Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Oli, racja, na kwestii smaku od razu wpadł mi przepis na łososia
i to w fajnym sosie. No cóż, będzie na ciepło
Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
moni05 wrote:Oli, racja, na kwestii smaku od razu wpadł mi przepis na łososia
i to w fajnym sosie. No cóż, będzie na ciepło
ja się uczyłam gotować z tą stroną, żeby mój wtedy jeszcze chłopak uznał mnie za dobry materiał na żonę 😄
moni05, Zimri lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry, powodzenia na wizytach i dobrych wieści na święta.
Ostrożnie z ta akupresura bo w ciąży to wszystkiego zabraniają. Ja mam taka matę z kolcami do akupresury na plecy to tez pisało ze w ciąży nie można używać.mia4444 lubi tę wiadomość
-
adella1 wrote:Mam kosę z mężem, poza tym spotkanie ze szwagierką na Święta jakoś mnie nie nastraja dobrze
No nie lubię jej.
a maż to rozumie, ze jej nie lubisz czy ma z tym problem. Ja z uwagi na relacje z teściową i jej córusią zostaje w domu z mężem i sami robimy. Do moich rodiców też nie jedziemy ale oni nie mają z tym problemu. -
moni05 wrote:Oli, gratuluje wyników, współczuje pleców
Tak jak Kiniorkowi poradzić Ci mogę znalezienie sobie akupresury na rwę kulszową w google. Niech chłop masuje.
Ja mam masakrę ze spasniem w nocy... Tak mnie ona biodra napierdzielaja... Próbowałam rozmasować w nocy ale dupa...
A co do przekąsek na zimno to ja robię sałatkę śledziowa i chce wymyśleć jakieś nadzienia do jajek. Coś innego. Żółtka, majonez, szczypiorek i np pieczarki przeznaczone, wymieszać i nadziewać połówki. Sałatkę z zupek chińskich i sałatkę śledziowa że smietana:)moni05 lubi tę wiadomość
-
Sarrrra wrote:a maż to rozumie, ze jej nie lubisz czy ma z tym problem. Ja z uwagi na relacje z teściową i jej córusią zostaje w domu z mężem i sami robimy. Do moich rodiców też nie jedziemy ale oni nie mają z tym problemu.
Sam jej nie lubi. W ostatnie Święta nie zamieniłam z nią nawet słowa.
To jego jedyny brat, no i jego rodzice. Są w porządku. -
Dreamer wrote:Dzien dobry, powodzenia na wizytach i dobrych wieści na święta.
Ostrożnie z ta akupresura bo w ciąży to wszystkiego zabraniają. Ja mam taka matę z kolcami do akupresury na plecy to tez pisało ze w ciąży nie można używać.
Tak, kolców nie wolnoakupresura to tez rozmasowywanie konkretnych punktów
masaże nie są zabronione. Akurat w przypadku rwy zarówno te w pośladku jak i dolnej części pleców łatwo znaleźć i taki delikatny, jednostajny masaż lub uciśnięcie tych punktów potrafi dać ulgę
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
Powodzenia dla wszystkich
Ja już po małych zakupach i okna w salonie pomyłam.
Ja na zimno robię sałatkę grecką,bo już od kilku Dni za mną chodzi
A na ciepło polecam sernik z jogurtów greckich,niebo w gębie
Miłego dnia dla wszystkich ! ♡mia4444, moni05 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny jak się prawidłowo liczy przyrost wagi ? Liczymy od tej na początku ciąży czy jeśli schudłam trzy kilo na początku to od tej mniejszej ? Widzę ze przyrost wagi się u mnie mocno rozkręcił. I jakby liczyć od startowej to jest ok ale jak od tej po schudnięciu to już słabo.
-
nick nieaktualnyDreamer wrote:Dziewczyny jak się prawidłowo liczy przyrost wagi ? Liczymy od tej na początku ciąży czy jeśli schudłam trzy kilo na początku to od tej mniejszej ? Widzę ze przyrost wagi się u mnie mocno rozkręcił. I jakby liczyć od startowej to jest ok ale jak od tej po schudnięciu to już słabo.
-
A ja dziś na kursie szycia, więc mieszkanie leży obłogiem
ale na szczęście do mnie na święta nie przychodzi sanepid
My jak zwykle święta w drodze. W niedzielę śniadanie i obiad u mojej mamy a po południu ruszamy do Kielc do teściow. Zostajemy do poniedziałku i powrót do Warszawy.
Do teściowej coś tam zrobię, ale jeszcze nie wiem copewnie coś wegetariańskiego, bo oni strasznie duzo mięsa jedzą i brakuje mi warzyw.
Insta: @CodziennoscM
-
No jakby patrzec tak to już mam 2.5-3kg na plus. Bo się waha waga. Nie dużo ale ja mam fioła na punkcie ważenia się i sprawdzania. Widzę że mi się ta skóra powiększa na dole brzucha i nie mogę na nią patrzec ;( a na usunięcie nie stać mnie więc będę zabiegami i dieta kombinować Żeby się jej pozbyc po ciazy...
-
Kiniorek91 wrote:No jakby patrzec tak to już mam 2.5-3kg na plus. Bo się waha waga. Nie dużo ale ja mam fioła na punkcie ważenia się i sprawdzania. Widzę że mi się ta skóra powiększa na dole brzucha i nie mogę na nią patrzec ;( a na usunięcie nie stać mnie więc będę zabiegami i dieta kombinować Żeby się jej pozbyc po ciazy...Insta: @CodziennoscM
-
Sunshine, zmartwilas mnie
ja przytyłam swoje pierwsze pół kilo, ale od tej po schudnięciu... ech.
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
nick nieaktualnymoni05 wrote:Sunshine, zmartwilas mnie
ja przytyłam swoje pierwsze pół kilo, ale od tej po schudnięciu... ech.
liczymy od startowej, czyli zaczelas z jakas, schudlas, znowu przytylas czyli wychodzi 0,5kg na plusie
Liczy się waga sprzed ciążyWiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2019, 09:35
moni05 lubi tę wiadomość