Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Kiniorek91 wrote:Basia będzie dobrze :* kiedy mają być wyniki? W tym tygodniu?
Ja się czaje na mojego jak leżę i czekam czy znowu mnie kopnie
13 cs szczęśliwy ❤
25.01 beta 197
28.01 beta 599
31.01 beta 1636 -
A tak ogólnie to miałam dziś piekny sen. Śniło mi się ze dostałam mega kopniaka od mojego synka tak z lewej strony. Normalnie jak dotknęłam się tam ręką to go czułam
to było takie realne. Dużo bym dała żeby móc poczuć to naprawdę...
13 cs szczęśliwy ❤
25.01 beta 197
28.01 beta 599
31.01 beta 1636 -
Brawo Basiu za podejście ❤️ wszystkie trzymamy kciuki za Filipka.
-
U mnie na usg 17 tc tętno wyszło 143 a zaczynałam tez od 175 ( tak miała być dziewczynka- jeszcze tego nie przegryzłam)
Basia to Ty miałaś pępowinę dwunaczyniowa ? Może przez to trochę mniej składników dociera do bobasa i jest mniejszy brzuszek? Tak głośno myśle ... -
Dreamer wrote:U mnie na usg 17 tc tętno wyszło 143 a zaczynałam tez od 175 ( tak miała być dziewczynka- jeszcze tego nie przegryzłam)
Basia to Ty miałaś pępowinę dwunaczyniowa ? Może przez to trochę mniej składników dociera do bobasa i jest mniejszy brzuszek? Tak głośno myśle ...
13 cs szczęśliwy ❤
25.01 beta 197
28.01 beta 599
31.01 beta 1636 -
A to moje z dzisiaj
ciuchy cały czas normalne, jednak spodnie z gumką to najlepszy przyjaciel kobiety 35+
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5d5d6979869e.jpgKarooo93, Kookosowa, Monalisa88, Neroli, kasia1518, hura2017, Kasiulina, nuśka91 lubią tę wiadomość
-
japonka lubi tę wiadomość
-
Olala wrote:Dreamer wrote:
No u mnie sytuacja wyglada podobnie
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6ee8bf9a529e.jpg
Tyle ze ja sama sobie nawkrecalam ze będę miała córeczkę. Zawsze marzyłam. Wszystkie przesady na to wskazywały.
No i muszę przywyknąć do tej świadomości.
No ale cóż najważniejsze aby rosły zdrowo. -
Dreamer wrote:Jak to ktoś tu ostatnio ładnie ujął - dziewczynki to już z tego nie zrobimy
Dokładnie ja odkąd pamiętam nastawiona na dziewczynke, bardzo chciałam , większość wokół też tak nas nastawiała, więc jak lekarka powiedziała , że chłopiec to byliśmy w szoku 😀 no nic jak weźmiemy w ramiona będzie nam obojętne jaka płeć, a i tak zdrówko najważniejsze... -
Monalisa88 wrote:Kurcze a ja tak bardzo chcialabym miec synka w koncu😊
Na ta chwile nadal noe wiem co bedzie mam nadziwje ze na polowkowym odsloni sie i pochwali co tam chowa😂
Moja koleżanka bardzo chciała syna , już tak mówiła do brzuszka , a ma córke, tego nie zaplanujemy 😅 -
Olala wrote:Moja koleżanka bardzo chciała syna , już tak mówiła do brzuszka , a ma córke, tego nie zaplanujemy 😅
Ja w drugiej ciazy bylam pewna ze bedzie chlopiec i bardzo sobie to ubzduralam wiec jak wyszlo na usg ze cora to bylam na siebie zla😋
Teraz staram sie nie nakrecac no ale miloby bylo gdyby synek byl😍
Karolina 10.10.2019💞
Lena 8.11.2012💞
Samantha 27.10.2009💞
-
nick nieaktualny
-
Neroli wrote:Ja nadal nie wiem co bedzie. W rodzinie od meza, a mamy rzadkie nazwisko to rodza sie sami chlopcy. Moj maz tez ma dwoch braci. Ciekawe czy ja złamię tą tradycje...
ale szczerze to nie spieszy mi sie do poznania płci
Zawsze mozesz poznac ja dopiero po narodzinach:)
Ja tak jakos mam ze lubie plec znac i jiz imie wybrane miec. A tak jak plci nie znam nie umiem podjac decyzji z imieniem zarowno dla chlopca i dla dziewczynki;)
Jakies tam mamy wybrane ale to barfziej propozycje meza bo moje mu sie wogle nie podobaja hehe😋Karolina 10.10.2019💞
Lena 8.11.2012💞
Samantha 27.10.2009💞
-
Ja mam znów tak, ze od prenatalnych mówią, ze chłopiec i choć strasznie marzyłam o synu od zawsze (jeszcze przed narodzinami córki, to moja intuicja nie pozwala mi wierzyć w tego chłopca.
No, ale 7 maja już uwierzę, cokolwiek nie powie. A później na połówkowych tylko klepną... ale połówkowe miesiąc później prawie, wiec e tamGrudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
Sama mowilam, ze nie ma sie co nastawiac jak mowia, ze 'raczej chlopiec/dziewczynka', ale to silniejsze od czlowieka. Na genetycznym i chwile pozniej moj gin oboje powiedzieli, ze 'bardziej dziewczynka niz cglopak', ale zaden glowy by nie oddal za to. Mimo, ze sobie powtarzalam milion razy, ze to nic pewnego yo sie juz mega nastawilam. W pon ide do mojego gin i ma mi tam pipke znalezc!!
moni05, Zimri lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMonalisa88 wrote:Zawsze mozesz poznac ja dopiero po narodzinach:)
Ja tak jakos mam ze lubie plec znac i jiz imie wybrane miec. A tak jak plci nie znam nie umiem podjac decyzji z imieniem zarowno dla chlopca i dla dziewczynki;)
Jakies tam mamy wybrane ale to barfziej propozycje meza bo moje mu sie wogle nie podobaja hehe😋[/QUO
mój mąż chce miec niespodzianke, ciekawe tylko czy ja wytrwam zwby mu nie wypaplac. Pewnie po ciuszkach sie zorientuje, ale narazie nie bede mu tego mowic:)
Imiona mamy wybrane. -
nick nieaktualny