Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
przedszkolanka:) wrote:A u mnie biegunka. Zaczynam panikowac znowuWrzesień 2019, urodził się synuś 💙
Czerwiec 2022, urodziła się córcia❤
4xIUI ,3x transfer ,1x crio ,1x transfer -biochemiczna , 1x crio , drugi crio -
Cześć Dziewczyny
Nieśmiało przycupnę tutaj.
wg aplikacji: 16.01 owulacja, 29.01 2 testy z delikatnymi kreskami, 30.01 Beta 664,63, 31.01 znów 2 testy w domu - bardzo wyraźne kreski. Wczoraj robiłam znów betę, dzisiaj mąż odbierze wyniki, a o 16.20 wizyta u ginekologa.
Całkowita świeżynka ze mnie w tym temacie. Poczytałam wpisy i widzę, że sporo ma przykre doświadczenia, co powiem szczerze trochę mnie przytłoczyło, ale oczywiście staram się pozytywnie myśleć.
Aplikacje pokazują termin na 10-11.10.2019
Trzymam za Was wszystkie kciuki!moni05, meerici, mila_88, Dominika32, Paolka_25, Jupik lubią tę wiadomość
Termin: 11.10.2019
5.02.19 - Pęcherzyk 6mm
19.02.19 - Jest serduszko! nasze maleństwo ma 9,6 mm
-
PEwa wrote:Cześć Dziewczyny
wg aplikacji: 16.01 owulacja, 29.01 2 testy z delikatnymi kreskami, 30.01 Beta 664,63, 31.01 znów 2 testy w domu - bardzo wyraźne kreski. Wczoraj robiłam znów betę, dzisiaj mąż odbierze wyniki, a o 16.20 wizyta u ginekologa.
Całkowita świeżynka ze mnie w tym temacie. Poczytałam wpisy i widzę, że sporo ma przykre doświadczenia, co powiem szczerze trochę mnie przytłoczyło, ale oczywiście staram się pozytywnie myśleć.
Trzymam za Was wszystkie kciuki!
Gratulacje! Tylko nie zdziw się i nie zmartw jak ginekolog nic dziś nie zobaczy. To baaaardzo wcześnie na wizytę. -
PEwa wrote:Cześć Dziewczyny
Trzymam za Was wszystkie kciuki!
Witamy, rozgość się
Serdecznie Ci gratuluję :*
Ale jest jedna ważna rzecz... Nie mierz się miarą innych, bo zwariujesz. Każda z nas ma zupełnie inne przeżycia, nie możemy się nakręcać. Ty i Twój Okruszek potrzebujecie teraz spokojuGrudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
przedszkolanka:) wrote:A u mnie biegunka. Zaczynam panikowac znowu
Nie panikuj. W wielu artykułach czytałam, że biegunki i częste wypróżnianie we wczesnej ciąży jest normalne. Jelita przyspieszają, no i kurczę, to a sens. Ta macica puchnie, jak to ma być tam wszystko ściśnięte?
To nic złego, pij dużo i jedz normalnieprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
przedszkolanka:) wrote:A u mnie biegunka. Zaczynam panikowac znowu
-
kkkaaarrr, to ja polecam owsiankę. Ja sobie zalewam płatki owsiane i nasiona chia mlekiem migdałowym (można zwykłe, jeśli Ci nie szkodzi) odstawiam na 2h, potem dodaję garść orzechów lub migdałów (mogą być też pestki, np. dyni) i oczywiście świeże owoce (np. borówki, kiwi) i wcinam na drugie śniadanie. Pomaga wyregulować pracę jelit przy zaparciach.2019.11.14 dwa bijące serduszka
2019.12.27 dziewczynki;)
2020.06.18 po drugiej stronie lustra;-)
ponad 4 lata starań; 2019.02. poronienie 9tc
-
Wiem, że wcześnie więc staram się myśleć racjonalnie i nie nastawiam się dziś na zbyt wielkie przeżycia termin ustalił ginekolog jak zadzwoniłam do niego po pierwszych testach, zobaczymy jaka beta dzisiaj wyjdzieTermin: 11.10.2019
5.02.19 - Pęcherzyk 6mm
19.02.19 - Jest serduszko! nasze maleństwo ma 9,6 mm
-
Dziękuję dziewczyny za wparcie.
W dupie mam koronki i wiszące cycki, przy poprzednim karmieniu miałam tak zmasakrowane sutki, że płakałam i krzyczałam kiedy przystawiałam Emilę, niejednokrotnie z bólu miałam ochotę oderwać ją od piersi, wyjść i już nie wrócić.
Emila jadła co 1,5h bo miałam mało pokarmu przez te przeżycia i w końcu całkiem straciłam po 2,5 miesiącach. Emila zdrowa jak ryba ale jak wrócę wspomnieniami do tamtych karmień...
Ale spróbuję.... Spróbuję.moni05, Jupik lubią tę wiadomość
-
Klamka1982 wrote:Dziękuję dziewczyny za wparcie.
W dupie mam koronki i wiszące cycki, przy poprzednim karmieniu miałam tak zmasakrowane sutki, że płakałam i krzyczałam kiedy przystawiałam Emilę, niejednokrotnie z bólu miałam ochotę oderwać ją od piersi, wyjść i już nie wrócić.
Emila jadła co 1,5h bo miałam mało pokarmu przez te przeżycia i w końcu całkiem straciłam po 2,5 miesiącach. Emila zdrowa jak ryba ale jak wrócę wspomnieniami do tamtych karmień...
Ale spróbuję.... Spróbuję.
Jesteś dzielna
Masz nasze wsparcie :* nie wypowiadam się za większość, ale ja i z pewnością kilkanaście innych... Żadna nie będzie Cię oceniaćGrudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
nick nieaktualny
-
Mila, dzięki, ale niestetu nic mnie nie rusza. Przyswajam bardzo duze ilosci naturalnego blonnika, ziarna w roznej postaci zwyczajnie lubie, wiec czesto jem. Suszone sliwki tez cwiczylam. Nawet w akcie desperacji pamietam kiedys sok z ogorkow kiszonych popijalam mlekiem i co? I nic...
-
Ja dzis ledwo przezylam noc i poranek... w nocy obudzily mnie silne mdlosci, tak mi bylo niedobrze, ale balam sie wstac, ze niedobiegne. Glupie wiem... czekalam az troche przejdzie i przeszlo nad ranem, do tego czulam parcie na... odbyt? Normalnie czulam jak ma przyjsc rozwolenienie... i rano przyszlo niestety... tak mnie brzuch strasznie bolal, ze az jeczalam na toalecie i nogi mie dretwialy. Odrzucilo mnie nawet rano od ulubionej kawy... przedszkolanko lacze sie w cierpieniu...
10dpo-18,5 beta, 12dpo-94,6 beta
24 lata