Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasiulina, uwielbiam pasztetową ❤️😁
Przedszkolanka - ja tez najlepiej czuje na wznak, bo wtedy z tej macicy taka twarda górka... no i a lewym boku tez, ale młode się przemieszcza z jednej na druga stronę pępka.
Tez trzymam kciuki za resztę dziewczyn ✊🏻✊🏻 Ja dopiero o 17:45...a Wy?
Kasiulina, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
Cześć dziewczyny! Jak samopoczucie, już wam weekendowe doły przeszły? Gratuluję pozytywnych wizyt. Ja też wczoraj miałam wizytę, dziewczynka potwierdzona
Następne połówkowe 3.06. Wtedy się więcej dowiem bo u nas na kasę chorych się mało co sprawdza
coś tam mi w karcie nabazgrał 216 ale nie wiem czy to już waga dziecka taka? Chyba niemożliwe
I kazał nie jeść tyle białego pieczywa, ryżu itp, bo za szybko przytyłam 😅 Pozdrowienia i miłego wtorku
Kookosowa, Cabrera, Karooo93, japonka, Kasiulina, wiktoriaa lubią tę wiadomość
-
Kasia, gratuluje 🍑 😁 tak, bardzo możliwe, ze dziecko w 18tc ma już 216 gram. Nie patrz na suwaczek, tam są bzdury
moje „maleństwo” miało w 14tc 99gram, także teraz, po 4,5 tygodnia aż się boje 😂🥰
KasiaP, Kasiulina lubią tę wiadomość
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
Kokosowa, to wchodzimy prawie równo 😊 u mnie ptaszki ćwierkają, słoneczko swieci a zimno jak... 😬
Kasia, strasznie realne 😊 czekam na dzisiejsze dobre wiadomości podczas wizyty i napadam na pepco 😁Kasiulina, Kookosowa lubią tę wiadomość
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
No i wyspana! Jezu jakie cudowne uczucie
Życzę dzisiaj szczegółowych i szczęśliwych wizyt
Mnie stuka z lewej jak leżę na prawym bokua teraz chwilę poleżę na wznak to zobaczę czy fika
Kurcze takie maleństwo a tyle radości dajea weekend mam z młodym na kibicowaniu zaklepany, lubię z nim taki czas.
Karooo93, Kookosowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kasia1518 wrote:Dziś mnie poinformowali że lekarz może wystawić l4 na 3 dni do tyłu ale i też 3 dni do przodu. A ja już chciałam przekładać wizytę z 15.05 na 18.05 - bo koniecznie muszę mieć L4 od 18.05., bo do 17.05 jestem na rodzicielskim
No i witam sie kolejnego dnia, ciesze sie, ze same dobre wiadomosci z wizyt.
Ja mam miec w tym tyg dodatkowe usg z przeplywami, mieli zadzwponic kiedy, a narazie echo, dam im jeszcze szanse do jutra...
Teraz lece pod prysznic i do kosmetyczki na maly relax . Milego dnia dziewczyny.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2019, 10:30
-
KasiaP wrote:Cześć dziewczyny! Jak samopoczucie, już wam weekendowe doły przeszły? Gratuluję pozytywnych wizyt. Ja też wczoraj miałam wizytę, dziewczynka potwierdzona
Następne połówkowe 3.06. Wtedy się więcej dowiem bo u nas na kasę chorych się mało co sprawdza
coś tam mi w karcie nabazgrał 216 ale nie wiem czy to już waga dziecka taka? Chyba niemożliwe
I kazał nie jeść tyle białego pieczywa, ryżu itp, bo za szybko przytyłam 😅 Pozdrowienia i miłego wtorku
KasiaP lubi tę wiadomość
-
A teraz historia z cyklu 'ręce opadają'.. Byłam dziś na pobraniu krwi na tarczyce. Borysowi też musiałam pobrać, więc pojechaliśmy razem, on lubi patrzeć, że najpierw coś mama lub tata, a potem on tak samo.
Staję pod gabinetem bez kolejki. Już mam wchodzić, a jakiś facet się pcha mówiąc, że teraz jego numerek. Jakaś kobieta mu mówi, że panie w ciąży bez kolejki i pokazuje nalepkę na drzwiach. A ten facet na to: "ona może i w ciąży, ale z dzieckiem wchodzi" i pcha się dalej. Na szczęście pielęgniarka poprosiła mnie i Borysa, a pan musiał sobie poczekać.
Uprzejmość pierwsza klasa i ta daleko posunięta kultura osobista w doborze użytych słów... -
Ja dzisiaj o 17.30 wizytuje,ale obawiam się,że bez USG 🤔
Dzisiaj też bardzo słabo spałam ... Pierwszy raz mogę powiedzieć,że mnie brzuch bolał, chyba pora i czas zacząć brać magnez.
Dziewczyny czy to możliwe,że maluch może się już tak wypychać,że widać guleczke?
Wczoraj jak leżałam w wannie normalnie koło pępka po lewej stronie guleczka 😊😁 i tak się zastanawiam ... 🤔 -
kkkaaarrr wrote:A teraz historia z cyklu 'ręce opadają'.. Byłam dziś na pobraniu krwi na tarczyce. Borysowi też musiałam pobrać, więc pojechaliśmy razem, on lubi patrzeć, że najpierw coś mama lub tata, a potem on tak samo.
Staję pod gabinetem bez kolejki. Już mam wchodzić, a jakiś facet się pcha mówiąc, że teraz jego numerek. Jakaś kobieta mu mówi, że panie w ciąży bez kolejki i pokazuje nalepkę na drzwiach. A ten facet na to: "ona może i w ciąży, ale z dzieckiem wchodzi" i pcha się dalej. Na szczęście pielęgniarka poprosiła mnie i Borysa, a pan musiał sobie poczekać.
Uprzejmość pierwsza klasa i ta daleko posunięta kultura osobista w doborze użytych słów... -
w ogole nie rozumiem, czemu dzieci tez nie maja pierwszenstwa w labach, tylko maja stac w tych bakteriach, tzn ja sie nie spotkalam. W sumie ja mam swoje dojscia i jakos zawsze nam sie udaje sprawnie ogarnac temat jak jest potrzeba ale ogolnie uwazam, ze tez powinno byc to uwzglednione.
kkkaaarrr lubi tę wiadomość