Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny,
Ja po sobotniej rodzinnej imprezie zdychalam całą niedzielę że zmęczenia. Mąż stwierdził, że przegielam z menu i następnym razem będzie mnie pilnował.Dziś nowe siły i plany na kolejne działania w domu.
Od jakiegoś czasu mam straszny ubraniowy dół. Myslalam, że to przejdzie, ale jest coraz gorzej. Patrzę na szafę i mimo pełnej nie mam się w co ubrać. Mam wrażenie że zmieniły mi się kształty i nawet jeśli się w coś mieszczę to wyglądam fatalnie. Mam ochotę wywalić wszystko.
Kiniorek, czytałam dziś artykuł, że maluchy brykają w kinie bo jest dla nich za glosno.Co mnie nieco przeraża bo w lipcu idziemy na koncert Pink i na pewno będzie glosno
Insta: @CodziennoscM
-
ManiaM wrote:Co do bólu o którym mówicie, miewa któraś bol na wysokości pępka po lewej stronie tak jakby mięsień bolał przy zakwasie, przy kichaniu np , lezeniu na plecach zbyt długo albo po długim chodzeniu i aktywności w ciągu dnia?Paulina
-
My już po wizycie
)
Będzie druga dziewczynka)
Całe 207 gramów szczęścia)
Kotecki, CodziennoscM, Dominika32, brunetka91, kalcia64, Jupik, Neroli, Spirit, Goemi, Kookosowa, Kasiulina, japonka, ManiaM, Karooo93, adella1, mia4444, moni05, przedszkolanka:), nuśka91 lubią tę wiadomość
-
Dominika32 wrote:Paulina mam to samo,nawet się wczoraj zastanawialam czy nie usunąć się z tej grupy..Paulina
-
Dominika32 wrote:Paulina mam to samo,nawet się wczoraj zastanawialam czy nie usunąć się z tej grupy..
Pamiętajcie że tam jest z 600 osób i stanowcza większość ma zdrowe ciaze
Insta: @CodziennoscM
-
Kurde a ja jestem ciekawa ile mój brzdąc warzy
idę na 15:30 żeby spróbować wejść wczesniej. Uprosze o USG żeby sprawdziła czy jest ok i poproszę o badanie na samolocie. Bo nie miałam ani razu a chce wiedzieć czy wszystko jest pozamykane. Mały dzisiaj bryka sobie w brzuszku coraz wyraźniej
cieszy strasznie
-
Hej, ja mam tydzień do wizyty i też świruje czy wszystko ok, tak bym już chciała zobaczyć bąka na ekranie usg. Muli mnie okropnie, wczoraj jeszcze zaliczyłam wymioty wieczorem, dziś znowu mi cały dzień niedobrze. Jak rano kichnęłam to też mnie tak zabolało aż usiadłam na łóżku.
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny naprawdę nie ma się co denerwować że ktoś poronil. Wy macie ciążę ok,cieszcie się tym. A że się w każdej chyli może to zmienić no to cóż,prawda losu taka że nawet jak urodzicię wspaniale dziecko to i w drodze do domu ze szpitala w wasze auto ciężarówka może wjedzie. Gdyby tak o tym myśleć to od razu można zwariować
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2019, 14:22
2017 #1
2019 #2
-
Spirit wrote:Niektóre prowadzą edukację przedporodówa,czyli w sumie taka szkole rodzenia za Free. Ja mam super położna,laureatka jakiś konkursów medycznych,książki pisze,można do niej dzwonić o każdej porze dnia i nocy,świetnie prowadzi zajęcia właśnie od 21 tygodnia,prowadzi grupę na fejsie dla dziewczyn z rejonu -typowa prawda mam można coś kupić sprzedać zapytać,Opinie o zajęciach dla niemowląt,można się z kimś z okolicy spotkać na spacer z wózkiem,organizuje dla bobas ow np Mikołajki itp. Plus ma dodatkowe kursy i po cC ściągala mi szwy w domu i nie musiałam wracać do szpitala:D nie twierdzę że wszystkie takie są ale warto sprawdzić czy w okolicy nie ma,jakiejś aktywist k i g już się zapisać w tym 21 tygodniu:)
To super babka. A jak ma na nazwisko?
Ja już kolejna ciąża to mi nie potrzebna. Szkoda jej czasu.
Mi szwy ściągali w poradni przyszpitalnej. A do Judki przychodziła bardzo miło położna. Super babka. Była tyle razy co trzeba. Wszystko sprawdzala. Nie dłubała mi przy pępku. Więc też sobie chwalę.
Bartuś 19.09.2019 20:14
37 tydzien 1 dzien
Witaj synku -
Spirit wrote:Dziewczyny naprawdę nie ma się co denerwować że ktoś poronil. Wy macie ciążę ok,cieszcie się tym. A że się w każdej chyli może to zmienić no to cóż,prawda losu taka że nawet jak urodzicię wspaniale dziecko to i w drodze do domu ze szpitala w wasze auto ciężarówka może wjedzie. Gdyby tak o tym myśleć to od razu można zwariować
Święte słowa. Trzeba korzystać i cieszyć się każdą chwilą życia. Z naturą się nie wygra.
Co do forum uważam że na każdego trzeba brać poprawkę. Każda kobieta może siać panikę a nic się nie dzieje. A druga się denerwuje i nakręca. Dzidzię napewno są zdrowe i ciążę donosimy.Spirit, brunetka91 lubią tę wiadomość
Bartuś 19.09.2019 20:14
37 tydzien 1 dzien
Witaj synku -
Kookosowa wrote:To super babka. A jak ma na nazwisko?
Ja już kolejna ciąża to mi nie potrzebna. Szkoda jej czasu.
Mi szwy ściągali w poradni przyszpitalnej. A do Judki przychodziła bardzo miło położna. Super babka. Była tyle razy co trzeba. Wszystko sprawdzala. Nie dłubała mi przy pępku. Więc też sobie chwalę.Kookosowa lubi tę wiadomość
2017 #1
2019 #2