Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Kiniorek91 wrote:Nie patrzyłam. Ale jutro będę jeszcze dzwonić jak nie odpiszą do tych co nie odbierali. Jak coś to popatrzę a akademiki czy też są bliskk. Niby godzina drogi ale 100km w jedną stronę z domu... A nie chce wracać do domu i znowu jechać, tym bardziej że w sobotę to się skończy pewnie koło 19-20 a w niedzielę od 8 kolejne mecze...2017 #1
2019 #2
-
Super wiadomość dziewczyny ja jutro mam wizytę w szpitalu wizyta u ginekologa ale to kontrolne badań zlecone po tym jak lekko plamilam 2 dni w 8tygodnia. Więc jutro niewiem czego mogę się spodziewać u angielskiego ginekologa.[link=https://www.suwaczki.com/]
[/link]
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny bardzo Wam dziękujemy! Strasznie miło tu wejść i zobaczyć ile osób przejmuje się Twoim losem❤ wynik juz jest, dzwoniłam. Narzeczony odbierze wracając z pracy. Do 15 powinnam wiedzieć... nigdy w życiu chyba tak się nie bałam jak dzisiaj... stres jakiego nigdy nie miałam...
Neroli, japonka, mia4444 lubią tę wiadomość
13 cs szczęśliwy ❤
25.01 beta 197
28.01 beta 599
31.01 beta 1636 -
Kiniorek91 wrote:Będzie ok :* wierzę w to Basiu :*
Ja właśnie wstałam :o musiałam dospać bo nie mogłam z rana się ogarnąć. Wczoraj sobie wzięłam nospe bo mnie tak bolała macica i w sumie nie wiem, ale podejrzewam że mi się trochę stawia... Oby nie za często ...
Wiesz ze od 2 dni tez cos mnie macica czy cos boli? Szczegolnie czuje woeczorem gdy sie klade. Przed wczoraj to myslalam ze mam skurcze. Po godzinie mi przeszlo i moglam spac. Wczoraj tez straszny dyskomfort. A do wizyty 3tyg.
W sumie to nie wiem czy ten bol wieczorami moze isc np od zoladka? Nie mam pojecia jakiej wielkosci jest macica w tym tyg...Karolina 10.10.2019💞
Lena 8.11.2012💞
Samantha 27.10.2009💞
-
Basia wszystko będzie dobrze! Trzymam kciuki!
My dzisiaj wyjeżdżamy do dziadków na wieś.
Ale od świat mam problem z Jasiem. Odpieluchowal się w lutym jak miał
22 miesiące. Naprawdę pięknie wolał, a wpadki zdarzały się bardzo rzadko.
Od świat miał lekkie zatwardzenie, krzyczał że boli go pupa i nie mógł się
Załatwić. Od tego czasu pratycznie każda kupa jest w majtkach. 😨
Na nocniczek siada, ale zaraz wstaję krzyczy,że boli kupa.
Już sobie chyba zakodował,że jak kupa to boli i ucieka,aż w końcu nie wytrzymuje i w majtkach ...
Eh
Miałam któraś z Was taki problem? Nie wiem już co z tym robić 😐 -
Karoool kurde słyszałam o takich przypadkach. Ale może warto iść do pediatry. Często dzieci właśnie chowają się. Może ma też za mało błonnika w jedzeniu albo mało pije wody. Dlatego może mieć zatwardzenie. Ale poszłabym do pediatry.
Monalisa ja właśnie czuję dyskomfort. Nie jest tak że boli ciągle ale co jakis czas łapie taki skurcz, najczęściej przy pełnym pęcherzu. W nocy było lepiej bo częściej wstawałam. Ale przed spaniem nospe wzięłam... -
On właśnie też średnio z jedzeniem, średnio za owocami z warzywami też różnie.
Spróbuję może jeszcze jakieś polecany specyfik na rozluźnienie jelit kupić
Może coś pomoze...
W połowie maja mamy szczepienie, jeśli się nic nie zmieni to udamy się do
Lekarza. -
Witam sie wtorkowo, mam tyle do zrobienia, a narazie kanapa mnie przyciaga...
Basia myslami jestem z Toba i czekam na dobre wiadomosci.
Kiniorek fajne noclegi mozna znalezc na airbnb.pl, w Krakowie powinno byc duzo ofert.
Monalisa- dno macicy w 17 tc jest gdzieś w połowie, miedzy spojeniem lonowym a pepkiem. Jak juz pisalam jestem za tym, zeby wszelkie dolegliwosci bolowe wyjasniac, jezeli sie powtarzaja i niepokoja. Karoooo mysle, ze nie masz co sie martwić, synek jest jeszcze malutki, i ogarnie na pewno, z kupa jest czesto trudniej. Moj syn ogarnial siku z kupa dlugo byl problem, raz sie udawalo, raz nie. Teraz moglo byc tak jak piszesz, ze mial zaparcie i sie boi tego bolu, zadbaj, zeby wiecej pil, moze wiecej blonnika, jakies jabluszko ??? No i duzo cierpliwośći. Wroćcie do ksiazeczek o tej tematyce i bedzie dobrze.
Miłego dnia dziewczyny...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2019, 11:46
Karooo93 lubi tę wiadomość
-
Karooo, jeśli jakkolwiek zraził się do nocnika w zakresie kupy to może spróbuj wprowadzić jakąś nowość. Jeśli jeszcze nie macie nakładki na sedes to może to go zachęci, aby 'robić to jak dorosły'. Albo kup jakiś papier z nadrukiem lub chusteczki i powiedz, że te będą do wycierania pupy po kupie jak ta wpadnie tam gdzie trzeba. U nas takie różne, mogłoby się wydawać kuriozalne, chwyty działają. Nasze chłopaki w podobnym wieku, więc może i u ciebie się uda.
Swoją drogą, szybko zdjęliście pieluszkę, brawo! U nas Borys zapragnął możliwości korzystania z nocnika mając 27msc (było to w styczniu). Do dzisiaj, jak się czymś za bardzo zajmie to zdarzają się wpadki, no i czekamy na pełne lato, aby nie zakładać pieluchy na dwór oraz na noc.