który był mi bardzo bliski. Ciężko na serduchu. A do tego spotkam się z moim bratem i jego córkami (jedna też jest w ciąży) i o ile bardzo ich kocham to są strasznymi madralami i na pewno będą i wszystko wypytywać a ja nie chce im mówic o moich rozterkach. Zamiast wspierać będą mnie pouczać co powinnam zrobic. A że jestem kłębkiem hormonów i nerwów to boje się że w końcu wybuchnę albo się rozkleje publicznie Moja rodzina jest cudowna, ale czasem strasznie denerwującaInsta: @CodziennoscM
-
adella1 wrote:Cześć! Odbieram dziś wyniki pappy i już się boję😬 Mam złe przeczucia.
Neroli ja ciagle zagladam na maila czy juz jest ten wynik papp-a , niby do 2 tyg ale na dniach powinien byc chyba. Mam stresa a Ty ? -
Dominika32 wrote:Dzień Dobry
Kciuki za wizyty:)
Basia,ta co ostatnio pisala że miała skurcze,i wyszedł krwiak odzywala się? Czy jak zwykle mi umknelo?
Ja dzisiaj w nocy miałam bóle brzucha,że 2 godziny się kulalam po łóżku...Insta: @CodziennoscM
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny, co polecacie na suchy kaszel?? Już druga noc z rzędu wypływam płuca, Pani w aptece rozkłada ręce...jak do jutra nie przejdzie, to pójdę do lekarza (wolałabym tego uniknąć, bo tam pewnie masa chorych ludzi będzie
)
.Aleksandra. lubi tę wiadomość
-
Cabrera wrote:Dziewczyny, co polecacie na suchy kaszel?? Już druga noc z rzędu wypływam płuca, Pani w aptece rozkłada ręce...jak do jutra nie przejdzie, to pójdę do lekarza (wolałabym tego uniknąć, bo tam pewnie masa chorych ludzi będzie
)
Cabrera lubi tę wiadomość
-
Cabrera wrote:Dziewczyny, co polecacie na suchy kaszel?? Już druga noc z rzędu wypływam płuca, Pani w aptece rozkłada ręce...jak do jutra nie przejdzie, to pójdę do lekarza (wolałabym tego uniknąć, bo tam pewnie masa chorych ludzi będzie
)
-
)
Nawilzaj powietrze, no i możesz inhalacje z soli fizjologicznej np. robić. Do tego woda z cytryną i miodem. I syrop z prawoslazem.Cabrera lubi tę wiadomość
-
Kciuki za wizyty!
Cabrera, mi akurat żaden syrop nie pomógł ale polecam pić duuuzo wody, o wiele rzadziej miałam ataki kaszlu, a właśnie miałam taki koszmarnie suchyCabrera lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny.Aleksandra. wrote:Trzymamy kciuki, chyba kazda z nas teraz zestresowana tymi wynikami.
Neroli ja ciagle zagladam na maila czy juz jest ten wynik papp-a , niby do 2 tyg ale na dniach powinien byc chyba. Mam stresa a Ty ? -
nick nieaktualnyDziewczynyniechce tu siac Paniki tylko informacyjne napisze do tych z suchym kaszlem.... Weźcie pod uwage krztusiec. Bylo mnustwo zakażeń w tym roku u doroslych. Nawet dzieci doszczepiaja bo choroba wraca.
Ja sie mecze 7 tydzien... Antybiotyk tylko zalagodzi w pierwszych dwoch tygodniach potem tylko odbudowa nablonka tak meczy nawet 3 miesiace. Moj maz juz 9 tydzien.
Mi pomogla tylko witamina C 10g dziennie.
Teraz tylko niekiedy wymiotuje przez kaszel.
Oby u Was to nie bylo to.
Pozdrawiam