Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Paolka_25 wrote:PEwa jak po wizycie??
Zobaczyłam pęcherzyk
6 mm, a jakie szczęście!
Na początku wyglądał jak spłaszczony bo mam tyłozgięcie macicy, ale zaraz lekarz przekręcił inaczej i na zdjęciu mamy ładne kółeczko
Następna wizyta za 2 tygodnie, czyli 19.02.2019 i wtedy mam nadzieję zobaczyć więcej według aplikacji będzie to 5 dzień 7 tc
Kolejna wizyta ustalona na 5.03.2019 i wtedy będziemy zakładać kartę ciąży.
Ale lekarz powiedział, że "można już się cieszyć"
Kiniorek91, przedszkolanka:), moni05, Jupik, meerici, Paolka_25, kkkaaarrr lubią tę wiadomość
Termin: 11.10.2019
5.02.19 - Pęcherzyk 6mm
19.02.19 - Jest serduszko! nasze maleństwo ma 9,6 mm
-
nick nieaktualny
-
Przedszkolanko, żeby dostać zasiłek musiałaś płacić dobrowolną składkę chorobową i nie mogłaś spóźnić się w ciągu 3 miesięcy ani o jeden dzień z ZUS-em. Jak dostaniesz zasiłek, to płacisz tylko składkę zdrowotną za czas zasiłku. No i oczywiście będąc na zwolnieniu nie możesz robić NIC w związku z działalnością, bardzo to obecnie kontrolują.
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry!
Wyspane? Jak się spało?
U mnie tragedia, pozycji wcale nie mogłam sobie znalezcGrudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
Spało się super, ja teraz bardzo dobrze sypiam wiem że każda inaczej z nas przechodzi ciążę ale sama nie wiem co myśleć. Was wszystkie od czegoś odrzuca albo macie na coś smaki a u mnie nic... jem jak wcześniej i zadnych zachcianek ani mdłości nie mam. Jedyne co to piersi mnie bolą ale nie sa jakieś nabrzmiale... brzuch wcześniej bolał a teraz nic. Wizyta dopiero za 2 tygodnie, mam nadzieję ze fasolka rośnie...
moni05 lubi tę wiadomość
13 cs szczęśliwy ❤
25.01 beta 197
28.01 beta 599
31.01 beta 1636 -
cześć dziewczyny, mogę dołączyć? :)tydzień temu zobaczyłam II upragnione kreseczki, jutro druga wizyta :)po roku starań i walce z PCOS zaskoczyło niespodziewanie
moni05, Paolka_25, kkkaaarrr lubią tę wiadomość
kwiecień 2013 r. stwierdzone PCO
sierpień 2014 r. II kreseczki po 4 cyklach z Clo i Bromergonem
maj 2015 Oliweczka
grudzień 2017 r. zaawansowane PCOS kolejne starania rozpoczęte...
30.01.2019 r. .... II kreseczki -
Dominika32 wrote:Witaj kasica ja też 30.01 zobaczylam swoje 2 kreski:)
Ja wyspana,ale dziwnie się czuje bo brzuch mnie nie boli,a od 3 tyg bolal mnie codziennie.Zaczynam panikowac... daje mu czas do piątku... Ma znowu BOLEC
Ja też nie śpię od tygodnia zasypiam z córcią przed 21 a potem jestem rozbita jak wstanę i buszuję do 24
u mnie wczoraj była panika bo przy PCOS każdy ból brzucha niepokoi, ale jutro wizyta to zobaczymy co z moim groszkiem ten ostatni, szczęśliwy cykl był tak dziwny, że ciężko dokładnie określić tydzień ciążykwiecień 2013 r. stwierdzone PCO
maj 2015 Oliweczka
Hej
Ja spałam dobrze,mimo iż bałam się bezsenności przez lekki katar. Od rana mnie muli,ale jak tak ma być to będzie super ;p
Odliczam do jutrzejszej wizyty!!
Moni powodzenia dzisiaj!!
Witaj KasicaWiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2019, 09:01
-
basia1987 wrote:Spało się super, ja teraz bardzo dobrze sypiam wiem że każda inaczej z nas przechodzi ciążę ale sama nie wiem co myśleć. Was wszystkie od czegoś odrzuca albo macie na coś smaki a u mnie nic... jem jak wcześniej i zadnych zachcianek ani mdłości nie mam. Jedyne co to piersi mnie bolą ale nie sa jakieś nabrzmiale... brzuch wcześniej bolał a teraz nic. Wizyta dopiero za 2 tygodnie, mam nadzieję ze fasolka rośnie...
Rośnie na pewno, ja tak miałam w pierwszej ciąży zaczęłam ją czuć jak młoda zaczęła się ruszać jest dobrze :*basia1987 lubi tę wiadomość
Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
Dziękuję Przedszkolanka :*
Staram się trzymać jakoś
Tak obserwuję i z nas takie masochistki... Lepiej żeby bolało niż nie, lepiej mieć mdłości niż nie... serio, dziwne z nas twory.przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
nick nieaktualny
-
przedszkolanka:) wrote:Hej
Ja spałam dobrze,mimo iż bałam się bezsenności przez lekki katar. Od rana mnie muli,ale jak tak ma być to będzie super ;p
Odliczam do jutrzejszej wizyty!!
Moni powodzenia dzisiaj!!
Witaj Kasica
Ja też mam jutro wizytę, trzymam kciuki za nas dwie
u mnie z objawów dziwne zachcianki jedzeniowe i mdłości w mało spodziewanych momentach, już zaliczyłam w niedzielę wieczorem randkę z toaletaWiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2019, 09:13
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
kwiecień 2013 r. stwierdzone PCO
maj 2015 Oliweczka
Cześć Kasica
U mnie nocka całkiem ok, rano obudzili nas robotnicy bo robią remont na klatce.
Moni trzymam kciuki za wizytę
PEwa fajnie, że jest pęcherzyk czekaj teraz na groszka
Kurczę przez te Wasze wizyty korci mnie iść wcześniej by coś podejrzeć... Ale muszę się trzymać planu, jeszcze półtora tygodnia, dam radę! No kto jak nie jaWiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2019, 09:27
moni05 lubi tę wiadomość
Paolka _25 -
Paolka_25 wrote:Cześć Kasica
U mnie nocka całkiem ok, rano obudzili nas robotnicy bo robią remont na klatce.
Moni trzymam kciuki za wizytę
PEwa fajnie, że jest pęcherzyk czekaj teraz na groszka
Kurczę przez te Wasze wizyty korci mnie iść wcześniej by coś podejrzeć... Ale muszę się trzymać planu, jeszcze półtora tygodnia, dam radę! No kto jak nie ja
Dziękuję i podziwiam wytrwałość!
Ja tam nie wytrzymie, no nie ma szansGrudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019