Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny czekamy z niecierpliwością na dobre wieści I może jakieś zdjęcia ?
Ja na fb nie należę do żadnej grupy ale kurczę na tym etapie to już nie powinno być strat.
Ale ponoć jedno spadające drzewo w lesie robi więcej huku niż jak tysiąc rośnie. -
Dreamer wrote:Dziewczyny czekamy z niecierpliwością na dobre wieści I może jakieś zdjęcia ?
Ja na fb nie należę do żadnej grupy ale kurczę na tym etapie to już nie powinno być strat.
Ale ponoć jedno spadające drzewo w lesie robi więcej huku niż jak tysiąc rośnie.
Ja po przeczytaniu tamtych postów,też się trochę stresuje A wizyta 8 maja dopiero.
-
nick nieaktualny
-
Neroli wrote:Czy delikatne jakby muśniecia piórkiem gdzies w głebi to może byc dzidzia ?2017 #1
2019 #2
-
Neroli wrote:Czy delikatne jakby muśniecia piórkiem gdzies w głebi to może byc dzidzia ?
też miewam takie coś.
Poza tym dziś był pierwszy kopniak z rana ❤ wyczułam go pod dłonią. Czułam takie lekkie dziwne ruchy w brzuchu, przyłożyłam dłoń i poczułam.Wrzesień 2019, urodził się synuś 💙
Czerwiec 2022, urodziła się córcia❤
4xIUI,3x transfer
,1x crio
,1x transfer -biochemiczna
, 1x crio
, drugi crio
-
No i po wizycie ... Spóźniła się pół godziny. W ogóle tak z dupy mi zrobiła USG . Pierwsze włączyła do środka i zdziwienie bo mały był główka w dół. Szybkie obliczenia że to przez brzuch ma robić
no i przyłożyła sondę stwierdzila że żyje i tyle. Dała krem na infekcje i koniec wizyty...
-
Kiniorek91 wrote:No i po wizycie ... Spóźniła się pół godziny. W ogóle tak z dupy mi zrobiła USG . Pierwsze włączyła do środka i zdziwienie bo mały był główka w dół. Szybkie obliczenia że to przez brzuch ma robić
no i przyłożyła sondę stwierdzila że żyje i tyle. Dała krem na infekcje i koniec wizyty...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2019, 18:07
Karolina 10.10.2019💞
Lena 8.11.2012💞
Samantha 27.10.2009💞
-
Monalisa88 wrote:Grrr jak ja nie znosze takich wizyt. Nic czlowiek nie wie i watpliwosci dalej nie rozwiane. 😒 na szczescie rzadko takie mi sie zdarzaja.
No dobrze że się na nią nie zdecyduje. Bo by mnie coś trafiło... Czekam sobie teraz spokojnie do 9.05 -
nick nieaktualny
-
Ja właśnie zjadłam jajecznicę z pomidorami i leżę z Judka i czuję jak na dole trwa impreza. Zawsze po kolacji. Dobrze że jeszcze nie sprasza gości
japonka, brunetka91, Kasiulina, Karooo93, Kotecki lubią tę wiadomość
Bartuś 19.09.2019 20:14
37 tydzien 1 dzien
Witaj synku -
Kookosowa wrote:Ja właśnie zjadłam jajecznicę z pomidorami i leżę z Judka i czuję jak na dole trwa impreza. Zawsze po kolacji. Dobrze że jeszcze nie sprasza gości
Narobilas mi apetytu a chodze i mysle co znowu zjesc😂Kookosowa lubi tę wiadomość
Karolina 10.10.2019💞
Lena 8.11.2012💞
Samantha 27.10.2009💞
-
brunetka91 wrote:A co ja mam powiedzieć, muszę czekać do 17 maja. Te 5 tygodni to jakaś meczarnia 😲
Dobrze, że mam detektor i wiem, że jest ok 🥰😍
Ja mam 4 dni po Tobie. Oszaleje😋 tez jakos dlugo teraz czekam. 17.04 mialam wizyte. Moze w nagrode za cierpliwosc w koncu maluch plec zdradzi😊Karolina 10.10.2019💞
Lena 8.11.2012💞
Samantha 27.10.2009💞
-
Ja mam za to kocią obstawę brzucha dzisiaj
nie wiem co go naszło bo małego jeszcze nie czuć ale może on coś już tam wie i przyszedł mnie bronić ❤️
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/30bbcbabe504.jpgKookosowa, brunetka91, Kasiulina, Kaktusia, Jupik, Karooo93, Kotecki, Neroli, ManiaM, mia4444, nuśka91 lubią tę wiadomość
-
brunetka91 wrote:A co ja mam powiedzieć, muszę czekać do 17 maja. Te 5 tygodni to jakaś meczarnia 😲
Dobrze, że mam detektor i wiem, że jest ok 🥰😍10.05 idę jeszcze do mojej profesor pokazać wyniki i będzie mnie badać ale usg nie ma.
-
Super dziewczyny, ze wszystko na wizytach ok :*
Cieszę się, ze dziewczynek przybywa
Ja się nie odzywam, ale ciężki czas, dopiero wróciłam ze szpitala. Babcia zator płucny i stan ogólnie ciężki. Także już mam dość na dzisiajGrudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
japonka wrote:Ja 16.05 mam powtórkę prenatalnych więc łączę się w bólu - też sobie raz na tydzień małego słucham detektorem żeby wiedzieć że jest
10.05 idę jeszcze do mojej profesor pokazać wyniki i będzie mnie badać ale usg nie ma.
Jolciaaa