Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzien dobry dziewczyny:)
Kciuki za wizyty:) jak ja Wam zazdroszcze. Do 21 to ja oszaleje😋 wszystkie czujecie juz ruchy? Zaczyna mnie niepokoic ze jestem w 17 tyg a nic nie czuje. W 2giej czulam tuz przed 16tc
Dreamer super i gratuluje chlopca:)
Spokojnego dnia wszystkim zycze:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2019, 14:53
Karolina 10.10.2019💞
Lena 8.11.2012💞
Samantha 27.10.2009💞
-
Karooo93 wrote:Ja dostałam antybiotyk, a później invag - on pomaga powrócić florze bakteryjnej
Czy jakoś tak 😉 jest bez recepty i chyba bezpieczny w ciąży skoro go mam.
Dodam,że ja nie mam żadnych objawów grzybicy czy coś, z wykazu tylko wyszło 🤔
U nas taki skwar, że szok. Ja się cieszę, bo kocham ciepłodzisiaj przezyłam takie katusze.. Zrobiła mi się ogromna torbiel na twarzy i poszłam ją usunąć. Nie dość, że bolało jak cholera to na dodatek nie usunął całej i w poniedziałek idę na poważniejsze cięcie ze szwami
I facet używał tyle środka dezynfekujacego, że miałam wrażenie że pije wódkę przez nos.. -
ManiaM wrote:Ja aktualnie w Niemczech i jest 11 stopni plus deszcz także nie masz co narzekać
Gdyby mnie tak głowa nie bolała... Ale ja nawet nie mogę usiąść bo mi rozsadza... Wzięłam tabletkę bo zaczęłam płakać z bólu... Już mój mąż jedzie z młodym na trening bo ja się boje wsiąść za kółko... -
Dominika32 wrote:Kiniorek może nasmaruj sobie skronie amolem mi zawsze przynosi ulge
Próbuje się zdrzemnąć... Nawet nie wstaje bo mam takie ciśnienie przy podnoszeniu, że mi czaszkę rozsadza ;( już wzielam paracetamol oby pomoglo. Amolem też naanaruje... -
Kiniorek91 wrote:Ja padam. Łeb mi peka, kręci mi się
ledwo po schodach weszłam na 3 piętro
asa jak chce chyba pierwszy raz w życiu zimę/jesień a nie takie ciepło
Insta: @CodziennoscM
-
Mam nadzieję że wszystkie wizyty przebiegły sprawnie i są tylko przyjemnością
ja dopiero 22 maja mam kolejną nie licząc amniopunkcji.
Czuje się znakomicie. Od soboty mam nawał energii, a do tego chęci żeby wszystko dookoła wyglądało świetnie. Planuję sobie na kolejne dni co robię w domu itd. Dziś uszyłam sobie sukienkę i założę ja jutro na moj urodzinowy obiad dla rodzinya ci do snów to kompletnie nic mi się ostatnio nie śni
Insta: @CodziennoscM
-
CodziennoscM wrote:Mam nadzieję że wszystkie wizyty przebiegły sprawnie i są tylko przyjemnością
ja dopiero 22 maja mam kolejną nie licząc amniopunkcji.
Czuje się znakomicie. Od soboty mam nawał energii, a do tego chęci żeby wszystko dookoła wyglądało świetnie. Planuję sobie na kolejne dni co robię w domu itd. Dziś uszyłam sobie sukienkę i założę ja jutro na moj urodzinowy obiad dla rodzinya ci do snów to kompletnie nic mi się ostatnio nie śni
Widze ze tyle samo czekamy na wizyte:)
Zazdroszcze nadmiaru energii. U mnie z tym slabo. Rano dzis w miare mialam by wiecej ogarnac mieszkanie a teraz nie mam sil wstac z kanapy😋CodziennoscM lubi tę wiadomość
Karolina 10.10.2019💞
Lena 8.11.2012💞
Samantha 27.10.2009💞
-
Ja dziś dołączam do tych z bólem głowy... wczoraj usnęłam na kanapie w dziwnej pozycji i mam
niestety drugi Apap w tej ciąży musiałam łyknąć bo się nie dało, ale jeden na trymestr to chyba ok
No i witam się w drugim trymestrze w ogóle
umówiłam wstępnie połówkowe na 4.06 (20+4) bo lekarz od prenatalnych 2 tygodnie temu zasugerował żebym umówiła się na dodatkowe usg w 16 tygodniu i potem na kolejne w 20. To chyba będzie ok? Połówkowe się robi zwykle 18-22 tydzień?
-
A ja nie będę narzekać na ciepło. Polakowi nigdy nie dogodzisz, każda pogoda zła :p
Monalisa ja też jeszcze właściwie nic nie czuje.
Uwemhe byłam w Hamburgu, bardzo mi się podobało. Jest co zwiedzać, miasto różnorodne od starych budynków po super nowe i wszędzie woda i kanałypolecam Elbphilharmonie chociaż po to żeby wypić kawę z super widokiem, wstęp na samo oglądanie jest bezpłatny
-
U nas też upal. Ale ja uwielbiam. Nie lubię zimy i wiatry. Za to wiosna i lato mogą trwać wiecznie. Tyle za nie przygotowana jestem. Ja brak krótkich spodni ciążowych a Judka jeszcze nie poprana. W weekend trzeba się ogarnąć
Bartuś 19.09.2019 20:14
37 tydzien 1 dzien
Witaj synku -
U nas jest gorąco,ale jutro tylko 13°C.
Ja tam zdecydowanie wolę jak jest ciepło i nie narzekam
Wizytę mam 8 maja,także też już odliczam. Na szczęście już wylapalam tetno detektorem I jestem spokojniejszaWiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2019, 17:39
-
Ja lubie ciepło. Serio. Dla mnie jest najlepsze lato. Ale to co dzisiaj to jakaś apokalipsa... Nie miałam jakoś większych problemów z bólem głowy. Zdarzały się pojedyncze przypadki, gdzie bolało cały dzień, ale nie tak, że rozsadza czaskę jak wstaję...
-
To była wizyta z szybkim podglądem malucha, ale serduszko bije i wszystko wygląda dobrze. Wg niej to dziewczynka, ale pewna nie była.
Następna wizyta 30 maja, a 4 czerwca polowkowe.Kiniorek91, Dominika32, przedszkolanka:), Kasiulina, Kookosowa, mia4444, brunetka91, nuśka91, Kotecki lubią tę wiadomość
-
Kiniorek91 wrote:Powiem Ci że nawet nie patrzyłam... Ja jestem ogólnie niskociśnieniowa... Więc pewnie w połączeniu z pogodą tak reaguje
a tabletka nic nie dała .. jak bolało tak boli...
Gratuluję wizyt i w końcu dziewczynki się pojawiły😊
I dołacze do ciepłolubnychmi jest wiecznie zimno więc taka pogoda jest idealna 😍
-
Japonka, tam gdzie ja robię połówkowe to robią między 18 a 24 tygodniem.
japonka lubi tę wiadomość
Wrzesień 2019, urodził się synuś 💙
Czerwiec 2022, urodziła się córcia❤
4xIUI,3x transfer
,1x crio
,1x transfer -biochemiczna
, 1x crio
, drugi crio