Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Aguuula;2525 wrote:Mam lekką zgagę cały czas, bolące piersi ale to od progesteronu bo biorę i nic poza tym. Tak od samego początku.
Klamka ciesz się . Ja nie mam,ale zdarzy sie mulenie na głodniaka albo jak zjem za dużo ;p -
przedszkolanka:) wrote:A jak kaszlesz,kichasz,zerwiesz się za szybko to nie ciagnie / boli Cię?
Klamka ciesz się . Ja nie mam,ale zdarzy sie mulenie na głodniaka albo jak zjem za dużo ;pWrzesień 2019, urodził się synuś 💙
Czerwiec 2022, urodziła się córcia❤
4xIUI ,3x transfer ,1x crio ,1x transfer -biochemiczna , 1x crio , drugi crio -
Klamka1982 wrote:Wpiszecie mi wizytę usg na 12/02?
Dzisiaj idę do dentysty, zatkać dziury jeżeli jakieś są.
Nadal zero objawów, tylko piersi. W poprzedniej ciąży już mnie odrzucało od niektórych zapachów.
Zaraz się posypie fala hejtu ale ja się zastanawiam czy karmić piersią.
Z córką mam traumatyczne wspomnienia i przez to straciłam pokarm po 2 miesiącach i teraz zastanawiam się czy w ogóle się w to pakować.
Czytałam o osobach które nie karmily bo chciały chodzić w koronkowych stanikach a nie w stanikach dla karmiących matek. Więc przy tym trauma to nie najgorszy powód.
Mój syn odrzucił cyca wcześnie. Na początku było mi smutno ale z perspektywy czasu już na to inaczej patrzę. Przynajmniej nie musiałam walczyć przy odstawieniu bo sam zdecydował. Zresztą ja i tak planowałam karmić tylko do momentu kiedy pojdzie na nogi. Karmienie chodzacego dziecka jest nie dla mnie. -
przedszkolanka:) wrote:To dobrze,teź tak mam
Ja dzisiaj lekka chrypka ,po wstaniu katar. Walcze nadal,ale od kaszlu brzuch boli..
Kochana, to herbatka z cytryną i kocykWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2019, 08:49
Wrzesień 2019, urodził się synuś 💙
Czerwiec 2022, urodziła się córcia❤
4xIUI ,3x transfer ,1x crio ,1x transfer -biochemiczna , 1x crio , drugi crio -
nick nieaktualnyAguuula każdy się martwi. Sporo u nas w wątku jest dziewczyn po poronieniu, ale to że się będziesz zamartwiać fasolce nie pomoże. Trzeba być dobrej myśli
A objawy raz są, a raz ich nie ma. Nawet to, że są nie gwarantuje, że będzie dobrze, więc wrzuc na luz, bo to jedyne, co może pomócprzedszkolanka:), Aguuula;2525 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAguuula;2525 wrote:Ja chyba zwariuję! Zamiast się cieszyć to wsłuchuję się w organizm na kazdym kroku. Tym bardziej ze to ciąża po inv. Strasznie się boję.
Kochana, to herbatka z cytryną i kocyk
Ja mam podobnie, każde jakieś zakucie gdzieś indziej ... i jeszcze mi cos na rece wyskoczylo i muszę zalatwic skierowanie do dermatologa dzisiaj
Trzymajcie dziewczyny kciuci żeby dziś na USG było wszystko dobrze, od rana chce mi się ryczeć, w sumie już ryczałam od głupiej piosenki ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2019, 08:59
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja dzisiaj sobie pomyslalam fajnie. Cycyki mniej bola. Nie kłuje, bez mulenia. Popaikalam sie deo i za chwile byl nocny zwrot... Zobaczymy jak dalej. Ale ciagle sie nie wysypiam.
Kto dzisiaj wizytuje? Trzymam kciukiWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2019, 09:12
-
Ja się rozłożyłam wczoraj, a dziś w nocy mi Kinga prawie 40 st.dostala, rewela..
Klamka, co do kp. Tak jak pisalam, u mnie też była tragedia, ale zaparlam się i karmiłam. Rozumiem jednak, jak ktoś szybko rezygnuje, albo nie chce drugi raz karmić. Niemniej nawet 2 tyg.karmienia jest o niebo lepsze niż nie karmienie w ogóle. Małe dostanie siarę, bakterie które mu wyściełają układ pokarmowy, i oczywiście przeciwciała bardzo ważne w początkowym okresie. Więc ja bym na Twoim miejscu spróbowała z takim marginesem, że jak się nie uda trudno. Poza tym są teraz fajne poradnie laktacyjne gdzie pokazują co i jak. Jak powodem jest trauma a nie koronkowy stanik i brak obwisłych cycków to spróbuj się przełamać a co będzie to będzie. -
Niecierpliwa... wrote:Ja mam podobnie, każde jakieś zakucie gdzieś indziej ... i jeszcze mi cos na rece wyskoczylo i muszę zalatwic skierowanie do dermatologa dzisiaj
Trzymajcie dziewczyny kciuci żeby dziś na USG było wszystko dobrze, od rana chce mi się ryczeć, w sumie już ryczałam od głupiej piosenki ... -
nick nieaktualnyBaylee wrote:O której masz usg i pierwsze? Ja też mam dziś. Właśnie czekam w klinice i też się denerwuje
Trzymam kciuki daj znać po
Zrobiłam sobie test ciążowy żeby sie podbudować i kreska ładna ale tylko na chwile uspokoiłoprzedszkolanka:), Paolka_25 lubią tę wiadomość
-
Klamka1982 wrote:Wpiszecie mi wizytę usg na 12/02?
Dzisiaj idę do dentysty, zatkać dziury jeżeli jakieś są.
Nadal zero objawów, tylko piersi. W poprzedniej ciąży już mnie odrzucało od niektórych zapachów.
Zaraz się posypie fala hejtu ale ja się zastanawiam czy karmić piersią.
Z córką mam traumatyczne wspomnienia i przez to straciłam pokarm po 2 miesiącach i teraz zastanawiam się czy w ogóle się w to pakować.
. Teraz mały śpi cała noc a ja razem z nim i to na odpowiada. -
Niecierpliwa... wrote:ok 12 mam wizytę i tak pierwszą.
Trzymam kciuki daj znać po
Zrobiłam sobie test ciążowy żeby sie podbudować i kreska ładna ale tylko na chwile uspokoiłoNiecierpliwa... lubi tę wiadomość
-
Meerici a obstawiasz, że kiedy miałaś owu? Bo u mnie owu była (chyba ) 8go stycznia. Dzisiaj według om mam 5+5 zastanawiam się czy ktoś już tam zamieszkał owu wyszła mi w 12 DC a przy staraniach o pierwsze Bobo owu miałam dopiero w 21 DC. Taka rozbieżność...Paolka _25