Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
paulina2811 wrote:Mimo, że wizytę mam 18 to strasznie chciałabym wiedzieć czy wszystko w porządku
13 cs szczęśliwy ❤
25.01 beta 197
28.01 beta 599
31.01 beta 1636 -
Ja zrobiłam 1 test. I potem już beta.
W poprzedniej ciąży 2 bo jeden w nocy i nie mogłam uwierzyć, więc powtarzałam rano. Dla mnie beta i tak bardziej wiarygodna. Testy na pamiątkę mam, ale, żeby sikać po 5 razy jakoś nie czułam potrzeby
Mój ulubiony rożek Kini jest właśnie z minky. Miałam też kupić kocyk, ale tyle innych podostawalam, że już sensu nie było.
Przedszkolanka, napisz, gdzie sprzedajesz.
Mąż właśnie wczoraj wziął 4 dni na opiekę nad Kingą. Bo ja też byłam dętka i nie wiadomo było jak ta infenkcja się potoczy. Ale doczytałam, że w przypadku dziecka do 2 lat nawet jak jestem świeża i pachnąca i siedzę z nią w domu to w teorii to 60 dni się należy.przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
basia1987 wrote:Mnie też korci a wizyta dopiero 22.02 byłam dzis u mojej ginki po zaświadczenie do pracy ze jestem w ciąży bo dobpracy potrzebuje. Nie chciała mimo wszystko robic dziś usg bo mówi ze to za wcześnie i ze to niebezpieczne. Ja jej bardzo ufam wiec nie mam wyjścia czekam musi byc ok
basia1987 lubi tę wiadomość
Paulina -
kkkaaarrr ja troche sie boje teraz czy ja nie bede miala jakiejs kontroli z zusu. Do 1 stycznia pracowalam w urzedzie gminy, ale nie przedluzyli mi umowy. Od 28 stycznia pracuje w sklepie z zabawkami, dostalam umowe na miesiac na okres probny za najnizsza krajowa, jesli wszystko bedzie ok, to pracodawca ma mi przedluzyc juz na czas nieokreslony i 2800 brutto, mam zamiar oczywiscie pracowac jak najdluzej, co najmniej do konca lipca, bo w sierpniu corki zlobek jest nieczynny, ale wiadomo, ze jesli cos bedzie nia tak to l4 i teraz boje sie, bo w sumie umowe podpisalam, a nastepnego dnia mialam termin spodziewanej miesiaczki, ktora nie przyszla
10dpo-18,5 beta, 12dpo-94,6 beta
24 lata -
paulina2811 wrote:Dziś też zaczynam 6 tydzień
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2019, 11:58
13 cs szczęśliwy ❤
25.01 beta 197
28.01 beta 599
31.01 beta 1636 -
paulina2811 wrote:ostatnie usg miałam 29 stycznia. Wtedy tylko było widać pęcherzyk 2mm. I tak bardzo się boję, żeby nie był pusty
-
Ja sama się niecierpliwie, ale jeszcze 6dni i będę widziała mojego misia
Wiecie co, termin mam około 7.10. A zabieg miałam 5.10.18. Tak się właśnie zorientowałam, że on do mnie wrócił, silniejszy i zdrowszyprzedszkolanka:), Niecierpliwa... lubią tę wiadomość
-
Kiniorek91 wrote:Ja sama się niecierpliwie, ale jeszcze 6dni i będę widziała mojego misia
Wiecie co, termin mam około 7.10. A zabieg miałam 5.10.18. Tak się właśnie zorientowałam, że on do mnie wrócił, silniejszy i zdrowszy
ja mam termin na 08.10 a zabieg mialam 10.10 juz nie wspomne o tym ze 13 mam urodziny..
Mam dzisiaj kryzys..i to Mega,nic mnie nie boli.. brzuch jak reka odjał cycki tez nie bola...normalnie plakac mi sie chce...Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2019, 12:16
-
kalcia to tak jak ja a za chwile nam dziewczyny beda zazdroscic ze my wizytujemy ja się niecierpliwie bo ostatnim razem w 7tyg nie rozwinęło się nic, a później na wizytach było tylko gorzej, puste jajo płodowe i świat mi się zawalił. Myślałam, że już nie będziemy się starać. Ale się przełamałam i pierwsza wizyta a na usg i ciałko żółtkowe i struktury płodu
Dominika - to jest wszystko dlatego żeby sprawdzić czy się podniesiemy dla nich dobre mamusie będziemyWiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2019, 12:17
-
Kiniorek to wiesz co czuje. Wczoraj bylam na miescie zalatwiac sprawy i juz bylam gotowa do mojego gina zajechac, weszlam nawet na znanylekarz.pl zeby zobaczyc czy jaka wolna godzinka jeszcze jest, ale nie bylo i przejechalam obok jego gabinetu ze smutkiem, ze taka szansa
24 lata -
Dominika ja wczoraj tez mialam przez chwile glupia mysl wieczorem jak dotknelam swoje piersi, a one znowu mi oklaply, a juz byly mocno nabrzmiale... dzis za to rano bylam na basenie i znowu nabrzmiale- cos ten moj organizm mnie w konia robi...
24 lata -
nick nieaktualny