Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja nie mam żadnych oporów zakupowych, gromadzę sobie systematycznie
W sumie brakuje mi jeszcze wózka, bujaczka i paru drobiazgów
Dziewczyny a co myślicie o tej dużej piłce do ćwiczeń w ciąży? Bo w necie pisze, że pomaga na problemy z bólami plecków i wzmacnia mięśnie przyległe do kręgosłupa, ale nie wiem czy faktycznie czy tylko takie gadanie
-
mnie sie ta piekna sukienka podoba jasnoróżowa na H&M Mama... https://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0693717002.html
Tylko już nie ma XXL...
Cabrera ja juz pisałam że będzie Miś Remiś(Remigiusz). Tak doszłam dzisiaj do wniosku że nie chciałaym, żeby sie w dziewczynkę zmienił
Cabrera lubi tę wiadomość
-
Kkkaaarrr jak ja sie cieszę, że u nas sa juz numerki i opcja"ciezarne i dzieci ". Dzisiaj przede mna bylo 48 osob!!! Ale weszlam pierwsza bo numerek ciezarowki. Ja podziwiam Twoj spokój bo mnie by slyszeli w miescie obok.. masakra co sie teraz dzieje..
Cabrera u nas Aleksander
Sporo dzis wizyt ! Zazdroszczę Wam,ze znacie wage,ja tez chce w piatek poznac😍
Co do zakupow to nie nie nie! Dzisiaj wydalam majatek!! Pochwale sie jak rozpakuje bo dopiero wrocilysmy ;p ale boskie a ja nie moge sie powstrzymać😍moni05, sunshine03, Cabrera lubią tę wiadomość
-
U mnie Remigiusz lub Wanda
Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
Sunshine, czy mogę prosić o update wizyt? Połówkowe przesunęłam z 16.05 na 14.05 + normalna wizyta 27.05
Strasznie wcześnie te połówkowe wyjdą, bo będzie 19+5, ale chcemy na urlop jechać jeszcze w maju, no a jakoś będę spokojniejsza wyjeżdżając po połówkowych.
A w sprawie imion, może zaczniemy dopisywać imiona tam gdzie już wybrane, hmm?? Dam przykład, my czekamy na NinęCabrera lubi tę wiadomość
-
U mnie Wiktor.
Cabrera, ammarylis lubią tę wiadomość
-
Sunshine, jeśli mój mąż zobaczy ile właśnie kupiłam w H&m to wyślę go z pretensjami do Ciebie za podanie kodu 😜 swoją drogą dosłownie wczoraj złożyłam tam zamówienie, kupiłam sukienki ciążowe na wakacje. Musze teraz zlikwidować to wczorajsze, ale za to mogłam dołożyć sobie jeszcze jedna dzięki promocji 😀
sunshine03 lubi tę wiadomość
-
ja bym chciała Jasia i Stasia, ale mój mąż chce wybrać dla jednego synusia. Wybierał za pierwszym razem, teraz jest moja kolej, a ze trafilismy podwojne szczescie
, to twierdzi ze ja drugiemu a on trzeciemu, mamy maly spor
.
-
Kiniorek91 wrote:mnie sie ta piekna sukienka podoba jasnoróżowa na H&M Mama... https://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0693717002.html
Tylko już nie ma XXL...
Cabrera ja juz pisałam że będzie Miś Remiś(Remigiusz). Tak doszłam dzisiaj do wniosku że nie chciałaym, żeby sie w dziewczynkę zmienił
A zaryzykuj XL. Najwyżej oddasz.Insta: @CodziennoscM
-
Co do zakupow to na pewno musze jakies ogarnac, bo 56 i 62 wszystko wydalam kuzynce meza, zostawilismy chyba jakies ulubione body i pajacyka. Wtedy mialam stanowczo za duzo, ja zaszalalam, mama, tesciowa, duzo dostalismy, czesc zalozyl raz czy dwa, czasem wcale. Chcialabym bardziej rozsadnie, z tym ze teraz dwojka. Problem mam taki, ze nie wiem kiedy sie urodza, na pewno wczesniej i czy kupowac od 50? czy 44 tez chociaz pare sztuk? Jak myslicie?
W pierwszej ciazy o takich rozmiarach nawet nie myslalam.
Ciekawostka jest taka, ze narazie sa wieksi ( wyprzedzaja wiek ciazy), niz moj syn na podobnym etapie ciazy, a urodzil sie 3940. No ale 4 kg blizniakow to chyba nikt nie urodzil, hahaha wyobrazilam sobie jak sie tocze na koncowce niczym taka kula.
-
Dominika ja od 3 dni,ale to na plasko i nie zawsze,zależy jak sie ułoży i czy pływa sobie. Jeszcze czas na regularne
My wczoraj dostalismy zaproszenie na wesele 29.06 i szukam kiecki i chyba uszyję na zamówienie. Myślalam o czymś eleganckim co podkresli brzuszek i mam dwa typy aczkolwiek chyba w czerwonej wyjdzie lepiej:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5347305af03e.png
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e46cca810339.pngmoni05 lubi tę wiadomość
-
Dominika32 wrote:kkkaaarrr mozesz zdradzic co takiego sie stalo ze stracilas dzidziusia w 26tc???
Robiliśmy różne badania, zarówno nas, jak i sekcję i nic nie naprowadziło na odpowiedź co się stało. Położna mówiła, że jak urodziłam to pępowina była dwukrotnie owinięta wokół szyi, więc z braku lepszej teorii uznano, że być może to było przyczyną, choć to prawie niemożliwe i lekarz mówił, aby traktować to z przymrużeniem oka -
pOla34 wrote:ja bym chciała Jasia i Stasia, ale mój mąż chce wybrać dla jednego synusia. Wybierał za pierwszym razem, teraz jest moja kolej, a ze trafilismy podwojne szczescie
, to twierdzi ze ja drugiemu a on trzeciemu, mamy maly spor
.
pOla34 lubi tę wiadomość
2017 #1
2019 #2
-
Ja też w tym temacie ruchów. Umnie 18 tydzień i 4 dni. Coś tam czuje to moja 5 ciąża niby ruchy powinny być wcześniej. Częściej to takie jakby wypychanie z jednej strony brzucha czasami jakieś bombelkowanie ale mam problemy z ukladem trawienny bo mam nietolerancje laktozy i ciezko mi rozróżnić czy to jelita cz maluch[link=https://www.suwaczki.com/]
[/link]
-
Cześć dziewczyny, wreszcie wychodzę z mega przeziębienia, na szczęście obyło się bez antybiotyków. Szkoda tylko, ze cały urlop męża przechorowałam
Wczoraj byłam wreszcie na kontroli u kardiologa, serducho narazie dobrze się trzyma.
Co do wyprawki, to chętnie bym coś kupiła maluszkowi, ale jeszcze płci nie znamy. 14.05 mam połówkowe, więc może wtedy się dowiemy co bejbik skrywa między nóżkami. Trzeba będzie przejrzeć to co mam po Młodym i trochę dokupić. A znajac mnie to popłynę