Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Kiniorek91 wrote:Dziewczyny
znowu infekcje złapałam... Myślicie że jak pojadę jutro na IP to mnie przyjmą żeby coś przepisać?
Jest ta nocna i świąteczna opieka medyczna przy szpitalu, tam powinni zapisać Ci coś bez problemuszkoda czasu na IP...
Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
Jutro jeszcze pójdę do mnie do przychodni i zapytam się... Będzie we wtorek jeden lekarz chyba ale stary dziad bardzo nie przyjemny...
A może rodzinna? Miałam gynazol ostatnim razem i pomoglo. Może mi przepiszeWiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2019, 12:14
-
U mnie na ostatniej wizycie tez się okazało ze zaczyna się grzybica. Ale nic nie czułam. Poza tym ze szyjka jakby klula i być może od tego. Mam globulki na trzy dni. Zastanawiam się czy od czasu do czasu profilaktycznie jakichś globulek nie stosować. Teraz miałam mieć cytologię na wizycie wiec nic nie chciałam stosować żeby wyniku nie sfałszować.
-
Uwemhe wrote:Cześć Wam
My dziś ostatni dzień w Hamburgu serio polecam.wszystkim. nie moge sie doczekać do zwolnienia:-) jeszcze 2 miesiące i będzie wolność. Teraz miałam 1.5 tyg wolnego więc sie podladowałam. Uwielbiam urlop gdzie jestem w hotelu i tylko schodze na jedzenie:-) wielki wybor a ja nie musze tego przygotowywać. Kolejny urlop w sierpniu i kurcze nie wiem gdzie pojechać. Najlepiej jakiś all inclusive ale czy wtedy nie bedzie za pozno? Wy bierzecie wczesniej urlopy?
Też to uwielbiam. Place w hotelu i naprawdę odpoczywam. Idę jem i z głowy
My jedziemy w sierpniu. Też właśnie do hotelu że spa ( zamawiałam przed ciążą i liczyłam na pełen relax ) że śniadaniem i kolacją w hotelu. 4 dni tylko ale będziemy tylko razem z córką, cisza spokój i odpoczynek.
Dziś byłam w Pepco i mam już dwie kolejne rzeczy dla drugiego potomka.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a1de3e670858.jpg
Bartuś 19.09.2019 20:14
37 tydzien 1 dzien
Witaj synku -
Uwemhe wrote:Cześć Wam
My dziś ostatni dzień w Hamburgu serio polecam.wszystkim. nie moge sie doczekać do zwolnienia:-) jeszcze 2 miesiące i będzie wolność. Teraz miałam 1.5 tyg wolnego więc sie podladowałam. Uwielbiam urlop gdzie jestem w hotelu i tylko schodze na jedzenie:-) wielki wybor a ja nie musze tego przygotowywać. Kolejny urlop w sierpniu i kurcze nie wiem gdzie pojechać. Najlepiej jakiś all inclusive ale czy wtedy nie bedzie za pozno? Wy bierzecie wczesniej urlopy?
ale może jakoś między styczniem a marcem już z młodym jakieś ciepłe i bliskie klimaty?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2019, 13:44
-
XYZ89 wrote:Dominika32 i Kkkaaarrr, a Wy o której jutro wizytujecie?
-
Cześć dziewczyny, my po wczorajszej wizycie zyjemy i mamy sie dobrze, chlopaki rosna maja 115 i 120g( chyba chlopaki bo pojawila sie watpliwosc co do jednego (chociaz sa jednokosmowowe czyli jednojajowe wiec tej samej plci - juz sama nie wiem, w sumie wszystko jedno- chociaz wczoraj kupilam blekitne i granatowe body z okazji pomyslnej wizyty
). Ostatnio pobolewa mnie podbrzusze, prawie zawsze po ok 0,5h -1h w pozycji stojacej, ciezko okreslic czy to bardziej takie ciagniecie ( bo w sumie brzuch jakos szybciej zaczal rosnac) czy bardziej "miesiaczkowy". Troche mnie to martwilo, zwlaszcza ze w ciazy z synkiem skracala mi sie szyjka juz od 19 tc, ale ze i tak wiekszosc dnia mam fotelowo- kanapowe
to doczekalam do wizyty jakos. Ale generalnie zaskoczyla mnie (pozytywnie) reakcja mojej lekarki, ktora zlecila badania lab, badanie moczu, pobrala posiewy z kanalu szyjki, sprawdzila szyjke usg ( narazie nie wyglada zle , ale beda z nia problemy - pocieszajace
), zmodyfikowala/ dolozyla lekow ( nie chcecie wiedziec ile juz tego biore na dobe
). Pisze o tym dlatego, ze generalnie kazdy bol warto sprawdzic,bo jednak ciaza nie powinna "bolec".
Mam oczywiscie duzo odpoczywac ale na szczescie narazie nie musze caly czas lezec i mam zielone swiatlo zeby planowac jakis urlop, najlepiej w Polsce. I tak intensywnie mysle co gdzie i kiedy- ale chcialabym sie wyrobic do poczatku lipca, bo na pewno mam mniej czasu niz Wy. W przyszlym tyg musimy na chwile jechac do tesciow i pozniej na 3 dni chcemy sie zaszyc gdzies, znalazlam dzisiaj fajne miejsce na odludziu i chyba zarezerwuje.
A Wy gdzie planujecie wakacje?
Mam jeszcze pytanie do dzieczyn, ktore beda mialy mala roznice wieku miedzy dziecmi- planujecie zakup wózka blizniaczego/ rok po roku?? Macie jakieś typy ?? Bo jakos te wozki mi sie nie podobaja, nie wyobrazam sobie jak tym jezdzic. Naprawde musi byc jakis dobry wozek zeby go jakos w miare wygodnie uzytkowac i sie nie umeczyc. Znacie takie??
W ogole myslalam, ze jak w koncu bede miala wiecej czasu nadrobie forum, a nadal mam mega tyly.
Wiem tylko, ze Basia czeka do wtorku na wstepne wyniki, mocno trzymam kciuki.
No i fajne macie brzuszki, musze pokazac kiedys moj blizniaczy
.
mia4444, Karooo93, japonka, Dominika32, brunetka91, Neroli, nuśka91, Jupik lubią tę wiadomość
-
Kiniorek91 wrote:Pozdrawiam z kina
właśnie sobie czekam sama na seans Avengersow
nachosy, Lipton i wyjście to było to czego trzeba
oby mi Pecherz pozwolił oglądnąć do końca :p
Miłej zabawy. Ja planuję kilka wyjść przed porodem bo potem się nie wyrwę z mężem na randkę.Co teraz grają ciekawego?
Bartuś 19.09.2019 20:14
37 tydzien 1 dzien
Witaj synku -
Kiniorek91 wrote:Pozdrawiam z kina
właśnie sobie czekam sama na seans Avengersow
nachosy, Lipton i wyjście to było to czego trzeba
oby mi Pecherz pozwolił oglądnąć do końca :p
za to ludzie z mojego rzędu z 3 razy wychodzili