Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Niecierpliwa... wrote:Endometrium też nie ciążowe.
Ale na razie i tak czekanie zostaje
Sprawdzaj sobie bete co kilka dni, a najlepiej co 48h
jeśli rośnie to nic się nie martw, czasami nawet w 8 tc się coś pokazuje na usg.
Nie słuchaj też odrazu lekarza, że ciąża pozamaciczna, bo jeśli by tak było to powinien Ci pokazać tą ciąże w jajnikach np na usg
Też mi lekarka mówiła że CP, a tydzień później miałam już pęcherzyk 10 mmNiecierpliwa... lubi tę wiadomość
🎂26.06.2020 - 3660g 54cm 👶🏻 -
Agu1 wrote:Ja karmiestarszaka ale czuhesie przez to uwiazana... niechce tego znowu ze nigdzie nie mozna isc tylko w domu. Ja mam plan odciagacilesieda a jak juz sie nie bedzie dalo to trudno... ale wyjdzie jak wyjdzie
-
Dominika32 wrote:Dziewczyny jajniki mnie bolą na maxa zwlaszcza lewy... A i pęcherz mnie ciagle ciśnieWrzesień 2019, urodził się synuś 💙
Czerwiec 2022, urodziła się córcia❤
4xIUI ,3x transfer ,1x crio ,1x transfer -biochemiczna , 1x crio , drugi crio -
Dziewczyny,
u mnie niestety niezbyt dobrze. Pojawił się pęcherzyk żółtkowy, ale zarodka nie ma. A na tym etapie powinien być, zwłaszcza, że u mnie dokładnie wiadomo kiedy doszło do zapłodnienia. Lekarka powiedziała, że jest nadzieja, bo widziała takie przypadki, gdy zarodek się pojawiał później, ale na ten moment nie wygląda to dobrze - spodziewała się zobaczyć więcej.
Oczywiście mam zlecone dodatkowe badania (bo zaraz któraś napisze, że to za szybko, że lekarka konował albo coś). Staram się podejść do tego racjonalnie. Wiem, że szanse są, ale małe.
Myślę, że na razie nie będę tu zaglądać. Na pewno zrozumiecie.
Trzymajcie się ciepło, spokojnych i nudnych ciąż Wam życzę:*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2019, 19:45
2019.11.14 dwa bijące serduszka
2019.12.27 dziewczynki;)
2020.06.18 po drugiej stronie lustra;-)
ponad 4 lata starań; 2019.02. poronienie 9tc
-
nick nieaktualny
-
Mila, Niecierpliwa ja w pierwszej ciąży zarodek zobaczyłam dopiero w 8tc. Także jeszcze nic nie jest przesądzone!! Zaciskam za Was kciuki baaaardzooo mocno!
Eh jeśli o mycie okien chodzi... To powiem Wam, że mój mąż umył w sobotę i firanki też wyprał a ja zdychałam z gorączką...
A dziś pisałam Wam zrobiłam chatę na błysk a teraz przy kolacji mąż jak się zamachnął... To hoho Ho! Przewrócił kubek z kakao syna i zalał pół kuchni wraz ze ścianą i parapetem... Bravo on!Paolka _25 -
Przepraszam kochane, dziś kiepski dzień, stres mnie bierze bardzo mocno już przed jutrem...
Mila, zaciskam kciuki i skupiam swoją energię na Tobie i Twoim Okruszku. Wierzę, że będzie dobrze :*Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019