Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzien dobry dziewczyny:)
Basiu ciesze sie ze w koncu mialas jakas wizyte ktora Cie podbudowala:) super! I kciuki za piatek:)
Goemi to widze ze tak jak ja masz nie do konca pewnosc ze dziewczynka:) ja daje jakies 5% ze to sie moze zmienic. Tak jak od poczatku bylam nastawiona na chlopca juz udalo mi sie nastawic ze Karolinka mnie tak wiecznie bije od srodka:)
Pola trzymam kciuki za blizniaki zeby wszystko bylo w dalszym ciagu ok:)
Kiniorek swietna fryzurka:)
Milego dnia wszystkim zycze:)basia1987, pOla34 lubią tę wiadomość
Karolina 10.10.2019💞
Lena 8.11.2012💞
Samantha 27.10.2009💞
-
Dzień dobry dziewczyny! U mnie brzydko, ale chociaż ciepło
Kiniorek, nie martw się, ja mam już 6+ a jestem półtora tygodnia wcześniej. Trochę mnie zdołowalyście co prawda, że najwięcej się w 3 trymestrze tyje, ale no cóż. Podniosłam sobie limit z 10 na 15 i jest git 😁Zimri, brunetka91 lubią tę wiadomość
-
Karoo ja pracuje ponad 5 lat i miałam przerwę na urodzenie dziecka. Mąż pracuje. Powiem ci że moja codzienna radością jest słuchanie radia w drodze do pracy. Wkoncu coś co nie śpiewa o ogórku hehe
KasiaP, Cabrera lubią tę wiadomość
Bartuś 19.09.2019 20:14
37 tydzien 1 dzien
Witaj synku -
Dreamer wrote:Właśnie czytałam. Faktycznie to chyba profesjonalistka w tym zakresie. Ale miałam jeszcze na myśli tego lekarza dzisiaj który Cię podbudował ? Czy to tez jakaś doświadczona osoba ?
13 cs szczęśliwy ❤
25.01 beta 197
28.01 beta 599
31.01 beta 1636 -
Dzień dobry, pobudka, myslalam, ze bede miala co czytac do sniadania,a tu chyba wszyscy jeszcze spią, u nas tez deszczowo ale cieplo, dzisiaj mlody poszedl do przedszkola bez problemu, wiec bez stresu. Ja sie wybieram na shopping do apteki, bo nie bede miala co jesc w poludnie
i musze dokupic pare rzeczy na to jutrzejsze sprzatanie
. Jak bardzo trzeba posprzatac przed taka panią
?
Kto tam dzisiaj wizytuje- kciuki. -
Hej
Ja zawsze w miare ogarniam:-) by nie pomyślała że syfiara heehhe. Wiec niby porządek jest ale taki na wierzchu.
Ale ona tak sprząta dokładnie. W szafkach, piekarnik, lodowka za kanapą, żyrandol, na szafkach kurze. Czyli takie rzeczy ktore ja robię zbyt żadko.pOla34 lubi tę wiadomość
-
Ja odkąd skończyłam liceum też ciągle pracowała w żłobkach 😉 ale jednak tam też jest jakiś kontakt z dorosłymi osobami i już jest inaczej.
A powiedz na jakiej jesteś zasadzie z dzieckiem w żłobku ?
Płacisz całość/pol/ nic 😁?
Ja miałam cicha nadzieję,że z małym pójdziemy razem do żłobka państwowego, ale po 2 latach oczekiwan jesteśmy na 115 miejscu 🤷🤦 -
To ja tak wlasnie planowalam troche z wierzchu, zeby sie nie przewrocila od drzwi
. Przeciez nie moge sprzatac
, wie jaka jest sytuacja, wstydzic sie nie zamierzam, z reszta nie jest chyba az tak zle. Gdyby bylo super nie potrzebowalabym pomocy
. Moja bierze 20/h, z tego co sie orientowalam to raczej dobra cena, panie z Ukrainy chca tyle samo, zglosila sie gwiazda co chciala 30 ale jakos w kontakcie mi nie lezala. Jeszcze pewnie zalezy od lokalizacji, duze miasta, okolice duzych miast to chyba trzeba tak liczyc. Z reszta to w sumie ciezka robota.
