Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Mandarynka wrote:Hej, witam Was. Dziewczyny, chcę zasięgnąć porady. Co z aktualnie topowym, ale raczkującym wciąż tematem, a mianowicie bankowaniem krwi pępowinowej? Szukam zwolenniczek, ale też przeciwniczek. Co sądzicie o bankowaniu? Mnie przekonuje ilość zastosowań do leczenia/terapii przeróżnych chorób. Kiedyś to się mówiło tylko o białaczce, a teraz? Lista chorób z możliwością leczenia w ten sposób wciąż rośnie. Byłam totalnie zaskoczona jak się wczytałam. Jak podchodzicie do tematu? W każdym szpitalu ponoć pobiorą jak się wykaże taką wolę, tylko ten wariant trzeba sobie samemu dobrać pod siebie. Ja już się orientowałam w temacie z mężem i mamy swoje zdanie na ten temat. Co wy na to?
Moja siostra bankuje i mnie namówiła, a ja lada moment rodzę. Jak chcesz to napisz na [email protected]. Napiszę Ci gdzie byliśmy na konsultacjach i jaki bank wybraliśmy, żeby tutaj nie robić reklamy, bo kontaktowałam się z kilkoma.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2019, 20:42
-
Jak pytam to mówi, że tak sobie, żeby sprawdzić co u niej. Wkurza mnie to, że proboje to ukryć. Poznaliśmy się za małolata i miałam zawsze straszne kompleksy na punkcie tej dziewczyny. Czy piszą nie wiem, nie sprawdzam mu wiadomości, ale myślę że raczej nie.. Wiem jak to z tymi hormonami, im dalej w las z ciążą tym bardziej dają mi o sobie znać dlatego pytam czy pisac pozew czy ochłonąć i dać spokój
-
Kookosowa wrote:A ja się cieszę że jeszcze jest dużo czasu i mogę nacieszyć się pojedynczym macierzyństwem zanim zacznie się podwójne
liczę że w 3 miesiące w domu z córką nacieszymy się sobą
Moni wszystkiego najlepszego dla was. Dużo miłości i radości.
Kasia mam rodzinę ok 30 km od Lublinanawet chwilę tam mieszkałam na studiach.
Ja ogólnie pochodzę z pomorza, przyszłam na studia do Lublina i tak już jestem na Lubelszczyźnie 12 lat i już tu zostanę ☺Kookosowa lubi tę wiadomość
kasia1518
-
nick nieaktualnyCzy tylko ja mam wrażenie, że to posty o krwi pępowinowej, że ktoś bankuje to piszą podstawione osoby z tych firm? 🤣 Przejrzałam posty obu pań Dorotta.a i Mandarynka i zdecydowana większość jest tylko o tym temacie 😂😂😂
Spirit, Jupik, moni05, kasia1518, meerici, Cabrera, KasiaP lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kasia1518 wrote:A w która stronę od Lublina? Na Krasnik , Zamość, Chełm?
Ja ogólnie pochodzę z pomorza, przyszłam na studia do Lublina i tak już jestem na Lubelszczyźnie 12 lat i już tu zostanę ☺
Na Chełm. Ja urodziłam się na Kujawach ale ogólnie pochodzę z Tomaszowa lubelskiego i większość dzieciństwa spędziłam tam i pod Lublinem. Dopiero później rodzice wywieźli nas do Warszawy i już tu zostaliśmy. Ale ani ja ani mąż nie chcemy zostać tu do starościkasia1518 lubi tę wiadomość
Bartuś 19.09.2019 20:14
37 tydzien 1 dzien
Witaj synku -
Ollii ochłonąć
na rozwód zawsze przyjdzie czas hehe
jak pisze uwemhe powiedz że ci przykro jak to robi i żeby tego nie robił. Chociaż ja też z ciekawości patrzę co u byłego. Zwykła ludzka ciekawość.
Sunshine pewnie tak. Jakoś muszą reklamę robić.
Bartuś 19.09.2019 20:14
37 tydzien 1 dzien
Witaj synku -
Kookosowa wrote:Na Chełm. Ja urodziłam się na Kujawach ale ogólnie pochodzę z Tomaszowa lubelskiego i większość dzieciństwa spędziłam tam i pod Lublinem. Dopiero później rodzice wywieźli nas do Warszawy i już tu zostaliśmy. Ale ani ja ani mąż nie chcemy zostać tu do starości
Kookosowa lubi tę wiadomość
kasia1518
-
Dobra, sąd będzie miał o jedną rozprawę mniej 😂 dobrze jak ktoś spojrzy trzezwym okiem, bo ja zaraz mam myśli, że pewnie już za gruba, za brzydka i nie wiem co jeszcze 🙄
-
nick nieaktualny
-
Dziękuje dziewczyny za wszystkie życzenia 😘
Mam nadzieje, ze choć w połowie życie będzie dla nas tak łaskawe i kolorowe jak życzyliśmy ❤️
Ja już ochłonęłam i mam męża oficjalniezdjęcia sukienki mam, wrzucę Wam później, bo są na aparacie, w telefonie nie robiłam, bo wcale go nie miałam przy sobie 😊
Kookosowa, Cabrera, KasiaP, ammarylis, sunshine03, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
Reserved kids online dzisiaj ponoć -50%
EDIT. Kaszana niestety, wstydzić się powinni... fałszywe promocje i bardzo mało tych „przecenionych” rzeczy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2019, 09:43
Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
nick nieaktualnyMoni, fajnie, że wszystko się udało...no i czekamy na fotkę w sukience
A mnie dziś w nocy obudził pierwszy skurcz w tylnej części uda - aż łzy napłynęły mi do oczu
Czyli czas na magnezKtóry polecacie
??
Ja dziś na małe targi ciążowo-wyprawkowo-dziecięce się wybieram, już nie mogę się doczekać