Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Zimri wrote:Witam się w pięknym dniu. Dziś i ja wizytuje usg u lekarza z dobrym sprzętem. Teraz jadę odaac krew i mocz 😂 dziewczyny jak macie z ruchami dziecka mam 21+1i naprawdę tragedia, już nie wiem czy fuzje czy sobie wkrecam baaardzo delikatne wieczorem i nie zawsze.
U mnie druga ciąża i już w brzuchu impreza. Bardzo mocno daje o sobie znać. Poczekaj kilka dni. Tez na początku miałam delikatne pukanie i tylko czasem.
Dzień dobrydziś połówkowe.
Kate 88 kręgosłup nie ale biodra bolą. Śpię tylko na boku i w nocy już je czuję.
Bartuś 19.09.2019 20:14
37 tydzien 1 dzien
Witaj synku -
Karooo93 wrote:Monalisa Ty chyba ostatnio miałaś kleszcza ? Ja znalazłam dzisiaj u swojego dwulatka 😱 raczej z dzisiaj,bo nawet dobrze nie był przyczepiony i malutki. Wyjęłam go i spsikalam miejsce octaniseptem. Co dalej iść do lekarza z tym,czy czekać?
Obserwowac 30 dni czy nie pojawia ze jakies dolegliwosci badz rumien w miejscu ukaszenia. Tak zawsze kaza robic jak znajduje kleszcza u corek. Ja przez to ze jestem w ciazy mam lykac antybiotyk.Karolina 10.10.2019💞
Lena 8.11.2012💞
Samantha 27.10.2009💞
-
nick nieaktualny
-
Kookosowa wrote:U mnie druga ciąża i już w brzuchu impreza. Bardzo mocno daje o sobie znać. Poczekaj kilka dni. Tez na początku miałam delikatne pukanie i tylko czasem.
Dzień dobrydziś połówkowe.
Kate 88 kręgosłup nie ale biodra bolą. Śpię tylko na boku i w nocy już je czuję.
-
A więc drogie ciocie, oto ja:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/521bf4a458f4.jpg
Ważę 495g, jestem idealnie wymiarowo na swój wiek 😊
Niestety, mam małą torbiel w mózgowiu, o średnicy 0,89cm, ale Pan doktor twierdzi, że tylko do kontroli w 30tc. Oby to nie było nic groźnego! 😉❤️KasiaP, przedszkolanka:), sunshine03, ManiaM, brunetka91, Cabrera, emikey, japonka, wiktoriaa, _nova, Karooo93, ammarylis, Kookosowa, Goemi, mia4444, kasia1518, Jupik, Kasiulina, Dominika32 lubią tę wiadomość
Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
Dzień dobry dziewczyny. To ja się też zamelduję po wczorajszej wizycie, bo wczoraj już nie miałam siły. Ponad 2 godziny tam spędziłam, a tyle sportu to dawno nie uprawiałam 😀 wszystko żeby się Natala odwróciła 😀
A to ona, 420g, żadnych nieprawidłowości, wszystko mniej więcej w połowie siatki 😊sunshine03, brunetka91, Cabrera, emikey, japonka, moni05, wiktoriaa, _nova, Karooo93, ammarylis, Kookosowa, mia4444, kasia1518, Jupik, Kasiulina, Dominika32 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny gratuluje dobrych wiadomości.
Basiu życzę powodzenia. Pamietam ze moja koleżanka tez trafiła do szpitala bo się okazało ze w przeciągu miesiąca od jednej wizyty do drugiej dziecko nie urosło w ogóle. Nie wiem co z tym robili ale skończyło się szczęśliwie.
Mamaginekolog chyba tez miala od 16 tc stwierdzona hipotrofie i ma zdrowego synka. Głowa do góry. Dawaj znać co u Ciebie. -
Basia, trzymam kciuki za malucha, jest dzielny, na pewno będzie dobrze!