Jakbyscie potrzebowaly to dzisiaj darmowy dzien dostawy w apteka gemini, przypadkiem odkrylam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2019, 10:43
-
Karooo93 wrote:Ja odkąd skończyłam liceum też ciągle pracowała w żłobkach 😉 ale jednak tam też jest jakiś kontakt z dorosłymi osobami i już jest inaczej.
Ja miałam cicha nadzieję,że z małym pójdziemy razem do żłobka państwowego, ale po 2 latach oczekiwan jesteśmy na 115 miejscu 🤷🤦2017 #1
2019 #2
-
Hej! Gratuluję dobrych wiadomości na wizytach dziewczyny! Ja dzisiaj wizytuje o 18 nastej u swojego gina.Połówkowe dopiero 7 czerwca.Nerwy mam straszne aż z tych nerwów wzięłam się za prasowanie!Nie wiem czy mogę myć okna? Dzisiaj na wizycie jak nie zapomnę to zapytam. U mojego męża pani do sprzątania nie mieści się w głowie nawet gdy pracowałam na półtora etatu(nocki,doby, weekendy itd) Mam nadzieję że do końca ciąży sama jakoś wszystko ogarnąć bo na pomoc nikogo nie mam co liczyć. Miłego dnia i dobrych wiadomości dla wszystkich.
Kookosowa, Dominika32 lubią tę wiadomość
-
Karooo93 wrote:Ja odkąd skończyłam liceum też ciągle pracowała w żłobkach 😉 ale jednak tam też jest jakiś kontakt z dorosłymi osobami i już jest inaczej.
Ja miałam cicha nadzieję,że z małym pójdziemy razem do żłobka państwowego, ale po 2 latach oczekiwan jesteśmy na 115 miejscu 🤷🤦
Mialam umowę z szefową że wrócę do pracy po pół roku i będę mogła ją brać że sobą. Nie płacę za miejsce.Jest pod moją opieką w śród dzieci więc one na tym nie tracą. Pracuje w małym żłobku i nie ma dużej grupy.
Co do drugiego już tak nie zrobię bo od dawna chciałam zmienić pracę, więc ciąża nam się na pożegnanie trafiłateraz macierzyński i po roku żłobek a ja chciałam zacząć gdzieś indziej. Po tylu latach już chce się zmiany miejsca
ammarylis lubi tę wiadomość
37 tydzien 1 dzien
Witaj synku -
Kasiula a to będzie rok przestępny. Ciekawe ile się urodzi 29 lutego
Moja córka jest 2016 i też była ta obawa na forum co to będzie jak zamiast na 1 marca zacznie się 29 lutego hehe. Ja na szczęście miałam termin na koniec marca więc mniej się tym stresowałamKasiulina lubi tę wiadomość
37 tydzien 1 dzien
Witaj synku -
Hej dziewczyny, ja wpadam świeżo ze szkolenia o prawie pracy dla rodziców i przyszłych rodziców, wreszcie wiem o co chodzi z tymi wszystkimi macierzyńskimi, rodzicielskimi i wychowawczymi, kto za co płaci i ile. Ulżyło mi, że jednak u nas pracodawca a nie ZUS wszystko wypłaca, bo wcześniej na działalności czekałam na chorobowe chyba 1,5 miesiąca. No i mam jeszcze trochę czasu na decyzję ale wstępnie myślę, żeby wziąć łącznie rok. Kiedyś myślałam że wrócę do pracy jak najszybciej, jak to się zmienia
Ps od 4 dni nadal smyranie i czasem lekkie stukanie w brzuchu, to chyba Miś się ujawnił na Dzień MatkiWiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2019, 12:57
ammarylis, Cabrera, Kookosowa, Karooo93 lubią tę wiadomość