Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam wieczorową porą
pogoda straszna, ale lubię deszcz jak siedzę w domu
to prawda, że w kinie już od dawna nie ma nic ciekawego, a taką mam ochotę na te nachosy..
Dzisiaj zauważyłam, że jak np podnosze nogi albo robię coś co wymaga napięcia brzucha to czuję dość mocny ból jakby macicy. Czy to normalne? Może mam tak słabe mięśnie, że to tak boli? -
Cześć dziewczyny
ja się ogarnęła z migreny :*
Baba lat prawie 30 spędza czas na graniu. W simsy...
Czy to naprawdę z 18 tygodniem zaczyna się piąty miesiąc?! :o ponoć tak, od 120 dnia ciąży. Rany julek, to od jutra 17+1Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
nick nieaktualnyOlliiii wrote:Witam wieczorową porą
to prawda, że w kinie już od dawna nie ma nic ciekawego, a taką mam ochotę na te nachosy..
Dzisiaj zauważyłam, że jak np podnosze nogi albo robię coś co wymaga napięcia brzucha to czuję dość mocny ból jakby macicy. Czy to normalne? Może mam tak słabe mięśnie, że to tak boli?
Ja tez miewam takie dni. Jak ucisne jakos macice np noga to czasem zaboli. Tez mam wrazliwa -
Olliiii wrote:Witam wieczorową porą
Dzisiaj zauważyłam, że jak np podnosze nogi albo robię coś co wymaga napięcia brzucha to czuję dość mocny ból jakby macicy. Czy to normalne? Może mam tak słabe mięśnie, że to tak boli?Paulina -
Mnie się bóle zaczęły takie pojedyncze ostatnio. I w nocy dwa dni się nie budzilam do WC i czułam że wszystko napięte mam. Teraz na sensie byłam raz i pod koniec już nogi ściskam. I po wejściu do auta czułam że boli
AVENGERS mega, sztos i w ogóle. Ja uwielbiam. Wiem że mam że 3 filmu do nadrobienia. Czarna Pantera i na pewno Dr strangei coś tam jeszcze
No i mały już się wiercił bo za długi siedziałam w jednym miejscu. Film prawie 3godzjaponka lubi tę wiadomość
-
Kiniorek91 wrote:Mnie się bóle zaczęły takie pojedyncze ostatnio. I w nocy dwa dni się nie budzilam do WC i czułam że wszystko napięte mam. Teraz na sensie byłam raz i pod koniec już nogi ściskam. I po wejściu do auta czułam że boli
AVENGERS mega, sztos i w ogóle. Ja uwielbiam. Wiem że mam że 3 filmu do nadrobienia. Czarna Pantera i na pewno Dr strangei coś tam jeszcze
No i mały już się wiercił bo za długi siedziałam w jednym miejscu. Film prawie 3godzfajna przygoda. A z ostatnich filmów o super bohaterach to Shazam od DC też bardzo fajny
widzieliśmy w poniedziałek a Endgame w środę.
-
nick nieaktualnyDziewczyny do końca tego tygodnia nie będę dopisywać terminów wizyt itd.
od piątku jestem na wyjeździe i urlopuję. Zaglądać będę, ale dopisać nie mam jak bez komputera
Jeśli się komuś chce spisać w jedno miejsce prośby o wpisy z weekendu i sprzed weekendu i mi podesłać na priv, to byłoby fajnie.
Mam coraz mniej czasu na ogarnianie tego i wpisywanie, kto kiedy ma wizytę.
japonka, mia4444 lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry dziewczyny:)
Trzymam kciuki za wizytujace:) samych dobrych wiesci:)
Ja dzis slaby poranek mialam. Nie dosc ze koszmary senne to wstalam za ostatnim budzkiem. Z bolem glowi i zawrotami. Musialam cory do szkoly ogarnac a chwilowo stracilam sily bo zaczelo mi sie slabo robic. Masakra jakas😳 ale sie jakos w czas wyrobilysmy. Teraz regeneruje sily przy kawie.Karolina 10.10.2019💞
Lena 8.11.2012💞
Samantha 27.10.2009💞
-
A wlasnie mialam pytac. Wam tez mowili ze kolo 20tc trzeba sie zglosic do poloznej/pielegniarki srodowiskowej? Kiedys sie zglaszalo dopiero po porodzie😋 po 2 porodach nie czuje potrzeby by mnie odwiedzala cala druga polowe ciazy...Karolina 10.10.2019💞
Lena 8.11.2012💞
Samantha 27.10.2009💞
-
Monalisa88 wrote:A wlasnie mialam pytac. Wam tez mowili ze kolo 20tc trzeba sie zglosic do poloznej/pielegniarki srodowiskowej? Kiedys sie zglaszalo dopiero po porodzie😋 po 2 porodach nie czuje potrzeby by mnie odwiedzala cala druga polowe ciazy...
Pierwsze słyszę. Co położna potrzeba w domu jak jeszcze dziecka nie ma.
Bartuś 19.09.2019 20:14
37 tydzien 1 dzien
Witaj synku -
Kookosowa wrote:Pierwsze słyszę. Co położna potrzeba w domu jak jeszcze dziecka nie ma.
W tym temacie akurat w necie doczytalam ze wpada pogadac i przygotowac do porodu. Cos w tym stylu. Dla mnie wielorodki to bezsens. Dlatego jak juz sie skontaktuje z srodowiskowa bede marudzic ze do mnie to po porodzie moze przyjsc na patronazowe.Karolina 10.10.2019💞
Lena 8.11.2012💞
Samantha 27.10.2009💞
-
Ja dopiero 2 trymestr zaczęłam i przeżywam
u mnie miesiąc ciąży 4, kalendarzowy 3. Bardzo chciałabym mieć już skończone 16 bo moja ostatnia ciąża trwała 15+5
akurat dokładnie w 16+0 będę miała dodatkową wizytę chociaż bez usg (może zrobię prywatnie żeby mieć świeże badanie)
-
Kookosowa wrote:Pierwsze słyszę. Co położna potrzeba w domu jak jeszcze dziecka nie ma.
Karooo93 lubi tę wiadomość
2017 #1
2019 #2