Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Sarrrra wrote:to zdecydowanie mąż miał i ma sie z Toba za dobrze...
sunshine03 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny dzięki za odpowiedź 😊 ta wycieczka to tak w sumie świeża sprawa i musimy ją jeszcze przedyskutować 😉
Najwyżej w tym roku będziemy zwiedzać tylko Polskę 😉
Kiniorek- odpoczywaj więcej, widzę że jesteś też takim typem,któremu ciężko odpocząć 😉mój tata taki jest i ja w sumie też trochę. Jak nie mam zajęcia to sobie wynajduję przeróżne.
Też się niejednokrotnie zastanawiałam nad pania do sprzątania, ale jakoś zawsze dawało się radę 😂 teraz zobaczymy, jeśli Jaś nie pójdzie do przedszkola to może być ciężko ogarnąć mieszkanie 🤔 -
nick nieaktualny.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2021, 23:27
Aguuula;2525, Kookosowa, sunshine03, Goemi, ammarylis, przedszkolanka:), japonka, Karooo93, Dominika32, Cabrera, Kotecki, Kasiulina, KasiaP, wiktoriaa, mia4444, ManiaM, aga_ni, pOla34, Jupik, kasia1518 lubią tę wiadomość
-
brunetka91 wrote:Pani dr powiedziała, że wystraszyli mnie, że nie ma żadnego miesniaka, że ona nie widzi, że to co jest na łożysku to na pewno nie krwiak, że jakaś delikatna zmiana wielkości paznokcia i że nie trzeba się martwić, Dziecko waży 320 g i wg niej dziewczynka 😍Wrzesień 2019, urodził się synuś 💙
Czerwiec 2022, urodziła się córcia❤
4xIUI,3x transfer
,1x crio
,1x transfer -biochemiczna
, 1x crio
, drugi crio
-
nick nieaktualny
-
Hejka, powiedzcie mi co sądzicie o takich rozbieżnościach w wymiarach ? Lekarka powiedziała ze ok ale ja teraz dopiero sprawdziłam ten wydruk i widzę ze jest ponad dwa tygodnie różnicy pomiędzy poszczególnymi częściami ciała. Jak jest u Was? Pomóżcie
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/fcc0dbf53f34.jpg -
nick nieaktualnyDreamer wrote:Hejka, powiedzcie mi co sądzicie o takich rozbieżnościach w wymiarach ? Lekarka powiedziała ze ok ale ja teraz dopiero sprawdziłam ten wydruk i widzę ze jest ponad dwa tygodnie różnicy pomiędzy poszczególnymi częściami ciała. Jak jest u Was? Pomóżcie
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/fcc0dbf53f34.jpg -
Hej dziewczyny.
Czy codzienność się ostatnio udzielała? Bo była zawsze bardzo aktywna. Chyba że mi coś umknęło. Mam nadzieje ze wszytsko ok.
Basiu jeśli dobrze pamiętam to dziś masz genetyka. Mam nadzieje że da Ci dobre wiadomości. Mi moj batdzo dużo wyjaśnił i zmiejszył obawy więc trzymam mocno kciuki. -
KINIOREK zgadzam się z dziewczynami. Miałaś odpoczywać ciàża to jedyny okres gdzie można na legalu wypoczywać
. A jak maluszek się pojawi to dopiero będziesz ma dużo na głowie więc warto porozmawiać z mężem i nawet synem. Jest już w wieku że może pomagać. Ja mam.męża pedanta ktory lubi sprzątać. Więc jak nie jest w morzu to pomaga bardzo bardzo. Ale to że twoi mężczyzni podczas twojego pobytu w szpitalu zrobili syf i ci to jeszcze zostawili świadczy o tym że rozmowa Wam się przyda.
Co do Pani do pomocy ja mam jedną ale przychodzi raz w miesiącu przed powrotem męża z pracy. Myje okna i ogarnia całe mieszkanie jak my w szkole i pracy jesteśmy. I mąż przyjeżdza i jest błysk:-) wiec tez polecam.pOla34 lubi tę wiadomość
-
Uwemhe wrote:Hej dziewczyny.
Czy codzienność się ostatnio udzielała? Bo była zawsze bardzo aktywna. Chyba że mi coś umknęło. Mam nadzieje ze wszytsko ok.
Basiu jeśli dobrze pamiętam to dziś masz genetyka. Mam nadzieje że da Ci dobre wiadomości. Mi moj batdzo dużo wyjaśnił i zmiejszył obawy więc trzymam mocno kciuki. -
Aguuula;2525 wrote:Dzień dobry! Ja mam dziś wizytę. Mam nadzieję, że wszystko dobrze bo jakoś słabiej czuję ruchy i oczywiście lekka panika się właczyła.
Do tego znów mam mega zaparciaAguuula;2525 lubi tę wiadomość
-
Kochane, a powiedzcie mi, ból jeszcze nic nie zamawiałam... jeśli stacjonarnie w lidlu jakieś produkty będą dostępne od 3.06 to kiedy można je zamówić online?
Dreamer, tez mam rozbieżnościdziecko nabiera indywidualnych proporcji powoli, to normalne 😊
Mnie nie zaparcia a biegunki męczą dość często... 😞 nie wiem. Powiedzcie, można używać węgla w tabletkach w ciąży? Mam na myśli jednorazowa akcje, dzień ślubu... będę pewnie obsrana (dosłownie 😂) ze stresu i nie ukrywam, ze takie dwie tabletki pomogłyby mi się czuć bardziej komfortowo...Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
Dreamer wrote:Hejka, powiedzcie mi co sądzicie o takich rozbieżnościach w wymiarach ? Lekarka powiedziała ze ok ale ja teraz dopiero sprawdziłam ten wydruk i widzę ze jest ponad dwa tygodnie różnicy pomiędzy poszczególnymi częściami ciała. Jak jest u Was? Pomóżcie
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/fcc0dbf53f34.jpgmoni05 lubi tę wiadomość