Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jolciaaa wrote:A co to za powtórka prenatalnych??to te połówkowe?
-
japonka wrote:Nie, przez to że miałam wady w poprzedniej ciąży to lekarz zasugerował w 16 tygodniu jeszcze raz tak dokładne usg jak to w 11-14tc tylko już bez przezierności itp. A potem w 20 połówkowe.
japonka lubi tę wiadomość
Jolciaaa -
japonka wrote:Nie, przez to że miałam wady w poprzedniej ciąży to lekarz zasugerował w 16 tygodniu jeszcze raz tak dokładne usg jak to w 11-14tc tylko już bez przezierności itp. A potem w 20 połówkowe.[/QUO
P.S. jesteśmy na tym samym etapie ciąży 😄ja mam 14+4japonka lubi tę wiadomość
Jolciaaa -
Mania w okolicy pępka może być przepuklina lub mięśnie się rozchodzą ,ale niekoniecznie
Moni zdrówka dla babci życzę..!
Sliczne brzuszki,wizyty udane- super!!
Ja na fb też nie wchodzę na grupy, nie bedę się nakręcać
My dzisiaj od rana na zakupach. Kupiliśmy materac w promocji do łózeczka , szafeczki do pokoiku,dywanik i różne drobiazgi. Na koniec dostałam 3 pudła ciuszków do przejrzeniaw drodze powrotnej mały się chyba wiercił bo niewygodnie było tak auto zawalone
Jutro mąż ma urodziny więc kolejny dzień wrażenbrunetka91, moni05, Dominika32 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny a jest ktoś z Krakowa okolic Podola J&J Sport Center
szukam dobrej duszy co mnie przechowie na noc nawet na materacu albo kocu... Młody ma turniej na Pogoni, a jedyny hotel co mogę się zatrzymać w przystępnej cenie to nie odbiera telefonu...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2019, 20:41
-
Jesteśmy po wizycie. Mam 205g zdrowej dziewuchy, tym razem nawet ja tę pipkę widziałam
szyjka cud malina, doktorek pochwalił, że o nią ładnie dbam. Na 3d załapałam się ba ssanie kciuka, ziewanie oraz przeciąganie
Ale żeby była jednak nutka goryczy to łożysko mega nisko jak na ten etap, oczywiście jest bardzo duża szansa, że się podniesie, ale póki jest tak nisko, a dzidzia już łobuzuje, to wszystkie zalecenia trybu oszczędnościowego zostają bez zmian.
Ale się cieszę, że płeć potwierdzona. Będzie Nina, będą sukienki i lale, a w domu równowagaKookosowa, Kiniorek91, Jupik, Kasiulina, brunetka91, Karooo93, przedszkolanka:), XYZ89, wiktoriaa, Spirit, Kotecki, moni05, Matka30+, japonka, Cabrera, sunshine03, CodziennoscM, adella1, Goemi, kasia1518, hura2017, mia4444, nuśka91 lubią tę wiadomość
-
My już po.Wszystko ok,tętno 150,12cm,200g.
Dzidzia nie współpracowała,uciekala,zaciskala nóżki,zaslaniala buzie,20 min usg i ani jednego zdjecia...Taka uparciucha:-)
Badanie na fotelu,szyjka 4,5cm,z moczu wszystko ok,ale z powodu tych czestych bóli brzucha pobral wymaz do badań żeby wykluczyć ewentualne bakterie. Kamień z serca,może dzisiaj się wyspie:-)Jupik, Kasiulina, brunetka91, Karooo93, przedszkolanka:), XYZ89, wiktoriaa, Kookosowa, moni05, Matka30+, japonka, Cabrera, CodziennoscM, adella1, Goemi, kasia1518, nuśka91 lubią tę wiadomość
-
Kiniorek91 wrote:Dziewczyny a jest ktoś z Krakowa okolic Podola J&J Sport Center
szukam dobrej duszy co mnie przechowie na noc nawet na materacu albo kocu... Młody ma turniej na Pogoni, a jedyny hotel co mogę się zatrzymać w przystępnej cenie to nie odbiera telefonu...
2017 #1
2019 #2
-
Spirit wrote:A akademiki?
Nie patrzyłam. Ale jutro będę jeszcze dzwonić jak nie odpiszą do tych co nie odbierali. Jak coś to popatrzę a akademiki czy też są bliskk. Niby godzina drogi ale 100km w jedną stronę z domu... A nie chce wracać do domu i znowu jechać, tym bardziej że w sobotę to się skończy pewnie koło 19-20 a w niedzielę od 8 kolejne mecze...