Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
kkkaaarrr wrote:A teraz historia z cyklu 'ręce opadają'.. Byłam dziś na pobraniu krwi na tarczyce. Borysowi też musiałam pobrać, więc pojechaliśmy razem, on lubi patrzeć, że najpierw coś mama lub tata, a potem on tak samo.
Staję pod gabinetem bez kolejki. Już mam wchodzić, a jakiś facet się pcha mówiąc, że teraz jego numerek. Jakaś kobieta mu mówi, że panie w ciąży bez kolejki i pokazuje nalepkę na drzwiach. A ten facet na to: "ona może i w ciąży, ale z dzieckiem wchodzi" i pcha się dalej. Na szczęście pielęgniarka poprosiła mnie i Borysa, a pan musiał sobie poczekać.
Uprzejmość pierwsza klasa i ta daleko posunięta kultura osobista w doborze użytych słów...
I to jeszcze facet. Ja rozumiem ze kobieta kobiecie wilkiem...
ale faceci ehhh
-
pOla34 wrote:w ogole nie rozumiem, czemu dzieci tez nie maja pierwszenstwa w labach, tylko maja stac w tych bakteriach, tzn ja sie nie spotkalam. W sumie ja mam swoje dojscia i jakos zawsze nam sie udaje sprawnie ogarnac temat jak jest potrzeba ale ogolnie uwazam, ze tez powinno byc to uwzglednione.
-
Karo, niemożliwe na Twoim etapie raczej, ciężko o to czasem i w 20tc. Chyba ze jesteś extremalna chudzina, ale mimo to nie wiem
kurczę, szkoda, ze bez usg.
Kkkaaarrr, nie ma sensu komentować... ale dodam tylko tyle, ze niestety faceci mimo tej sytuacji są w większości bardziej wyrozumiali niż inne kobiety. Zwłaszcza starsze.Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
nick nieaktualnyDziewczyny jeśli chcecie zrobić zakupy w H&Mie dla siebie albo dla bobasa to z kodem 0990 jest -20% na zakupy online
kod jest do 12.05 ważny
ja właśnie zamówiłam kolejne ciuszki dla bejbikaKasiaP, moni05, wiktoriaa, CodziennoscM, Aguuula;2525, Cabrera, pOla34, przedszkolanka:), Spirit, Jupik, kasia1518 lubią tę wiadomość
-
Aaaa Sunshine kocham Cię ❤️ Robię 🥰 na h&m mama tez?Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
nick nieaktualny
-
Tam jest tyle pięknych rzeczy... chyba całą wypłatę bym przepuściła... no, może pół.Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
moni05 wrote:Karo, niemożliwe na Twoim etapie raczej, ciężko o to czasem i w 20tc. Chyba ze jesteś extremalna chudzina, ale mimo to nie wiem
kurczę, szkoda, ze bez usg.
Kkkaaarrr, nie ma sensu komentować... ale dodam tylko tyle, ze niestety faceci mimo tej sytuacji są w większości bardziej wyrozumiali niż inne kobiety. Zwłaszcza starsze.
Jakaś extra chuda nie jestem 😂 ale kurde jak tak leżałam i polewalam woda brzuch to właśnie taką gulka kilka razy i się zaczęłam zastanawiać 🤔😂 -
nick nieaktualnyKurcze, a ja mam jakąś blokadę wewnętrzną z zakupami...no nie mogę się odważyć na zakup nawet "glupiego" body
zamówiłam tylko dla eM. na dzień ojca body z napisem "dasz radę Tatusiu" i strzałkami gdzie idzie ręka, a gdzie nogamoni05 lubi tę wiadomość
-
kkkaaarrr wrote:A teraz historia z cyklu 'ręce opadają'.. Byłam dziś na pobraniu krwi na tarczyce. Borysowi też musiałam pobrać, więc pojechaliśmy razem, on lubi patrzeć, że najpierw coś mama lub tata, a potem on tak samo.
Staję pod gabinetem bez kolejki. Już mam wchodzić, a jakiś facet się pcha mówiąc, że teraz jego numerek. Jakaś kobieta mu mówi, że panie w ciąży bez kolejki i pokazuje nalepkę na drzwiach. A ten facet na to: "ona może i w ciąży, ale z dzieckiem wchodzi" i pcha się dalej. Na szczęście pielęgniarka poprosiła mnie i Borysa, a pan musiał sobie poczekać.
Uprzejmość pierwsza klasa i ta daleko posunięta kultura osobista w doborze użytych słów...
Co za burak ( nie obrażając warzyw). A jak idziesz z dzieckiem to normalne raczej. Gdzie masz je zostawić?? Toć on mały musi być pod opieką. Ale takich niestety ludzie jest pełno. Na chamstwo tylko chamstwem
Bartuś 19.09.2019 20:14
37 tydzien 1 dzien
Witaj synku -
Cabrera... ja tez mam blokadę. Nie mam nic. Ale chyba dzisiaj kupię choćby pare szt. W ramach terapii, muszę sobie pokazać, ze ta ciąża istnieje naprawdę a dzidziuś ma się dobrze i naprawdę niedługo z nami będzie 😊Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa miałam blokadę i też początkowo myslalam, ze dopiero po połówkowych się odważę, ale uznałam, że bejbik musi wiedzieć, że na niego czekamy
a skąd miałby wiedzieć, jakbym tych kilku ciuszków nie kupiła 😅
Cabrera, moni05, Dominika32, Kookosowa lubią tę wiadomość
-
Cabrera wrote:Kurcze, a ja mam jakąś blokadę wewnętrzną z zakupami...no nie mogę się odważyć na zakup nawet "glupiego" body
zamówiłam tylko dla eM. na dzień ojca body z napisem "dasz radę Tatusiu" i strzałkami gdzie idzie ręka, a gdzie nogamoni05 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny