Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
wiktoriaa wrote:Ja jeszcze miałam ogromne zaparcia, nic nie pomagało, namieszałam wszystkiego,kiwi, morele suszone, orzechy, syrop i teraz mam biegunkę. Lecę na dwa fronty normalnie idzie oszaleć
A ile wody dziennie pijesz ? -
.Aleksandra. wrote:A to masz niskie, jak ja. Wiec elektrolity jak najbardziej mozesz wprowadzic, a nawer powinnas zeby uzupelnic ich poziom. Bedzie dobrze
Ja dzis mam mega oslabienie i ciezka glowe, oby mnie znow nie bolala bo wtedy tez u mnie sie to konczy wymiotami.mi tez czasem dokuczają bóle głowy, szczególnie przy zmianie pogody, co ostatnio często ma miejsce
🤵🏽♀️34
ahm <0,1 / KIR BX, kilka nieobecnych / Allo mlr 0%
🤵🏻♂️34 ⭐
2019 - Angelius GM - amh 0,14;
bakteria, po wyleczeniu -> Cud 👶💗
2022 - Angelius MP - amh leci, omnitrope, androtop, cycloprogynova
✨ 11.2023 DuoStim -> 2 komórki
-> ❄ 5BB -> ET ❌
✨ 9.2024 Stymulacja -> punkcja -> lipa
✨ 11.2024 Stymulacja przerwana (poor responder)
✨ 2.2025 Stymulacja -> punkcja -> lipa
Decyzja o AZ 🔮
Czeka na nas 3BB 🌼-> transfer czerwiec 2025! -
meerici wrote:Polubiłam przez przypadek. Niskie ciśnienie mam od samego początku, jestem przez to takim zdechlakiem w tej ciąży
mi tez czasem dokuczają bóle głowy, szczególnie przy zmianie pogody, co ostatnio często ma miejsce
-
Cabrera wrote:Dziewczyny, co polecacie na suchy kaszel?? Już druga noc z rzędu wypływam płuca, Pani w aptece rozkłada ręce...jak do jutra nie przejdzie, to pójdę do lekarza (wolałabym tego uniknąć, bo tam pewnie masa chorych ludzi będzie
)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2019, 12:46
Cabrera lubi tę wiadomość
❤❤❤.
-
nick nieaktualny
-
meerici wrote:No właśnie tak staram się robić, małymi łyczkami piję żeby nie lecieć od razu
i jedyne co jako tako wchodzi to chrupki kukurydziane. O elektrolitach nie pomyślałam, muszę kupić.
Najlepszym sprawdzonym sposobem na jelitówke jest wygazowana lekko coca cola pita małymi łyczkami ale często. W pierwszej ciąży w 4 miesiącu miałam jelitowkę i położyli mnie do szpitala pod kroplówkę, dobrze że idziesz do lekarza dziś. -
U mnie za to skurcze jelit..ale u mnie to norma,jedynie jak pilnowalam diety to byl spokój.
Co do niskiego ciśnienia to właśnie znowu kawe popijam bo na stojąco zasypiam..
Brunetka wiezadła
Kiniorek może masc hialuronowa? Ale nie wiem czy mozna,dopytac bys musiała. -
Agu1 wrote:Kkkaaarrr absolutnie nie ma plamien przy skracaniu... a przynajmniej nie zawsze. Mi sie szyjka zgladzila, a ja nie wiedzialam, dopiero jak zaczela sie rozwierac to mialam mocne bole krzyzowe i w 30 tc trafilam na podtrzymanie do szpitala
w poprzedniej ciazy tez przerabialam temat skracania, na szczescie wylapano to szybko przy ok 20-24mm w zaleznosci od tego kto mierzyl, bylo to chyba w 27tc, tez trafilam na patologie, dstalam sporo lekow i po tygodniu mnie wypuscili, ale musialam lezec. Dotrwalam do 37tc.
-
Dzień dobry:) ja dziś męża budziłam bo zaspał, potem sama miałam sto myśli i zasnąć nie mogłam.
Kciuki za wizyty i wyniki
U nas dziś piękne słoneczko więc teraz najadłam się owoców a jak wstanie żłobek to na dworek.
Mnie dopadł katar. I coś pyli i ktoś mnie zaraził. Dwa w jednym.
Bartuś 19.09.2019 20:14
37 tydzien 1 dzien
Witaj synku -
A ja dzisiaj obejrzałam webinar z udziałem Pani Docent, do której zostałam wczoraj skierowana (ta z Poznania), no i ona opowiada się za aminopunkcji, ba, za DWOMA (!) dla pewności. Spisała sobie spostrzeżenia po tym webinarze, ale są dość obszerne, wiec wrzucę pewnie ale w formie jak wczoraj - jak ktoś kiedyś może będzie szukał...
No i oszalałam chyba, bo napisałam do niej maila opisując mój przypadek...japonka, mia4444 lubią tę wiadomość
Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
Hej dziewczyny:)
Ja juz po wizycie.
Od wieczora mialam bole brucha wiec wspomnialam lekarce. Na szczescie niz sie nie dzieje. Mam brac luteine i magnez w gorszych przypadkach gdyby mocno bolalo to no spe.
Maluch ma sie dobrze ladnie rosnie mimo ze od poczatku jest ciaza mlodsza o 2tyg niz om wskazywala.
Polowkowe 21.05
No i hmmm. Plec nie znana. Wiedzialam😋 moje cory tez nie pozwalaly mi poznac plci.
Takze kolejny miesiac bede gdybac czy to synek czy coreczka😊
Mam pytanie:) mam wrazenie ze moja gin sie pokrecila z lekka. Pytalam ile maluch ma cm. Mowila 14.6. Jesli mierzyla z nozkami jest opcja ze takie duze? (Na suwaczku mam wiek ciazy wdl usg z 6tc, wdl om byloby 2 tyg wiecej)
Mam wrazenie ze mi podala wiek ciazy a nie wielkosc😉Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2019, 13:22
japonka, kasia1518 lubią tę wiadomość
Karolina 10.10.2019💞
Lena 8.11.2012💞
Samantha 27.10.2009💞
-
Monalisa88 wrote:Hej dziewczyny:)
Ja juz po wizycie.
Od wieczora mialam bole brucha wiec wspomnialam lekarce. Na szczescie niz sie nie dzieje. Mam brac luteine i magnez w gorszych przypadkach gdyby mocno bolalo to no spe.
Maluch ma sie dobrze ladnie rosnie mimo ze od poczatku jest ciaza mlodsza o 2tyg niz om wskazywala.
Polowkowe 21.05
No i hmmm. Plec nie znana. Wiedzialam😋 moje cory tez nie pozwalaly mi poznac plci.
Takze kolejny miesiac bede gdybac czy to synek czy coreczka😊
Mam pytanie:) mam wrazenie ze moja gin sie pokrecila z lekka. Pytalam ile maluch ma cm. Mowila 14.6. Jesli mierzyla z nozkami jest opcja ze takie duze? (Na suwaczku mam wiek ciazy wdl usg z 6tc, wdl om byloby 2 tyg wiecej)
Mam wrazenie ze mi podala wiek ciazy a nie wielkosc😉Jolciaaa