Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Dreamer wrote:Dziewczyny które czujecie ruchy dziecka. Czy zawsze są w tym samym miejscu ?
U mnie coś puka zawsze z prawej strony. Ale nie wiem czy to to ...Wrzesień 2019, urodził się synuś 💙
Czerwiec 2022, urodziła się córcia❤
4xIUI,3x transfer
,1x crio
,1x transfer -biochemiczna
, 1x crio
, drugi crio
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/66db4f03a79b.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/01e1798767a9.jpg
Cześć Ciocie 😍
U nas wszystko dobrze. Dziś nie dostałam zdjęcia tylko filmik, ale zrobiłam z niego screeny ❤️ Jak widzicie na pierwszym zdjęciu Kubuś grozi paluszkiem a na drugim jego stopa 👣
Z wrażenia nie zapytałam nawet ile mierzy 😂 ale to nic, jak zobaczyłam go na monitorze to o wszystkim zapomniałam... Wiercił się strasznie, pił wody, przecierał rączkami buzię ❤️ aż nie mogę uwierzyć, że jeszcze właściwie go nie czuje jak on tam tak szaleje! No i w ogóle to jest nie do pojęcia, że ten cudowny człowieczek rośnie we mnie 😍Cabrera, Dominika32, Kotecki, kasia1518, wiktoriaa, moni05, Karooo93, japonka, przedszkolanka:), meerici, Kookosowa, Jupik, Kasiulina, brunetka91, Alicjaa92, hura2017, mia4444 lubią tę wiadomość
-
Dreamer wrote:Kurczę ta moja dzidzia jakaś leniwa. Na każdym badaniu leży, w ogóle się nie rusza. Wy tu piszecie o fikołkach itp a to moje takie nieruchliwe. I tak się zastanawiam czy wszystko z nim dobrze.
Moje też takie leniwe,lekarz mówi zawsze że spioch straszny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa dzis tez szybkie usg wybłagane. Serduszko bije i juz mamusia szczesliwa.
Ja tez nie czuje ruchow i lekarz powiedzial ze jak sie ma troszke cialka to mozna dluzej czekac.
Cisnienie mialam 74/123, kolejna wizyta za 2 tyg i 24 maja
Dobrej nocy dziewczyny.Kookosowa, CodziennoscM, Dominika32, hura2017, mia4444 lubią tę wiadomość
-
Byłam u rodzinnego. Ja na IP wylądowałam bo ekg było niepokojące, ciśnienie w normie, ale puls najmniej 103...
z racji holtera nie wypuszczą mnie przez 24h, ale jutro już normalnie pójdę do domu.
Dziękuje Wam za wszystkie rady i podpowiedzi jeszcze raz :*mia4444 lubi tę wiadomość
Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
Nuska cudne foki😊
Tak dzis pisalam ze nie czuje ruchow a jak lezalam popoludniu wlasnie tak z lewej jakies pukania czulam. I zastanawiam sie czy to moja kruszynka czy nie. Az nie wiarygodne ze tak niepewna w trzeciej ciazy jestem😒
W poprzednich nie mialam watpliwosci mimo ze czulam dosc szybko.
Bede sie teraz kolejne dni bardziej wsluchiwac w to co czuje.
Kiniorek az Ci wspolczuje tego bolu glowy:( ja czesto rano wstaje z bolem glowy ale jakis czas po wypiciu kawy na szczescie mija. Sam poranek sie mecze a nie wyobrazam sobie miec tak silnego i tak dlugo jak Ty dzis...Karolina 10.10.2019💞
Lena 8.11.2012💞
Samantha 27.10.2009💞
-
nuśka91 wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/66db4f03a79b.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/01e1798767a9.jpg
Cześć Ciocie 😍
U nas wszystko dobrze. Dziś nie dostałam zdjęcia tylko filmik, ale zrobiłam z niego screeny ❤️ Jak widzicie na pierwszym zdjęciu Kubuś grozi paluszkiem a na drugim jego stopa 👣
Z wrażenia nie zapytałam nawet ile mierzy 😂 ale to nic, jak zobaczyłam go na monitorze to o wszystkim zapomniałam... Wiercił się strasznie, pił wody, przecierał rączkami buzię ❤️ aż nie mogę uwierzyć, że jeszcze właściwie go nie czuje jak on tam tak szaleje! No i w ogóle to jest nie do pojęcia, że ten cudowny człowieczek rośnie we mnie 😍nuśka91, CodziennoscM, Dominika32, kalcia64 lubią tę wiadomość
-
Monalisa najgorzej że mi znowu ból wraca... Pulsują mi skronie i przód... Ciśnienie 102/69/89 i nie pamiętam kiedy miałam takie niskie ...
Edit: dobijcie... Włączyła mi się zgaga na noc...Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2019, 22:15
-
Dreamer moja córka na USG też zawsze zamierała w bezruchu. Co śmiesznie wyglądało bo tylko włączył USG to jeszcze coś się ruszyła po czym Niemiec i udaje że jej nie ma. Za to w brzuchu potem dawała czadu i teraz też jest jak diabeł tasmański
Drugie się wierciło na USG i liczę na spokojnego opanowanego osobnika
Nuska piękne zdjęcie. Jakie cudo rośnie.
Ja ruchy czuję po środku i po prawej stronie. Takie jakby przeciąganie, przejeżdżanie. Lekkie stukanie było raz.nuśka91 lubi tę wiadomość
Bartuś 19.09.2019 20:14
37 tydzien 1 dzien
Witaj synku