Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kkkaaarrr ale fajnie ! a zarodek ile miał?
Moni,Jupik podaje linka:
https://www.apteka-melissa.pl/produkt/pregna-vomi-20-szt,31210.html
Ja od lekarza nic nie dostalam poprzednio,dopiero w szpitalu i po (jakieś tabletki czerwone).
Moni na to liczę,bo na prawde mega hardcore by był. Dlatego zwlekalam tyle..
Jupik i oby bez rzyga się obylo,limit wyczerpany
Kiniorek podobno dla dziecka lepsze wyleczenie niż nie, wiec bedziesz dzielna i po bóluWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2019, 22:36
moni05, Jupik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Przedszkolanka, nie mierzyl, bo to bylo w zasadzie takie zgrubienie na cialku zoltym, pewnie ok 1mm. Gdzies widzialam okreslenie, ze na poczatku to wyglada jak pierscionek z brylantem i to bardzo trafne okreslenie, tylko ten 'brylancik' taki dopiero co
Edit: tu to czytałam https://mamaginekolog.pl/usg-wczesnej-ciazy-jak-interpretowac/ i dzis wygladalo to jak na tym zdjeciu, tylko 'brylancik' troche mniejszyWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2019, 23:02
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, ja dziś znów zaobserwowałam plamienia, przestraszyłam się, bo takie jakby ciemniejsze i pojechaliśmy do lekarza. Efekt taki - faktycznie jakieś plamienie jest, ale najprawdopodobniej niegroźne, dostałam duphaston i luteinę. Dodatkowo zobaczyłam pęcherzyk żółtkowy, zarodek 2,8 mm i bijące serduszko także dzień pełen wrażeń jestem zarówno pełna radości jak i obaw. Generalnie mam leżeć i dużo odpoczywać, kontrola za dwa tygodnie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2019, 23:04
przedszkolanka:), Jupik, Niecierpliwa..., Paolka_25, kkkaaarrr lubią tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:Kkkaaarrr nie słyszałam nigdy o tym stwierdzeniu,ale może i ja w czwartek zobacze swój brylancik
Meerici uff to odpoczywaj i póki co niczym się nie martw szybko serduszko zobaczylasprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Kochane dobrej, spokojnej nocy i jak najmniej wizyt w toalecie.
Wysypiajcie się :*
Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny. Proszę, napiszcie czy też Wam ustąpiło to uczucue ciągnięcia w brzuchu? Ja od wczoraj nic! W niedziele kłucia ale takie delikatne i wszystko ustąpiło. Oczywiście martwię się tym, ze macica przestała sie rozciągać. Sorry za panikę.Wrzesień 2019, urodził się synuś 💙
Czerwiec 2022, urodziła się córcia❤
4xIUI ,3x transfer ,1x crio ,1x transfer -biochemiczna , 1x crio , drugi crio -
Aguuula;2525 wrote:Cześć dziewczyny. Proszę, napiszcie czy też Wam ustąpiło to uczucue ciągnięcia w brzuchu? Ja od wczoraj nic! W niedziele kłucia ale takie delikatne i wszystko ustąpiło. Oczywiście martwię się tym, ze macica przestała sie rozciągać. Sorry za panikę.
-
przedszkolanka:) wrote:Ja nie mam też nic takiego. Jak popracuję to mam lekkie bóle @ ale to tyle.Wrzesień 2019, urodził się synuś 💙
przedszkolanka:) wrote:A masz inne objawy?Wrzesień 2019, urodził się synuś 💙
Wpiszecie mi wizytę usg na 12/02?
Dzisiaj idę do dentysty, zatkać dziury jeżeli jakieś są.
Nadal zero objawów, tylko piersi. W poprzedniej ciąży już mnie odrzucało od niektórych zapachów.
Zaraz się posypie fala hejtu ale ja się zastanawiam czy karmić piersią.
Z córką mam traumatyczne wspomnienia i przez to straciłam pokarm po 2 miesiącach i teraz zastanawiam się czy w ogóle się w to pakować.